Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 39 550
  • 976
  •   1
Отговори
# 165
На мен мъж Дева не ми е изневерявал. Или поне не съм разбрала - значи добре се е криел. Но пък много ме ревнуваше без да давам поводи.

# 166
  • Тра-ла-ла
Поименно - да се знаят кои са светците. И телефон за връзка 😁 И при мен повечето бивши не са ми кръшкали. Обаче като знам колко ангажирани мъже са се пробвали. Сред тях не е имало само Лъв, Дева и Риба. И то просто защото тези зодии не се въртят особено около мен.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 00:16 от Джулая

# 167
Е, и при мен Рибите никога не са се подхлъзвали от приятелите, Лъв също – дори последният ме изтри от контакти, ожени се за пореден път. Телците са грандомани и го правят за фукане. Мъжете Дева са ревниви, но не мисля да изневеряват.

# 168
На мен също не са ми изневерявали. Аз уж усещам някой ако ме лъже, но не съм усещала с бившите нищо такова. Дано мъжът ми не реши да е първият 😃

# 169
Аз познавам един рак. На пръв поглед тих свит чавечец. Точно мъж тип никога не изнаверяващ. Сигурна съм, че и жена му си мисли, че никога не и е изнаверявал, както и всички около него. Просто няма вид на такъв. Жена му беше бременна с трето, а той така настоятелно се увърташе около мен. Визуално не ми харесваше и намекнах няколко пъти. Да не говориме какво ми е мнението за подобен тип мъже и че и някой  красавец да беше, пак нямаше да има шанс. След което в прав текст му казах, че няма за стане, но това не го спря. Едвам се отървах.

# 170
  • Бургас
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората 😄

Напълно съгласна, затова се разбираме добре със себеподобните...Bowtie

Галчудо, ти си теленце, аз също. Не смятам, че сме обсебващи. Не досаждам, не звъня през 5 мин., съобразявам се а и винаги има в мен чувство да не се натрапя. Може да съм всякаква, но обсебваща не съм. Просто нашето си е наше, а някои елементи не искат да го разберат 😄

Може да имаш планети, Луна в някой въздушен, подвижен знак.но есенцията на Телеца е такава.На някои това им харесва.

Чувството за собственост, това, че имаме визия как е най-перфектния начин да станат нещата, обгрижването дразни по-свободолюбивите натури и затова много много не мелим брашно със стрелци, близнаци и водолеи/аз се разбирам заради луната/. И аз се имам за даваща свобода, защото съм с луна във водолей и разбирам нуждата на другите за дистанция, но сравнявайки с много други в по-подвижни и въздушни знаци хора виждам, че имам претенции и очаквания, които те нямат.

# 171
Водолейте са изключително студени, неемоционални, инфантилни, прикрити под маска. Гледаш ги на пръв поглед усмихнати, уж отворени, обичащи компаниите, уж над нещата, но това е само на пръв поглед. Само посмей да не им показваш възхищението си или недай боже да ги критикуваш. Как, тях великите, умните, можещите абсурд, стават злобни, студени като айсберг и емоционално недостъпни.
Водолейка съм, абсолютно сте права, особено, че мразим критиката.
не понасяме критика,защото перфектно си знаем недостатъците. Лично аз съм си най-голям съдник и ако някой ми навира в лицето това,което и без това знам, ще ме дразни и още как.
Не сме емоциовално недостъпни за всеки,ако трепнеш сърцето на водолея положението е различно и точно тогава сме най-въздържани,смутени. Държим да ни показват възхшщение,защото това ни отваря към другия и помага да падне точно тази студена преграда. Точно това хранеше връзката с моя Стрелец-увереното чувство,че си обичан,много обичан.

# 172
В темата говорим за мъжките представители на зодиаците.
А те са с различни характеристики от женските.

# 173
Да,но имат много общо,затова обяснявам . Имала съм водолей в далечната младост.
По темата-не харесвам Козирог,Дева ,Рак ,Близнаци и Скорпион.

# 174
  • Тра-ла-ла
Водолеите изконно се страхуват за свободата си. Още преди да разберат човекът отсреща дали смята да им я отнеме. Само, че по скалата на Водолея едва ли не всичко може да се брои за вмешателство в живота им на свободни електрони. Но, ако се предадат на някоя жена - често е завинаги. Това го наблюдавам и при хора с други лични планети във Водолей.

# 175
Хм, интересно ми е това, което пишете за мъжете Водолеи, защото имам няколко около мен и не ми правят впечатление за студени, дистанцирани или пък свободолюбиви (в смисъл "не ща да се обвързвам").
Жените Водолеи са ми по-студени. И някаква пресметливост и ехидност има също в жените, която в мъжете Водолеи не виждам. Но това, разбира се, е само въз основа на преките ми впечатления.

# 176
Имам си приказка с жени Водолей, но не ги харесвам особено. Точно ехидност и пресметливост, моите наблюдения са същите.
Жени и мъже от една зодия не се различават чак толкова много.

# 177
Свекървата ми също и Водолей. Не знам дали бих казала ехидност, но определено винаги знае повече от всеки друг. По всяка тема Joy Joy

# 178
Е, как, те са най-компетентни 😃 Както и жените Близнаци впрочем.

# 179
  • Fire & Blood
Често обвиняват лъвовете, че имат голямо его и самочувствие, но дори те
не могат да се мерят с водолея. Просто при лъвовете е явно и те се гордеят с тези си
качества докато водолея ги има същите, но отказва да ги признае защото се има за много
извисен, неповторим, "вечния аутсайдер, неразбран от тълпата" /това лично ми го беше написал
един водолей/.
Пак го пиша, коментирам най-гадната мъжка зодия, не съфорумки от тази зодия.

Общи условия

Активация на акаунт