Празнувайте 1 юни с детската серия пасти и четки за зъби на Lacalut!

• 7 568
  • 254
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Мием си заедно зъбите всяка сутрин и вечер още от появата на първите зъби.

# 181
Уча децата, че сутрин се мият зъбките за красота, а вечер, за да са здрави и не бива да се пропуска нито едното миене.

# 182
Дъщеря ми е на 3г. и вече си е свикнала, последното нещо, което прави вечер и първото сутрин е да търси да мие зъбките. Но аз положих известни усилия да обясня важността на миенето на зъбите - четохме ѝ книжки, много говорихме - как като измие зъбите те стават бели и блестят, как няма да има кариес и микроби, показвахме и ние как ги мием, когато не искаше, обяснявах, че в яслата не приемат деца с немити зъби и ако не ги мие, няма да има приятели, защото децата няма да искат да си играят с нея. За една седмица миенето на зъбите ѝ стана навик.

# 183
С напомняне, настояване и постоянство 🙂. Иначе не става 😅
Винаги казвам сутрин за красота, вечер за здраве 🙂

# 184
Зъбките се мият,защото има малки червейчета,това казвам на децата ми!

# 185
  • in Wonderland
С пример и постоянство.

# 186
Детето си знае от малко - сутрин миене за красота, вечер - за здраве. Когато се създаде режим, след това няма проблеми в това отношение.

# 187
Сутрин и вечер задължително се мият зъбките, постигаме го чрез игра и личен пример.

# 188
С личен пример и с приказката за Чук и Пук

# 189
  • София
След като вече имаше няколко кариеса и знае колко неприятно е премахването им, няма много нужда от убеждаване, за да си ги мие. Simple Smile

# 190
С личен пример, както и книжката "Чук и Пук".
Зъбите се мият сутрин и вечер.

# 191
С личен пример, редовно посещение на зъболекар, защото той е прекрасен специалист, и с книжката за Чук и Пук.

# 192
Почистваме сутрин и вечер с четка и паста, а след ядене на сладко и лепкави храни, изплаква обилно с вода.

# 193
С постоянство и много търпение Blush

# 194
Учим ги главно с личен пример и с доста разговори защо е важно да се поддържа хигиена.

Общи условия

Активация на акаунт