Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 111
  • 976
  •   1
Отговори
# 75
Аз мързеливи мъже Водолеи не познавам. Но са ми гадни като характер. Страшни егоисти. Високомерни и надути. Иначе са умни.
Работливи и умни са, ама и големи манипулатори. Да не кажа най-добри.

# 76
Аз мързеливи мъже Водолеи не познавам. Но са ми гадни като характер. Страшни егоисти. Високомерни и надути. Иначе са умни.
  Мързелив е в битовите неща - не помага на жена си, не му се занимава с детето.
Но пък е пръв в работата този Водолей, трудолюбив..
Имах една тръпка Водолей ,  не беше надут, но  му шареха очите и на всичко отгоре - арабин.
Бързо го забравих.

# 77
Шарят им очите, да.
Колкото и да са умни Девите и Водолеите, хич не мога да ги харесам. Не се кефя и на жени Водолеи, но с жени Дева доста добре се разбирам и винаги съм се разбирала. Ако има значение - асцендентът ми е Овен (забелязала съм, че Овен и Дева се разбират, Стрелец и Дева също).

# 78
За мен мъжете Риби са два вида - едните мекотели и похотливи, другите - високи, мъжествени и доста държеливи на всякакви трудности.
От първите са ми се увъртали и беше доста неприятно.

# 79
  • София
1. Водолей
2. Водолей
3. Водолей
Joy

Само им вдигаш акциите на тия като ги слагаш и на трите позиции! И без това са с високо самочувствие, нямат нужда да ги четкаме още! Grin

# 80
Странната птица, как ще ги четкам! Анкетата е за най-гадната зодия!

Искам да кажа, че всичко лошо написано за мъжете Водолеи последните страници е вярно! Grinning

# 81
Според анкетата идеалният мъж е Везни Joy
Следван от Риби и Стрелец

# 82
  • Тра-ла-ла
Според анкетата идеалният мъж е Везни Joy
Следван от Риби и Стрелец
Не най-идеалният, а най-малката гад сред 12те зодии 😂

# 83
  • София/Севлиево
Единственият Водолей мъж, който познавам,е свекърът ми.Негативни черти-голям мърморко и ако трябва нещо да се направи го обмисля твърде дълго,но за всичко друго е идеален -гледа ми децата, ходим заедно на пазар,прави ремонти у дома,като цяло много оправен.Да,има самочувствието,че знае и може всичко,но предполагам че повечето хора на неговите години са така и тук не става въпрос за зодия или пол.
Жена Водолей пък е първата ми братовчедка -тя е душица, много готина,усмихната.
Бяхте зачекнали мъжете Рак-не са лоши,но са твърде нерешителни и зависими от майките си(вуйчо ми беше Рак и слушаше винаги баба,тъй и не можа да задържи нито една от трите си жени,големият ми син е Рак и е свръх залепен за мен и баба си/свекървата/,като и двете с нея също сме рачета,ще ми се въпреки състоянието си да е по-самостоятелен, защото ние няма да сме вечни).

# 84
Една дева познавам, беше ми колега. Изпитваше болестна ревност към жена си, до такава степен, че не и даваше да се гримира, да говори с мъже. Което пък не му пречеше, той да се заглежда и задява с други, и на мен се опита, но аз на такива им вадя голямата секира Grinning

Абсолютно мрънкало, сръдлив, не носи на майтап, мързелив, обаче пък със самочуствие до небето. Мисли се за аполон, пък насреща ти плазмодий.

Топ 3:
1.Дева
2.Овен
3.Козирог

# 85
Чак най-гадна - не,   но най-разочарована съм от мъж Везни. Най-трудните ми отношения са с мъж от тази зодия. А съм водолей, не е като да не сме еднакви до голяма степен.
Егоисти, нерешителни, несериозни. Бохеми, обичат повече от една жена, не може да се разчита на тях.
Мъж Риби също ми е труден за разбиране, драма куин са те, но синът ми е Риби, приятелят ми също и се налага да съм пълно перде.

# 86
Не се разбирам с Риби, някак твърде дълбоки и мълчаливи са ми( и обичат чашката).
И уж се трябва да се разбирам със съседните си зодии, но нито Риби  , нито Козирози са ми любимци ( Водолей съм).
От двете зодии предпочитам Козирог, явно защото сме близки по егоцентризъм Stuck Out Tongue Winking Eye
Рибите големи всезнайковци, особено жените  ама има ли нещо, по което да не са последна инстанция.
О и винаги са по- по най, другите хора не могат да го стигнат по величие.
Никога не съм имала гадже Везни ( струват ми се просто очарователни). За жалост, и конформисти , хлъзгави и нагаждачи- хем вълкът сит , хем агнето цяло.
Липсва им ясна позиция - гледат да угодят и на двете страни в нечий спор.

# 87
https://аз съм дева ,а мъжът ми скорпион и не знам защо като чух че е скорпион, хем се уплаших но ми стана кеф и си викам с него ще е интересно.

# 88
Аз май пак се връщам към Овена, струва ми се най-безболезнен, а и си знаем добре номерата.

# 89
Покрай мен се овърта една 44 годишна рибка. Излизахме като познати няколко пъти в компания и вече бил влюбен в мен. Самият той си каза, че малко му трябвало да се влюби... Почувствах се много "специална" Grinning
Изключително затворен, мълчалив, голяма усмивка и добряк. Все да помогне, дори прекалено добър. Но си личи, колко е несигурен в себе си. Предполагам във връзка би бил голяма лепка и ще иска постоянна валидация на чувства, именно поради гореописаното. Други рибоци май няма покрай мен или не съм разбирала.

Общи условия

Активация на акаунт