Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 085
  • 976
  •   1
Отговори
# 60
Имах един скорпион точно преди ММ-отрови ми живота,зад гърба ми излизаше с други,след два месеца го разкарах.Ама благодарение на него си направих регистрацията в сайта за запознанства, където ме откри ММ...Към момента един от най-добрите ми приятели е скорпион,според сестра ми съм влюбена в него,но не съм,просто си паснахме,приятел е и на ММ,а и е с цели 8 години по-малък от мен (аз на наборите си не обръщам внимание,какво остава на някой толкова малък).Но за скорпиона от мен ще чуете или добро или нищо(защото нали съм рак,толкова исках малкия син да се роди скорпи,ама е везна, по-добре де,че за малко да се роди Дева, колкото и да харесвам повечето от тях не бих издържала такъв в къщи).

И аз имах един скорпион ама много ревнин беше и се разделихме. Ама гледай какво следва след това. Нараниш ли егото на скорпиона може буквално до гроб да те тормози. Ужас беше, но не беше стиснат поне. Раздаваше се много във връзката.
Каква зодия е сегашният ти мъж?

# 61
  • София/Севлиево
Роден е на 21 май- на повечето места пише,че е Близнаци,той се представя като такъв,но някъде го срещам и като Телец(и има страшно много от техните черти).

# 62
Най-силно съм била влюбена в мъж Риби като беше малко на границата с Водолей. Добър човек, но вятър го вееше на бял кон. Нищо лошо не мога да кажа за него, имахме различни виждания за бъдещето. Артистична натура.
С жени Риби винаги съм се разбирала чудесно. Имам чувството, че като темперамент много си приличаме (Стрелец съм). Много са готини като приятелки.

# 63
Учудена съм, че мъж Дева е супер нехаресван. Първат ами сериозна връзка беше с по-голям от мен Девчок. И аз Дева. Имахме невероятно силна ментална и духовна връзка. Не е бил нищо от тия неща като перфекционост, мрънкач и там всичко. Беше обаче много дълбок като характер, тих, потаен, стабилен и в негово присъствие бях спокойна. Излъчваше закрила. Нямаше ги тези номерца и помиярщини като при Близнака. Имам само добри спомени от него.
Мъже Рибки, Раци, Скорпиони са ми на сърце – може би си импонираме емоционално – те са свръх чувствителни.
С Овните е сложно. Спечелиш ли им респекта, ти стават първи приятели. Те са си рогати.

# 64
Може би защото и ти си Дева и плувате в еднакви води. Масово мои познати мъже Деви са женени или за жени Деви или жена Близнаци. Просто се разбирате и това си е. Един мъж може да е злато за една и ад за друга. И е норнално все пак, различни хора сме.

# 65
За мен са:
       1. Рак (форевър енд евър)
        2. Телец
          3. Водолей

За третото място се колебаех между кажи-речи половината зодии.

Овните покрай мен са гола вода, ама чак в топ три гаднични не бих ги сложила. Стрелец, везни, риби - нямам особени впечатления. Скорпиони познавам само душички - що така? 😃

# 66
  • София
Като стана дума за гранични зодии, една много голяма любов ми беше между Лъв и Дева, ама май повече отиваше на Дева. Ама не съм живяла с него, така че не бих могла да го анализирам подробно.

Иначе съм забелязала, че страшно си пасвам с хора от така наречения Змиеносец. Това е част от Стрелец и Скорпиони. Много добри приятелки, приятели, колеги.

# 67
That Obscure Object of Desire, да не си скоприонка и ти? Simple Smile И така да се надушвате...

# 68
Аз винаги съм била мега толерантният пич към всичките ми любови. Разбирам се и с мъже, и с жени. Единствените зодии, с които ми е тегава и напрягаща комукикацията, са моите рогати братя-Козирог и Телец. Гласувах за Овен, макар и аз да съм пълна овца отвсякъде. Слънце, Луна, Венера, Меркурий все в Овен. Да, има такова извратено животно.
Третият ми глас отиде за Дева. Харесвам ги, аз самата съм този асцендент, но моят опит беше горчив. Трябваше ми време да преодолея травмите. Аз и травми!? Ама ей го на.

# 69
Не, аз съм везни. Себеподобните въздушни (водолеи и близнаци) обаче са ми доста анти.

Абе истината е, че всички са маскари. Мъж ли е не ми го хвали 🤣

# 70
  • Deutschland
Рак и Риби при мен се бият за първото място. Не обичам лиги, драми, сълзи.
Мъжът ми малко от малко го научих какво не ми харесва (Рак), но съберат ли се с майка му (Риби) индийските сериали пасти да ядат. Все някой им завижда, все някой ги мрази, аххх тя толкова добра жена как може тъй..
Имах обожател Риби някога, добре че не поддадох.

# 71
Мойте най-гадни  зодии за мъже са   1.Дева 2.Телец (зодия телец за приятели за супер и мъже и жени) 3.Водолей.  Фрау С тъкмо постнах и прочетох твоя пост,с глас се смея😁Те са драма куин.Те са най-най ,а всички останали са все някакви никакви😬И те все неразбрани

# 72
Не, аз съм везни. Себеподобните въздушни (водолеи и близнаци) обаче са ми доста анти.
Абе истината е, че всички са маскари. Мъж ли е не ми го хвали 🤣

Значи, ще да е по принципа на съседство. Според мен доста често в интимните отношения съседните знаци си се харесват, мисля, че го писах и в предната тема.

Фрау С, не понасям жени Риби, а имам много в семейното обкръжение. Все страдалки, все нещо някой не им е угодил, а като отворят тема за някой друг (обожемой) Grinning

Към настоящия момент моите 3 най-неприятни мъжки зодии са - 1. Везни, 2. Дева, 3. Близнаци.

# 73
Най-анти са ми :
Дева
Телец
Козирог.
Въздухарската ми природа органично не понася тесногръдието, ограниченият и нетолерантен ум на мъжа- хейтър на републиката - Дева.
Тези хора са способни да принизят даже! майките си, иначе са умни работохолици и точни до умопомрачение.
Защо мразите мъже Водолеи? Мъжът на моята приятелка е такъв- мързелив в домакинството , стиснат и скучен ,  но е верен и умен.

# 74
Аз мързеливи мъже Водолеи не познавам. Но са ми гадни като характер. Страшни егоисти. Високомерни и надути. Иначе са умни.

Общи условия

Активация на акаунт