Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 40 837
  • 976
  •   2
Отговори
# 420
Най-гадна зодия за мъж е тази на бившия ти! 🤣

Чудно ми е според класацията, това най-многобройни бивши ли ще дойде или най-многобройни истински гадняри?! Не че нещо, ама козирога не е в челната тройка, може би по-трудно допуска раздяла 😂

# 421
Моят бивш и първа любов е Телец. Много бурна връзка имахме и много се обичахме.
Като цяло е пичага.

# 422
  • София
Аз лично пиша за гадняри, върху които имам наблюдения, не е нужно да са бивши.

# 423
Аз лично пиша за гадняри, върху които имам наблюдения, не е нужно да са бивши.

Така де, ама ако целим обективна класация, тя отдавна е ясна: челната тройка са скорпион, козирог и дева
Вече как ще ги ранкираме, те постоянно се конкурират за приза....

# 424
  • София
Аз от Скорпитата съм доволна. Винаги са били честни с мен, без излишни манипулации и драми.

# 425
  • Тра-ла-ла
Аз от Скорпитата съм доволна. Винаги са били честни с мен, без излишни манипулации и драми.
Не си ги хванала 😁

# 426
За гадняр категорично на челна позиция ми е Везни или поне този екземпляр беше критичен случай.

# 427
Някой може ли да обясни поне малко защо бившата Риба след два месеца се сети да поднови контакт и аз естествено не изпаднах във възторг а отговорих с пренебрежение 😂 и тя се гмурна пак в океана на блокирането 😀

# 428
  • София
ам, те тъй праят. Мислех, че само жените са такива. Но явно и мъжете не отстъпват.

# 429
Това винаги ми е било безкрайно незряло да блокираш - дали от яд, дали от бягане на отговорност и липса на отговори. А имам чувството, че хората в днешно време избират по този начин да прекратяват връзки и да си "разрешават" проблемите. Уж те "изтриват" от живота си, пък те наблюдават кога си активен във вайбър примерно..🙂
Изключвам извънредни случаи, когато някой наистина е опитал да ти навреди, напълно нормално е да заличиш всякакъв достъп до себе си. На такива индивиди като описания от Катрин ❤️ правя компромис един, два пъти. Разочарова ли ме един човек, проточи ли глупостите/бездействието/пасивността си във времето, в главата ми сякаш се включва някакъв механизъм, че човекът е мъртъв за мен, ставам безчувствена за него. Би се молил да го блокирам, защото и това носи някакво чувство, безразличието - нищо.

# 430
  • София
Мен днес ме блокира един Овен. За какво - тотално не разбрах. Последния път се видяхме и говорихме по работа. И днес - няма достъп до този човек. Изумях.

# 431
Rockstar, ако отношенията ви са били по-формални или професионални, може просто да е "взел" това, което му е трябвало от теб - някакъв ресурс, информация или каквото друго решиш. Вече в зависимост доколко сте си близки решаваш дали да търсиш някакъв отговор за постъпката му, или да го игнорираш. Човекът може да е имал своите доводи да го направи заради кофти опит в миналото, може да не е лично към теб. А може просто да е нарцис.
Тъпото при нормалните хора е, че винаги търсят рационално обяснение в действията на някой, в чиято глава не съществува зачитане към други човешки същества.🙂

# 432
  • София
В петък ми обеща да ми пусне СВто за една позиция в тяхната фирма. Аз разбирам, че нещо му е щукнало, че няма да го направи, ама можеше просто да каже, че позицията вече не е свободна. Събота, неделя не съм го безпокоила, нормално. И понеделник - бам, блок.

# 433
Не би ми станало приятно, ако някой постъпи по този начин с мен, така че няма оправдание! Със сигурност е имало дипломатичен начин, по който да ти заяви, че нещата няма да се получат. Не ти трябва такъв човек..!

# 434
  • София
Много кофти ми стана, тъй като позицията е супер подходяща за мен и когато говорихме всичко изглеждаше точно. Въобще, бях се надъхала, през уикенда го обмислях ииии....

Общи условия

Активация на акаунт