Празнувайте 1 юни с детската серия пасти и четки за зъби на Lacalut!

• 7 566
  • 254
  •   1
Отговори
# 195
Сутрин и вечер задължително се мият зъбите, постигаме го чрез напомняне, постоянство и личен пример.

# 196
Вечер задължително под мой надзор,че сутрин трудно се сеща и все с напомняне даже купих супер весела поставка за четките с човечета и неговата четка нарочно съм я сложила на едното човече което изглежда като сърдито и все му казвам виждаш ли как те гледа,че не си си измил зъбите

# 197
  • София
Здравейте!
Следваме съветите на ортодонта ни, защото детето носи брекети. Сутрин и вечер зъбите се мият с паста и четка, а вечер се ползва зъбен душ.

# 198
С появата на първите зъби, сутрин и вечер изминахме зъбите. После се превърна в забавна традиция, която детето чака с нетърпение.

# 199
  • Пазарджик
С личен пример! Още от малка я уча, че зъбите се мият най-малко два пъти на ден, и че устната хигиена е от особена важност,особено сега когато носи брекети от 2г.

# 200
Изплакване със вода след всяко хранене и миене два пъти дневно.

# 201
Мием зъбите си заедно и спазваме последователност и времетраене с таймер. Сутрин и вечер миене с паста, след обяд и междинно похапване - изплакване с вода, за да се премахнат максимално остатъците от храна по зъбите.

# 202
С личен пример и с обяснение защо това е важно.

# 203
Уча я като я карам да си мие зъбите едновременно с мен и да редува страните, да спазва време на четкане и т.н.

# 204
Заедно миехме зъбите, понякога се състезавахме. Simple Smile

# 205
С личен пример и постоянство.

# 206
Най-важното е личният пример. Сутрин като будя малката, отиваме заедно в банята и си мием зъбките. Пускам любимите ѝ песнички и всичко се превръща в игра за нея.

# 207
Децата се учат с лчиен пример. Задължително да се мият зъбките сутрин и вечер. След хранене да се изплакват обилно с вода. Когато им показваш с личен пример, по-лесно се усвояват навиците.

# 208
С личен пример. Сутрин и вечер.

# 209
От скоро синът ми има зъби и тепърва се учим какво да правим с помощта на гумен накрайник и паста за зъби. Със сигурност ще заложа на постоянство и да мием зъбите заедно, мисля че ще е забавно за всички в семейството

Общи условия

Активация на акаунт