Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 089
  • 976
  •   1
Отговори
# 840
Аз пък не смятам , че Раците са ларж , дори и да дадат нещо ( материално или емоционално) винаги са в позиция на “губещия” -ти не си ожщценил жеста , искат голяма признателност и благодарност . За мен това е най-противната зодия , със сигурност има изключения, но са ми далече от ларж или широкоскроени.
Лъвовете за мен са ларж , особено сред хора 😀

# 841
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ето заради такива хвалби за лъвовете и аз мислех, че са такива, ама по-стиснати хора не познавам. Овенът колкото интерекции съм имала е бил винаги ларж.

# 842
За Раците ключът от палатката е, че трябва да те харесват/ обичат, тогава са ларж. Joy Ако не... надали...
Освен това често имат в наталната карта планети в съседния знак Лъв. Аз например съм с Меркурий и Юпитер в Лъв. Това значи мисленето е като на Лъв (включително когато мисля какъв подарък да избера или подобни).
Обаче има и много пестеливи Раци. Дори се шашвам как може да са такива. Има, има. Thinking

# 843
  • София
Аз имах един ухажор Рак. Още на втората среща си показа стиснатостта. Той и за самия себе си е мега стиснат. Купил си е възможно най-евтиният имот, сам го ремонтира докато работи, не си е купил мебели, не ходи на почивка...

# 844
  • София
Ама то е така - много често хората не оценяват жестовете или себеотдайността на раците. И като си приберат вересиите, се започва- ох, ама ти не беше така, ох, какъв си егоист. Точно егоистите и консуматорите много обичаат да разправят как трябва да им правиш добро, те да го приемат за даденост и ти гък да не казваш, защото я си сгафил да поискаш взаимност или благодарност, веднага ти се казва, че не е от сърце. Няма такива неща, това са манипулации, които раците пък много лесно хващат и това ги прави да се "стискат" още повече.

# 845
  • Тра-ла-ла
Аз имах един ухажор Рак. Още на втората среща си показа стиснатостта. Той и за самия себе си е мега стиснат. Купил си е възможно най-евтиният имот, сам го ремонтира докато работи, не си е купил мебели, не ходи на почивка...
Не виждам нищо лошо в този случай. Човекът все пак е успял да купи имот и не пръска пари по разни пишман майстори,  чиито дневен надник може да е колкото неговия за 3 дни, ако не го харчи.

Относно почивката - може и да е стиснат,  може и да пести за обзавеждането и ипотекаг, ако има. Едва ли му знаеш финансите. Здравомислещ човек няма да иде да изгърми 1000лв за море, ако си прави сметка, че това може да са една спалня, матрак и гардероб от по-евтините и взети от промоция с дебнене на такава (нали не си бил купил).

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 10:51 от Джулая

# 846
  • София
Така е. Рокси, като събереш за самоучастие 50 бона от заплати, вместо да правиш врътки с ипотеката, тогава съди хората. Нормално е да не харчи по джиджи биджи, ако му трябва легло.
Може да не сте на една вълна в момента и това е ОК, но не значи непременно, че човекът не става.

# 847
  • София
Той е чудесен човек. Просто наистина е стиснат, а това не е за мен. Няма да давам повече подробности, но има още много знаци. Може пък да му провърви с някоя друга.

# 848
И аз щях да кажа, че според мен се държи разумно и пестеливо. Joy
Рокси, Везните обичат лукса. Гледай някой Лъв или Везни да намериш, с Рак и без това сте в аспект квадрат двете зодии и не е обещаващо.

# 849
  • София
Не съм Везни, Дева съм. Писах нагоре. Но просто с този човек не си паснахме, което е съвсем ок.

# 850
Ох, Дева ли беше, извинявай.

# 851
На мен друго ми прави впечатление. Как на втора среща си говорите за имоти, ремонти и пари. Изначално е сбъркана тази комуникация и бих си плюла на петите. Същото е, че им знаете Луната, Венера и т.н къде им е. Ако ще трябва да съобразявам всичките му планети къде са и той ми дава инфо в началото на запознанството ни за такива неща, значи и двамата не сме в ред

# 852
Има безплатен генератор на натални карти в нета, ако ви е интересно да му знаете планетите. Ако не е и това нищо не Ви говори, няма смисъл, разбира се.

# 853
Нали трябва да му знаеш час на раждане за да я направиш тази карта? Не си представям да го питам в колко часа е роден. За мен това не е ок, но знам, че масово се прави.

# 854
Ето заради такива хвалби за лъвовете и аз мислех, че са такива, ама по-стиснати хора не познавам. Овенът колкото интерекции съм имала е бил винаги ларж.
Аз съм склонна да те подкрепя. 👍
Жените Лъв са страхотни, ще те обсипят с всичко по много - грижа, внимание, подаръци, любов... но мъжете, въпреки че дават вид на бохеми и широки души на пръв поглед, са такива само за себе си, в повечето случаи.😏

Общи условия

Активация на акаунт