Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 133
  • 976
  •   1
Отговори
# 150
И аз се чудя за какви Водолеи пишете, освен аз да живея с някакво подобие. Не знам.
Всеки божи ден, до ден днешен ми се казва, колко ме обича, колко добре изглеждам, винаги е насреща, когато имам нужда.
Май, яко съм му стъпила на главата.
Имат други трески за дялане.
Изведнъж, като го хванат братята става избухлив и непоносим, но бързо го охлаждам.

# 151
  • Бургас
Водолеите ако са в хубавото си проявление са много човечни, дружелюбни, добри приятели.За партньорство ако имат свобода и дистанция са спокойни.Но в лошото си са жестоки и студени, най-вече за близките.

# 152
# 153
  • София
Водолеите са чаровници, обичат вниманието и си падат малко крейзимейкъри.

# 154
Тези пък с тяхната свобода, ще кажеш, че някой ги е вързал с въже 🥴🥴

# 155
  • Бургас
Да не се лъжем, но някои зодии сме обсебващи.

# 156
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората 😄
Галчудо, ти си теленце, аз също. Не смятам, че сме обсебващи. Не досаждам, не звъня през 5 мин., съобразявам се а и винаги има в мен чувство да не се натрапя. Може да съм всякаква, но обсебваща не съм. Просто нашето си е наше, а някои елементи не искат да го разберат 😄

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 21:39 от *JustMamma*

# 157
Аз съм Стрелец и не мога да кажа, че съм обсебваща. Държа си на лично време и лично пространство. И макар зодията да предполага да съм развейпрах - със сигурност не съм. Ама такива мъже, които ще се побъркат, ако лекинко им ограничат свободата - много, много, ама много ме дразнят. В тази връзка - доста мъже Дева и Водолей (поне които аз знам, де) твърдо не искат деца, защото не им се занимава, искат спокойствие, искат максимално лично време, егоисти на макс.

# 158
Точно мъжете Стрелци не са обсебващи. Нито ревниви.

# 159
по- полигамни от мъж стрелец не знам, овенът им диша прах
и аз сем телец, хем съм със слънчева квадратура към водолей, хем си пасваме биологично и ментално

# 160
Моят Стрелец вкъщи не дава вид на полигамен. Имам и други познати мъже Стрелци - гледат си семействата и силно ще се изненадам, ако науча, че кръшкат.
За мъже кръшкачи - Близнаци, Дева, Водолей, може би Риби.

# 161
Кръшкачи познавам Близнаци, Скорпион, Водолей.
Стрелците повече обичат разговорите, забавата, флирт евентуално. Те обичат да им е интересно, не заради самата изневяра, а да е забавно.

# 162
  • Тра-ла-ла
Няма нехойкащи. Има нехванати в крачка Joy

# 163
Има нехойкащи. Овен и Стрелец, както и Дева не са ми изневерявали никога.

# 164
редно е да кажжеш кои са

Общи условия

Активация на акаунт