Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 100
  • 796
  •   1
Отговори
# 75
  • София
направо ме заболяха очите, как бих живяла в това нещо Joy уникално е , да

# 76
Имате ли доверие на тази агенция? Чувам неприятни неща за тях;

# 77
Гледайки плана, тази арка изглежда като изкуствено поставена с идеята да се раздели кухнята от хола, но ако някой има повече поглед над разпределенията в ЕПК-тата, би могъл да каже със сигурност. Снимките ми се виждат разтеглени, в малката спалня няма място за гардероб, мисля че се вижда мухъл по тавана в банята, но може и да греша. Иначе дори само да се пребоядисат стените леко ще се уталожи този кич. Направи ми впечатление, че и около външната врата на площадката е боядисано с мазилка Simple Smile))))

# 78
Някой може ли да обясни тази арка дали нарушава конструкцията на сградата. Мястото ми харесва и следя в района, но мебелировката е прекалено уникална.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c171284066857827
На мен ми изглежда като арката да е добавена, защото на снимките от кухнята ми се вижда, че терасата е била по-малка.

Но едната спалня е като че ли на балкона. Това вероятно и създава проблеми с отопление, конденз и т.н.

# 79
  • София
Не, едната спалня е била кухня. Балкона си е на другата, може би и тя е имала изход към терасата, но да е затворен. Арката ми се вижда декоративна Blush

# 80
Хубаво е наистина да се поинтересувате дали е местена кухня, тъй като това би могло да донесе известни проблеми в бъдеще.

# 81
Мисля, че със сигурност е местена. Не знам преди да са се правили холокухни. Което означава, че е преустроен двустаен и цената му като за Света Троица идва, като че ли много.

# 82
  • София
То си пише, че е двустаен апартамент, преустроен на тристаен. В хола е направено разделение за двойна употреба Grinning Не съм сигурен само, дали и там в края не е имало тераса.

# 83
Не, едната спалня е била кухня. Балкона си е на другата, може би и тя е имала изход към терасата, но да е затворен. Арката ми се вижда декоративна Blush
Може и кухня да е било, но нещо съмнително са правили по това помещение. Колкото повече го гледам на снимката и схемата с разпределението, толкова по-странно ми изглежда.

# 84
Тя схемата е доста опростена, не са дадени всички чупки, колони и т.н.

# 85
  • София
Заради декорацията на тавана е странно. Другото странно е, че комина от ъгъла в същата спалня, са го удължили почти до вратата Grinning

# 86
По-скоро ми изглежда, че вратата са я дръпнали по-навътре в коридора, за да ползват пълноценно стената, на която е телевизорът. Това ми изглежда не като удължен комин, а по-скоро е оригиналната стена. Не мога и да си представя причина да се удължава коминът.

# 87
При всички положения, ако малката спалня е бившата кухня, да се прекара ВиК-то чак до фасадата на хола, за да се направи на кухненски бокс, си е бая разстояние.
Иначе да, балконът на хола е усвоен, а там е направена кухнята. Виждат се колоните (носещи) в кухненската част.
Колко пари ще отидат за къртене на тези "красотии", направо не ми се мисли.
Толкова критики отнасят стари неремонтирани панелки или стари неремонтирани тухлени сгради, че щяло да бъде много скъпо да се изрине, а тук тези надграждания ще излязат даже двойно на порутените жилища.

# 88
  • София
Няма толкова широка врата, която да е била поставена отпред, няма и толкова дебела стена. В тази част, за разлика от предверието,  коридора е тесен /почти колкото вратата с касата и первази/.

# 89
ЕПК, не в Света Троица, кухнята е бокс към хола, с малка преграда, в някои блокове е плътна стена, не е носеща. Но е навътре бокса, не знам в някой да са слагали кухнята към прозореца, по-скоро обратното, холната част е навън, към по-светлото. Арката вероятно е до направена към съществуваща малка преградна стеничка, не е носеща. Усвоените тераси са по-съмнителни.

Общи условия

Активация на акаунт