Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 38 089
  • 976
  •   1
Отговори
# 870
Лъв съм и харча много предимно за себе си и за детето. Не е здравословно, но ме кара да се чувствам много добре.
Питах за Близнак, който всячески се опитва да ме направи любовница и не се отказва при всички мои откази да прекратим комуникация.

# 871
Kamille252, block & delete, ако наистина не искаш Simple Smile

# 872
  • София
Лъвът харчи най-много от огнените, но пак фокусът е "за мен". При огнените това много ми се набива на очи.
Земните си правят сметката повече от тях на прима виста, но те сякаш са по-склонни например да дарят за кауза, огнените "инвестират".
Съгласна. Имам човек в обкръжението си, който се занимава с благотворителност уж регистрирано и само бие тъпана Аз Аз Аз. И цепи стотинката на две, и ако може да мине гратис, няма мъжко его да не го направи, а ползва с удоволствие възможността. На това аз му викам п***а, ако ще и асцендентът му да е в "най- мъжествената зодия" Овен.

Друг близък човек, от мразената зодия дева, дава за благотворителност, без да казва на никого. Иначе си прави сметката за себе си, да.

# 873
Ами от познатите ми човекът, който е дарявал най-много за благотворителност, без да го споделя, е всъщност Козирог. Simple Smile
Май за водните мъже по-скоро нямам впечатления как харчат.
Въздушните все нямат пари, повечето не знаят как да работят с енергията на парите като цяло.

# 874
Ето заради такива хвалби за лъвовете и аз мислех, че са такива, ама по-стиснати хора не познавам. Овенът колкото интерекции съм имала е бил винаги ларж.
Аз съм склонна да те подкрепя. 👍
Жените Лъв са страхотни, ще те обсипят с всичко по много - грижа, внимание, подаръци, любов... но мъжете, въпреки че дават вид на бохеми и широки души на пръв поглед, са такива само за себе си, в повечето случаи.😏
Има нещо такова. Жените се раздаваме повече. Мъжете хем дават вид на ларж, хем са доста по-пресметливи и си знаят интереса.

Като стана дума за наталните карти, какъв ли ще е Лъв с асцедент Лъв? Simple Smile

# 875
  • София
Красив, с хубава коса. Въобще - външен вид и държание, което прав впечатление от пръв поглед. Поне така си го представям. И много изречения, които започват с Аз..

# 876
Ето заради такива хвалби за лъвовете и аз мислех, че са такива, ама по-стиснати хора не познавам. Овенът колкото интерекции съм имала е бил винаги ларж.
Аз съм склонна да те подкрепя. 👍
Жените Лъв са страхотни, ще те обсипят с всичко по много - грижа, внимание, подаръци, любов... но мъжете, въпреки че дават вид на бохеми и широки души на пръв поглед, са такива само за себе си, в повечето случаи.😏
Има нещо такова. Жените се раздаваме повече. Мъжете хем дават вид на ларж, хем са доста по-пресметливи и си знаят интереса.

Като стана дума за наталните карти, какъв ли ще е Лъв с асцедент Лъв? Simple Smile

НекъФ ужас, НекъФ ат. 😂😂
Той ще свети по-ярко и от слънцето. 😂
Аз съм с асц. Лъв, ама другото е друго, та не знам. Нека каже някой, който познава подобен типаж.

Ами, исках да скрия чаршафа, ама не ми се получи, съжалявам.

# 877
Това ще свети право в очите Grinning Grinning

Рокси, аз също започвам повечето изречения с Аз Grinning осъзнавам го, понякога се старая да не го правя, а друг път си казвам защо не.

# 878
Аз съм Лъв с асцендент Лъв, ама съм жена, а не мъж, та сигурно е различно.
От няколко години съм с Близнаци след 25 години с Водолей и се чувствам перфектно въпреки, че по назад се оплю Близнака. Адски много се допълваме, разбираме и тн.

# 879
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Абе и аз съм Рачка и вече 17 години "водя" един близнак, ама нито аз съм типичен женски рак, нито той - типичен близнак.
Като реши е такъв бурсук... Затворя се в себе си и няма пробиване... А как мълчииии, като козирог.
Ама си го обичам Joy

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 16:21 от CvEtEmOe

# 880
CvEtEmOe, тук обсъжданите кусури са само по отношение на мъжете 😁
За разлика от раците, рачки харесвам много. Аз съм теле и много хубаво си изкарвам с тях.
Домашните животни също са в друга група 🤭

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 18:21 от zlatenceto

# 881
Лъв с асцендент Лъв ще да е Казанова и Дон Жуан в едно Joy

# 882
Моят е лъв с асцендент стрелец, по-щедър мъж от него не съм срещала. Може да се прибере с диамант ей така, без повод, че минал покрай някоя витрина и му харесало нещо. Аз задължително също му правя скъпи подаръци, уж нямало нужда, уж не обичал подаръци, ама как съм могла да му купя такова скъпо нещо, обаче му виждам блясъците в очите докато ги говори тия, обича си скъпото и го приема като ласкателство. Най-стиснат ми е мъж везни, с трима съм имала отношения, двама от тях с хубави и доходни бизнеси, ама са чакали от мен ако е възможно. Единият ми въздишаше почти месец какво яке си е харесал докато не му го купих с коледния си бонус и после каза, че бил си намислил да ми плати половината за една рокля като коледен подарък, но е сега ще трябва да ми плати цялата. Роклята ми беше 200 лева, неговото яке 700 🤦‍♀️ Вторият ме кани у тях на вечеря, но чака аз да сготвя и занеса или да купя от ресторант и да се появя с кутиите. За третият само ще кажа, че в момента е с жена доста по-възрастна и неугледна от него, но с няколко апартамента и тройна на неговата заплата. Много щедро гадже дева имах, бяхме 3 години заедно и всяка вечер ми носеше дребен подарък. За празници пък да не говорим, изсипваше ми по 5-6 подаръка, не много скъпи, такива са му били възможностите тогава, но имаше огромно желание.

# 883
БД е дева, никога не е бил стиснат, даваше си и последните стотинки за нас. Хубави подаръци ми правеше, а не отбий номер. Сметки е плащал винаги, пазарите, никога не е гъкнал по тая темя. Стрелци-те са хора по живота и ларж. Хубави ресторанти, хубава храна, хубави дрехи, не се скъпят хич.
Сега съм с Овен, по принцип ги харесвам много, имат много мъжки качества. В началото забелязах наченки на стиснатост, не не и към себе си, а към другите. За себе си може да изхарчи много пари за глупости. Егоизъм също така, но него, заедно със стиснатостта, успях леко да ги поотбия.

# 884
С малко четкане на егото, със засвидетелстване на доверие и блага дума, от огнените може да получите много.

Общи условия

Активация на акаунт