Празнувайте 1 юни с детската серия пасти и четки за зъби на Lacalut!

• 7 571
  • 254
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Севлиево
От съвсем малки първо на баткото,сега на бебето,им правех измислен куклен театър и заедно миехме зъбки с куклите.Също двамата самички си избират четките за зъби,а пастата аз според възрастта им.

# 136
Миене на зъбите сутрин и вечер, редовни прегледи при зъболекаря.

# 137
Редовно си мият зъбките и ние все още помагаме. Всяко дете си има любима паста и четка и им е забавно да са заедно в банята.

# 138
Напомням постоянно, учи се на нейните кукли, ходи и на зъболекар където вижда реално защо трябва да се грижи

# 139
Използваме вода ,която оцветява плаката и тогава се стимулира да ги четка както трябва.

# 140
С много обяснения колко важно е да се мият редовно и правилно зъбити. И големи усилия, когато е изморен и почти готов да си легне без да ги  е измил, това да не се случи.

# 141
Задължително да си мие зъбите сутрин и вечер и след хапване на сладко.

# 142
Миене на зъбките сутрин и вечер,заедно с мен.

# 143
С разяснения и график на миене.

# 144
Детето ми е много малко, но си знае, че зъбките се мият поне 2 пъти на ден. Имаме си процес, с който той е свикнал вече. Все още не ги мие сам, но и на това ще се научи.

# 145
Още от малки ги уча, че зъбите се мият най-малко два пъти на ден, и че устната хигиена е от особена важност

# 146
Сутрин и вечер си мие зъбите

# 147
С пример и напомняне. Задължително със ставането от сън се мият и вечер преди лягане. Държа много да си изгради навик от малка.

# 148
От първия зъб още започнах да налагам навика. С много обяснения защо е важно, с много хвалби на резултата след измиване. При достигане на по-осъзната възраст, вече беше дълбоко вкоренено и не съм имала проблеми със съдействието им.

# 149
Уча го с пример, напомняне и приказки за уморената фея на зъбките Grin
За да й улесним работата, а и за да не посещаваме толкова често зъболекар, малкия е склонен да си мие зъбите сутрин и вечер. Но не е склонен да не яде шоколад 😂

Общи условия

Активация на акаунт