Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 120
  • 976
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
HandOfDoom, а ти какво си е важно  Smiley

# 106
HandOfDoom, а ти какво си е важно  Smiley
Овен съм аз. Паснахме си, макар че е по-чувствителен и раним от мен, а това не ми е любимото качество у хората. С Риби, Водолей и други емоционални същества не биха се получили романтични отношения с мен. Не съм и пробвала, личи си им отдалеч, че са депресарски настроени grunge типове и все някой им е виновен за не/съществуващите несгоди.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 19:12 от Анонимен

# 107
Бях сигурна, че си овен. Просто мъже лъвове най-много пасват с жена Овен. Имам познати точно тази комбинация и са супер. Но е много важно лъвът да НЕ е ревнив, защото иначе с жена Овен ще е огън буквално…
Радвам се, че при вас добре се получава 😊

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 19:14 от Fiore6767

# 108
Да, моят не е ревнив. И не пие 😅

# 109
И аз съм Овен но пък с мъж Лъв никога не съм била.. С Близнаци, Стрелец и Риби, най-вече с Риби.. По неволя на съдбата Лъв не ме е впечатлил 😁 ( асцендента ми е Лъв) 😀

# 110
  • Бургас
И аз предположих Овен, затова си пасвате.

# 111
  • Deutschland
Катрин и как е с Риби? Аз не ги понасям. Овен съм.

# 112
Катрин и как е с Риби? Аз не ги понасям. Овен съм.
Ох, не питай 😂 гаслайтинга е на макс там

# 113
  • София
Оня ден една Риба "ама ти защо ме гледаш така, защо ми говориш така"... За около час превъртях!!

# 114
Оня ден една Риба "ама ти защо ме гледаш така, защо ми говориш така"... За около час превъртях!!
Не знам тези които живеят с тях как не са  ги удушили докато спят... Квото и да кажа за тях, ще е малко. 😂

# 115
Айде да не прекаляваме! Риба съм и 10 години живях с типичен Овен, още ме търси от време на време. Лъвовете са ми смешни на мен, мъжете. Още от походката и стойката си личат.

# 116
И какво ни е? 😂

# 117
  • София
Айде да не прекаляваме! Риба съм и 10 години живях с типичен Овен, още ме търси от време на време. Лъвовете са ми смешни на мен, мъжете. Още от походката и стойката си личат.
Съгласна съм за походката и стойката. Особено по-дребните са много напърчени.

# 118

И аз като млад рибок не знам как изтърпях 2 години един Овен... Много едностранни бяха нещата, от негова страна. Побърквах се от избухвянията му от нищото.
Добре, че ме спаси Водолеят! JoyHug

# 119

И аз като млад рибок не знам как изтърпях 2 години един Овен... Много едностранни бяха нещата, от негова страна. Побърквах се от избухвянията му от нищото.
Добре, че ме спаси Водолеят! JoyHug
Абе не са били от нищото 😂

Общи условия

Активация на акаунт