Празнувайте 1 юни с детската серия пасти и четки за зъби на Lacalut!

• 7 566
  • 254
  •   1
Отговори
# 90
С хитрост бих казала Joy
Не обича да ходи на стоматолог и я помолих да му каже, че ако си мие зъбите, ще ходи само веднъж годишно, точно колкото пъти има рожден ден в годината. И като знам как си чака рождения ден - хвана се! Обаче не се стараеше особено и взехме оцветяваща вода - там вече мърдане няма Joy

# 91
  • София
Влизаме да си мием зъбите заедно. Много съм доволна, че и в детската градина, която посещава след обяда си ги мият всички.

# 92
От малки са научени да си мият зъбите сутрин и вечер. Отначало се налагаше постоянно да повтарям и напомням - Не забравяйте зъбите. Сутрин за красота, вечер-за здраве.

# 93
  • София
С личен пример. Още от малки ги уча, че зъбите се мият два пъти на ден.

# 94
  • Враца
С пример и постоянство. Настоявам, зъбите да бъдат почистени поне два пъти дневно - сутрин и вечер.

# 95
  • София
С децата говорим за това, колко е важно да имаш чисти и здрави зъби, четем Чук и Пук.

# 96
С личен пример,напомняне,че трябва да се мият зъбите два пърщти дневно минимум,както и с избягване на сладки и вредни храни

# 97
С пример и постоянство. Настоявам зъбите да бъдат почистени поне два пъти дневно - сутрин и вечер.

# 98
Детето е на 4г и затова го водя аз да мием зъбите и всеки ден говорим за кариеси. Естествено, гледа и ние как си мием зъбите.

# 99
Сутрин и вечер моето дете след хранене отиваме в банята и си мие зъбките. Първо аз , то гледа и след това детето. Много му харесва.

# 100
  • Монтана
С личен пример и уговорки, колко е важно да имаш чисти и здрави зъби.

# 101
На дъщеря ми купих пясъчен часовник за засичане на времето за миене. В последствие и купихме електрическа четка, а също и винаги я оставям тя да си избира вкуса на пастата, така миенето на зъби е доста приятно и забавно.

# 102
Заедно мием зъбите сутрин и вечер - като игра - съревнование кой ще си измие зъбите най-добре   Simple Smile , ползваме вода за уста, посещаваме зъболекар, а тя е много мила и с удоволствие ходим при нея

# 103
Давам личен пример, и с постоянство постигам успех при детето.

# 104
  • Пловдив
С личен пример, сам си избира четката и пастата, за да му е интересно Blush

Общи условия

Активация на акаунт