Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 048
  • 976
  •   1
Отговори
# 15
  • на последния етаж
Скорпион, Рак, Козирог

# 16
1. Риби
2. Риби
3. Риби😂

# 17
  • София
1. Телец
2. Скорпион
3. Близнаци май...

# 18
Дева, Козирог, Овен

# 19
Имам кофти опит с Водолей. Така успя обаче да ми влезе под кожата, че все още си ми е тръпка.

# 20
Девата и скорпиона си делят 1вото място в моята класация. После е рака.

# 21
  • България
1. Скорпион
2. Лъв
3. Близнаци
Моите са си все същите, само малко са си разменили местата.

# 22
Близнаци и на трите места.

# 23
  • Тра-ла-ла
Ако някой не е разбрал - има анкета. Но стои скрита само със заглавие. Моля да упражните правото си на вот 😁 До 3 отговора

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 13:23 от Джулая

# 24
Ако някой не е разбрал - има анкета. Но стои скрита само със заглавие. Моля да упражните правото си на вот 😁
Да и моля вЕ, дайте още гласове за Везни. Laughing Толкова извън времето и пространството дървени философи са, никакво желание за отговорност и действие. Иначе са много добри да се оплачат кой и как е бил несправедлив към тях.

# 25
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
1. Водолей
2. Лъв
3. Дева
Упражних си и правото на вот в анкетата, ама и да си напиша, особено мъж водолей не се трае.
Ако имаше почетни споменавания в кюпа щяха да цопнат и близнаци и рак.

# 26
Аз пък много си ги харесвам Везните.
Леко е с тях, общителни, страхотно чувство за хумор, наслаждават се на живота, грижовни и любвевилни.
Негативи мога да кажа, че обичат да флиртуват малко повечко, но без да действат, хвърчат някой път в облаците и не могат да поставят ясни и очертани граници (това и за мен се отнася като представител от същата зодия Grinning)
Имах 3 години връзка с Везничка. Голяма любов, страст и хармония. Разделихме се, защото искахме различни неща накрая по пътя си.

Ако някой не е разбрал - има анкета. Но стои скрита само със заглавие. Моля да упражните правото си на вот 😁
Да и моля вЕ, дайте още гласове за Везни. Laughing Толкова извън времето и пространството дървени философи са, никакво желание за отговорност и действие. Иначе са много добри да се оплачат кой и как е бил несправедлив към тях.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 14:14 от geri_gmd

# 27
Аз от моята Везна съм много доволна. За две години нито веднъж не е мрънкал за и от нищо. Има доста огън в картата, предполагам и по-сериозната му професия го е научила да не мрънка. Връзва ми се на приключенския акъл за всичко.

# 28
  • Тра-ла-ла
Моят топ 3.. Първите 2 места не са се променили 😆
1. Телец
2. Козирог

На 3. махам Водолея и слагам всички водни мъже 😂

# 29
Девата води в Анкетата. Някой учуден 😂

Общи условия

Активация на акаунт