Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 355
  • 796
  •   1
Отговори
# 600
Жилището е добро откъм квадратура. Сигурно е чистата площ, тристаен ли е? Мястото е хубаво, но далеч от метрото. Това, че е на шумна улица не е проблем, разстоянието до нея е съобразено. Предполагам, че ще има и прозорци с друго изложение. Няма чертеж, да видим кои стаи са към улицата.
От друга страна панелът е много стар, както и в Борово.  След време жилищата ще имаи и сертификати, и на панелите ще се падне един от най-ниските класове. Ако се оправи цялата сграда е едно, ако всеки се мъчи нещо на парче, друго. Трябва да се подсилят връзките на панелите.
Жилището си е за основен ремонт, настилки, май прозорците са зле, вратата на апартамента, както и останалите врати,  също виж дали си струва, изобщо почти не можеш да използваш нещо от старите собственици.  Като си сложиш и за ремонта ще стане още по-скъпо.
Но пък ако не си претенциозна - става и за живеене, не е от най-мръсните, може да се живее и с балатум, и със стара кухненска линия. Ако се продава обзаведено, по-добре свали от цената да махнат мебелите, мебели се купуват и то такива, каквито ти харесват, дори втора употреба има чудни екземплярчета.
Това, е, най-важното за жилището е локацията, а тази е добра. Другото може да се направи с една бригада майстори.
Блокът е само на 6 етажа, направо нисък. Има и панелки по 8ет.
Балконът май е много дълъг, пред хола и още една стая, дали е грозно остъклен?

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 23:32 от Pepina_n3

# 601
Голям проблем е.
Това не просто ще е шумна улица. А т.нар трети градски ринг, свързващ бул България със Симеоновско шосе, вътрешно”околовръстно”

# 602
https://www.homes.bg/offer/apartament-za-prodazhba/tristaen-85m2 … -centyr/as1507247
Не се въздържах😂
Какви гледки на ет.1, какви поеми са написали ...припадащ емотикон.

# 603
Вай тоя автор е някой нереализиран поет най малкото.. гурме кухнята 😂

# 604
Авторът 100% е ChatGPT…

# 605
  • София
Късно е... Изпуснахте го Grinning

# 606
По повод панела на Каблешков, по-скоро не. Живяла съм наблизо в подобен блок, ами зле си е, зависи и от блока, но все пак...Но когато все още мислех да купя в района (Борово) преди 4-5 години, панелен с 1 спалня в същото състояние и партер струваше 130 000 евро. Сега явно са по-ниски цените.

# 607
  • Бургас
Късно е... Изпуснахте го Grinning
Вай! Тъкмо щях да поиздевателствам върху "гурме кухнята" с омазнената тръба на аспиратора, навтикната артистично в стимулиращата въображението кухина, умело използвана за съхранение на нужните на едно модерно домакинство найлонови торбички.
Прасковените нюанси ме отнесоха в лимоновите градини на амалфийската Ривиера, но уви - няма да имам щастието стъпките ми да оживят този уют и въздишките ми ще са тук навеки! Черна завист изпълва душата ми, но желая щастие на този, който е достоен да го притежава!

# 608
  • Бургас
има уникални обяви наистина.
Споделям моята любима:

https://www.alo.bg/9125232

Скрит текст:
Без посредник!
Предлагам за продан двустаен, просторен и залят от светлина апартамент с високи тавани, на пъпа на Бургас! До сградата на НХК! По принцип, жилище на такова място не се продава, а се предава по наследство на внуци и правнуци поради простата причина, че на такова място в супер супер центъра на Бургас и в такава красива сграда повече апартаменти няма никога да се построят, защото просто няма къде! От там и следователно цената на жилището непрекъснато за в бъдеще ще расте и расте! За същите пари можете да си купите 5 подобни апартамента в
Меден Рудник и след 5 години, ако имате късмет, да ги продадете за същата цена, за която сте ги купили. Защото там непрекъснато се строят все нови и нови блокове. А тук инвестицията Ви за същото време ще се удвои или утрои, защото тук просто никой не продава и нови сгради на площад ”Баба Ганка” няма да се построят, защото просто няма място! Прекрасна и солидна инвестиция за в бъдещето!
Невероятно е усещането да излезеш на улицата и да се намериш моментално в сърцето на Бургас, обграден от десетки магазини и културни развлечения, без да трябва да се напрягаш да вървиш или да ползваш градския транспорт-всичко е на 2 крачки от теб! Сградата е нова, супер луксозна, има 2 асансьора с панорамна гледка към вътрешността (вж. видеото). Собствениците на апартаментите са учтиви и изискани хора, отнасящи се друг другиму с уважение и внимание. Има наета фирма, която се грижи за поддръжката и експлоатацията на сградата. Месечната такса е 8 лв! Всичко е организирано перфектно и действа незабележимо.
За ценителите на лукса и суверенитета - по-добра инвестиция не съществува!
Жилището се ползва за по няколко седмици в годината.
Без посредник!

# 609
  • София
Не съм си запазил обявата, но преди години един брокер пуска мой апартамент за продажба. Започваше така: "Прекрасен планински апартамент"... а той на 12 етаж във Връбница 1 Grinning Явно защото Витоша се виждаше някъде ехеее там в далечината Grinning

# 610
  • Бургас
LaDiDa, сделката на живота ни Simple Smile Леко е пропуснал факта за подземната улица, която минава току до сградата и усилва шума в пъти. И непосредствения булевард.
А точно този строител е синоним на ниско качество, безвкусица и евтини материали. Заради схемите му в придобиването на общински парцели и пълненето на разни чекмеджета никога не бих му поверила парите си.
Обстоятелството как нищо няма да се строи в района е невярно, защото същият строител скоро ще започне комплекс върху книжарница "Хеликон" и задните сгради.
С две думи - човекът да си го пази за внуците Simple Smile

# 611
Какво мислите за сградата от тази обява? https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a17002201154229 … pex&f1=13#map

Първоначално загледах обявата заради уж добрия район. Отворих Гугъл мапс, за да намеря адреса и да разгледам, и какво да видя...

Това е сградата през 2019 година:
Скрит текст:

А така изглежда днес:
Скрит текст:

Явно не е получила Акт-16 първоначално, а си е поседяла така няколко години. После някой я е довършил.
Всякакъв интерес от моя страна спадна, особено и като видях околностите... Но все пак ми е любопитно да си начешам крастата, ако някой знае повече подробности. Grin
Например, колко години е седяла така?

# 612
  • София
Ако е тази и я хванеш малко по-далече със стрийт вю-то, излиза и от 2012 :

# 613
Аха, поне още от 2012 си стои зарязана... Дори тогава изглежда доста ръждясала и занемарена. Възможно е нещо покрай кризата 2007-2008 година да не се е получило.

# 614
  • София
Това, че сградата е оставена недовършена от предишната криза е най-малкия проблем. Виждам, че е била добре консервирана, а и се е наместила през годините Grin
Но ми се струва, че е над гаражите, според нивото на прозорците на острещната къща. Изложението е към парка, което мисля си е северно отвсякъде... Настилките и банята са бонус към високата цена, иначе ще застои до следващата криза Grin Чувам, че на никой не му се занимава с майстори и има глад за полуготови жилища.

Общи условия

Активация на акаунт