Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 057
  • 976
  •   1
Отговори
# 45
За рибите съм доста изненадана. Уж ги славят за стабилна зодията. Или поне докато се задомят ..

# 46
  • София
За раците с тия 32 гласа не съм съгласна.
поне 320 са Laughing

# 47
  • Тра-ла-ла
Как Рибите стабилна зодия?! С единия крак в реалността, с втория - в техния си измислен свят. А мозъкът им - на друга планета.

# 48
Мъжете Риби са симпатяги, обикновено са хора на изкуството. Артистични, емоционални. Но по възможност да не си омъжена за тях.

# 49
  • Тра-ла-ла
Рибоците, които аз познавам, са все инженери, монтьори, зъболекар

# 50
Много са хлъзгави тези Риби. Аз съм точен човек и обичам ясните неща. Толкова завоалирано се държат и говорят, но не знам дали го правят нарочно или просто и те не се усещат.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 18:12 от *JustMamma*

# 51
Тогава какви жени се женят за тях? 😅

# 52
Всичките водни са такива ужасни. Хлъзгави, потайни, отвратителни. Драма куин интриганти.
Какви жени се женят за тях ли? Разни неопитни и много влюбени. Най-вече такива, които досега не са имали опит с водните.

# 53
  • Тра-ла-ла
Козирожка, Телкиня, Овенка, Рачка, Скорпионка взимат Рибоци. Или никоя 😁

Рибите са завоалирани, защото  са страхливи и несигурни. И изхождайки от себе си как едно нещо ти го казват през 9 планини - винаги си мислят, че когато им говориш, то има скрит подтекст. А не е така. Много е досадно като почнат да чегъртат наум какво искаш да им кажеш.

Сетих се....познавам 3ма музиканти Рибоци.

# 54
  • София
И аз щях да кажа - Скорпиона и Рак. Поне такива бяха на брат ми гаджетата, които познавам.
Аз едно време бях много влюбена в един музикант Рибок. Добре, че нищо не стана. И до ден днешен е красив и учтив и хлъзгав.

# 55
Аз съм водна зодия и имах гадже Риби, но то бяха постоянно събирания и раздели. Все не знае какво иска и как го иска. Ама все съм му на сърце била и прочее. Явно, както каза една потребителка, по-неопитните взимат зодия Риби или такива, които за пръв път се срещат с водни зодии.
Общо взето със сегашния ми акъл щях да приключа доста отдавна с него, но човек трябва да си израсте тези години.

# 56
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сред рибите има и цаци, има и акули, общата им черта на всички е, че са потайни,
свръхчувствителни и нестабилни. Аз като една рачка на младини гаджетата ми верно
бяха все риби. Сега си се чудя на акъла дет съм го нямала, риби и рак не!, скорпион бива.

# 57
  • София
Скорпитата са много точни, като им мине сваляческата фаза. Ама много ме дразни точно тази първа фаза, защото знаят, какви са магьосници, аз хлътвам и после бягат.

# 58
Я, по един овен на всички 😆😆

# 59
  • София/Севлиево
Имах един скорпион точно преди ММ-отрови ми живота,зад гърба ми излизаше с други,след два месеца го разкарах.Ама благодарение на него си направих регистрацията в сайта за запознанства, където ме откри ММ...Към момента един от най-добрите ми приятели е скорпион,според сестра ми съм влюбена в него,но не съм,просто си паснахме,приятел е и на ММ,а и е с цели 8 години по-малък от мен (аз на наборите си не обръщам внимание,какво остава на някой толкова малък).Но за скорпиона от мен ще чуете или добро или нищо(защото нали съм рак,толкова исках малкия син да се роди скорпи,ама е везна, по-добре де,че за малко да се роди Дева, колкото и да харесвам повечето от тях не бих издържала такъв в къщи).

Общи условия

Активация на акаунт