Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 132
  • 976
  •   1
Отговори
# 135
Точно такива са си Водолеите. Никога не знаеш дали те харесва, какво му е в главата, чувства ли нещо изобщо. Игричките на топло и студено те са ги измислили. Аз понеже съм много директна това изключително много ме дразнеше.

# 136
Водолейте са изключително студени, неемоционални, инфантилни, прикрити под маска. Гледаш ги на пръв поглед усмихнати, уж отворени, обичащи компаниите, уж над нещата, но това е само на пръв поглед. Само посмей да не им показваш възхищението си или недай боже да ги критикуваш. Как, тях великите, умните, можещите абсурд, стават злобни, студени като айсберг и емоционално недостъпни. Има високо и ниско проявление зодията, Ванеса Виденова има много добро видео за това, като описваше ниското проявление все едно е била до мен като съм си имала вземане-даване с водолей.

п.с. оттук разбира се изключваме всички съфорумци зодия водолей и техните половинки с тази зодия, да не се обиди някой.
Водолейка съм, абсолютно сте права, особено, че мразим критиката.
Обидчива съм, цял живот се боря с това да се науча да приемам критика спокойно,без да се засягам.
Това идва от ниско самочувствие, но го приемат, че съм с високо его.
И наистина си запазваме детското и наивното.

# 137
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Mysadness123, евала за откровеността, все пак сте водолейка, не мъжкото водоналивно. Хубаво е позитивите на всички зодии да надделяват над негативите, в това число разбира се не изключвам и моята изперкала зодия.

# 138
  • София
Свекърва ми беше Водолей. И пак така, както и с другите от тази зодия - имахме си приказка, чувствам че ме приема, всичко правеше за мен, но имаше една емоционална стена, да се скрие когато й е зле, да не покаже  нито отрицателни емоции, нито прекалено положителни.

# 139
  • София/Севлиево
Сега за мъжете Козирог -един имам в семейството(мъжът на сестра ми),братът на мъжът ми е на границата между Стрелец и Козирог и кумът ни е Козирог -големи веселяци са, страхотна компания за маса,но и тримата са доста различни.А специално зетят още като го видях за първи път и знаех,че сестра ми е открила нейният перфектен половин(тя е Телец,предишните ѝ приятели,с които беше живяла,бяха Риби и Лъв,но нито един от тях не почувствах тъй близо до себе си и подходящ за нея).

# 140
Mъжът до мен и баща на детето ми е Козирог. Еми супер странен типаж. Като цяло е грижовен баща, грижи се за домакинството, не ходи по жени, не захожда с приятели. За другите е мъж мечта, НО! Супер странни интереси има, млад е, а на моменти се държи като много по-зрял мъж, който едва ли не е изпял песента си. Науми ли си нещо няма сила, която да го спре да го постигне за добро ил лошо. Често е затворен в себе си и не споделя особено.
Живеем в два съвсем различни свята. Към днешна дата се чудя какво изобщо ни е свързало едно време, но като цяло в началото беше много галантен, романтик и други хубави неща. Явно с годините обърна палачинката, нз. Тегави са ни отношенията към момента за жалост.

# 141
  • София
Е това е. Като на вълни са. Горе и после долу. За съжаление, като заживеят с жена са долу. Стават супер скучни. Може да се надъхат за някоя нова работа, обаче нещо романтика, излизане, екскурзии, удоволствия с жената - тишина.

# 142
Е това е. Като на вълни са. Горе и после долу. За съжаление, като заживеят с жена са долу. Стават супер скучни. Може да се надъхат за някоя нова работа, обаче нещо романтика, излизане, екскурзии, удоволствия с жената - тишина.

Точно така. Много трудно се навива, за каквито и да е преживявания. А на мен ми дай приключения и разнообразие.. Животът е пъстър и трябва да го живеем цветно.

# 143
Моя козирог чака само да му свирна и е готов 😀

# 144
Моя козирог чака само да му свирна и е готов 😀
Има ли мъж, който да не е готов.....когато му свириш Joy

# 145
Козирог и Телец се дразнят на цветното, веселото, емоционалното и интересното. Те не го разбират, не го притежават. Привлечени са от такива жени, но после им идва нагорно. И могат да се опитат да те смачкат и да те всмучат като черна дупка.

И за какво да ти е да останете приятели?!
Джулая, точно в десятката за телец. Както винаги 🤗

# 146
смайвате ме с това, което пишете за водолеите
имам един бивш, няколко колеги също...
ами сърцати, умни, всички изключително грижовни,
емоциите умеят да ги изразяват с думи, не че ги нямат

# 147
Нито един сърцат Водолей не познавам.

# 148
Ненапразно оглавяват винаги класациите за най-студена зодия.
Честит празник на всички малки и пораснали деца!

# 149
Нито един сърцат Водолей не познавам.

Кофти късмет Joy Намират се очевидно

Общи условия

Активация на акаунт