Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 121
  • 976
  •   1
Отговори
# 120
Мъжете Водолеи пък са ми странни. Не можеш да ги разбереш какво им е в главата и как са настроени спрямо теб. Веднъж се поотпуснат, после пък се отдръпват за някакъв период. Абсурд да се покажат уязвими пред теб.

# 121
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нееее, водолей не пожелавам и на най-големия си враг, у ж а с н и! Соринотсори.

# 122
Моят опит с Водолей. Пръв и последен. Влюбване от моя страна от първия поглед, симпатии от него към мен. Супер затворен, неемоционален. Пред хората не показваше нищо, като бяхме двамата беше една идея по-отворен откъм чувства, но като цяло пълно дърво. И, защото не ми се изживя докрай все още ми е в главата.
Такива ли са по принцип или тоя беше някакъв извънреден случай??

# 123
Много са особени Водолеите, подкрепям Joy
Иначе всеки си е индивидуален, зодията не те оправдава за всичко. От моя нямам оплаквания, защото е напълно осъзнат и комуникира всяка пречка/назряващ проблем.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 09:20 от TrixieJinx

# 124
Мъжете Водолеи пък са ми странни. Не можеш да ги разбереш какво им е в главата и как са настроени спрямо теб. Веднъж се поотпуснат, после пък се отдръпват за някакъв период. Абсурд да се покажат уязвими пред теб.

Вече писах по темата за водолеите ама сега видях това мнение. 1:1, подкрепям напълно!

# 125
Не знам как можеш да разбереш дали един такъв Водолей има нещо към теб. Но си е доста дразнещо и натоварващо.

# 126
Не знам как можеш да разбереш дали един такъв Водолей има нещо към теб. Но си е доста дразнещо и натоварващо.

До ден днешен така и не разбрах какво му е било в главата. Постоянно пускаше някакви многозначителни сигнали, може би затова ми беше и толкова интересен. Aма бях млада и глупава дето се вика Grinning

# 127
  • София
Познавах един Водолей доста време. Уж имахме нещо, но винаги беше на дистанция. Аз си казвах "Абе няма нищо, нека се надува и аз не си падам особено". Да, никога не сваля гарда, чак ми е изкуствено.
В същото време винаги като го викна е бил до мен.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 09:40 от Rockstar

# 128
А междудругото аз съм Лъв с асцедент Водолей. Ама нищо не разбирам от астрология като цяло и не знам добра ли е тази комбинация Grinning

# 129
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Водолейте са изключително студени, неемоционални, инфантилни, прикрити под маска. Гледаш ги на пръв поглед усмихнати, уж отворени, обичащи компаниите, уж над нещата, но това е само на пръв поглед. Само посмей да не им показваш възхищението си или недай боже да ги критикуваш. Как, тях великите, умните, можещите абсурд, стават злобни, студени като айсберг и емоционално недостъпни. Има високо и ниско проявление зодията, Ванеса Виденова има много добро видео за това, като описваше ниското проявление все едно е била до мен като съм си имала вземане-даване с водолей.

п.с. оттук разбира се изключваме всички съфорумци зодия водолей и техните половинки с тази зодия, да не се обиди някой.

# 130
  • София
Абсолютна маска. Този човек ми се разкри на около третата година, от как го познавах. Има огромни трески за дялане, обаче няма да направи нищо там. От друга страна, не смее да изрази и отрицателни емоции пред мен, тъй че поддържаме някакви странни приятелски отношения.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 12:37 от Rockstar

# 131
Вчера се наложи да се видя с бившият ми - Козирог.
Говорихме си около час, като 40 мин беше монолог от негова страна - основно за пари, ремонти, как пак той гледал повече децата от майка им и се оплакваше от нея...
Стоях и си мислех, не сме се виждали месец и вече ме натовари с негативизма си и мрънкането.
Бях забравила егоизма, деспотизма и контрола който налагаше. Голям инат, консервативен и традиционалист. Мнителен за всичко.
Все той неоправдан, все той в центъра на всичко.
Бях виновна за всичко, че съм социална, общителна, усмихната и хората ме харесваха и се наслаждавах на живота. Което респективно беше проблем за него и се опитваше да ме променя за мое добро, че съм била незряла за годините си Grinning
Иначе има и хубави качества - отдаден, работлив, умен, грижовен към семейството. Но моята душевност си беше в постоянно противоборство с тази черна кутия - сърцето и мислите на Козирога.
Вчера дори пак се опита да ми демонстрира как владее емоциите си, с което винаги се е гордял, че умее. Но за негово съжаление аз го познавам и знам, че зад фасадата стои едно объркано и неуверено човече... Не виждал как можем да останем приятели към настоящият момент, защото още си изчиствал главата. Бил ми простил, но нямало как да забрави... Grinning

# 132
  • Тра-ла-ла
Козирог и Телец се дразнят на цветното, веселото, емоционалното и интересното. Те не го разбират, не го притежават. Привлечени са от такива жени, но после им идва нагорно. И могат да се опитат да те смачкат и да те всмучат като черна дупка.

И за какво да ти е да останете приятели?!

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 11:36 от Джулая

# 133
  • София
Този Козирог е същия като бившият ми Телец. Идеята "да останем приятели" остана в 2023 година. Край.
Допълвам. Аз съм Дева, обаче с доста силно изразен асцендент Стрелец. Свободен дух и революционер. Като хвана някоя кауза, се боря яко. Те хем се възползват от моя хъс, хем не ги кефи, че имам собствено мнение и го отстоявам. И обичам да излизам и да общувам с хора.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 12:34 от Rockstar

# 134
И рибата е като водолея. Мисли едно, казва друго, действа по трети начин, ти разбираш четвърто. Някакъв абсолютен миш-маш. От зор да са хлъзгави и неразгадаеми става голяма манджа, която, обаче, те си сърбат накрая.

Общи условия

Активация на акаунт