Празнувайте 1 юни с детската серия пасти и четки за зъби на Lacalut!

• 7 573
  • 254
  •   1
Отговори
# 210
Мият си зъбите дълго и старателно с пясъчен часовник!

# 211
С личен пример най вече. Също така знае, че правилото е сутрин и вечер задължително миене на зъби и нямам проблеми със спазването му.

# 212
  • Германия
Всяка вечер след баня, така започнах да ги уча и сутрин след закуска , така свикнаха в детската градина.

# 213
Чрез личен пример и зъболекарката много ни помага. Обяснява и показва какво се случва със зъбите, които не се почистват добре и редовно. Препоръчва им и какво да ядат, когато не могат да измият зъбите.

# 214
С личен пример и постоянство

# 215
Учи се с личен пример, сутрин и вечер

# 216

С показване правилното движение на четката за зъби в устната кухина и с четене на приказката "Пук и Чук"

# 217

Децата ползват четка за зъби откакто имат зъбки, уча ги с личен пример - аз си мия зъбиките сутрин и вечер и те с голям ентусиазъм следват примера ми, дано този навик им остане завинаги Simple Smile

# 218
Мием зъбки заедно, сутрин и вечер.

# 219
  • Стара Загора
Споделете как учите децата си да се грижат за зъбките си, за да поддържат безупречна дентална хигиена?

Карам детето да става малко по-рано от нормалното и влизам с него в банята. Там мием очите и зъбките заедно всяка сутрин. Купила съм му чашка за вода с анимационен герой и пясъчен часовник, за да му е по-интересно. Grin

# 220
Сутрин и вечер миене на зъбките, а след всяко хранене изплакване на устата с вода.

# 221
С много обяснения и демонстрации, дори съм взимала детето като по-малък с мен на преглед при зъболекаря и съм казвала, че мама не си е мила достатъчно зъбите и сега се налага да ходи да й ги лекуват.

# 222
С личен пример и постоянството.

# 223
С личен пример, но може би книжките по темата имат по-добър ефект напоследък.

# 224
  • някъде
С постоянно напомняне.

Общи условия

Активация на акаунт