Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 107
  • 796
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Явно има блъскане, щом коментираната преди месец бърлога на Самуил и Стамболийски я вдигнаха с 20 хил.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c171576702748337&slink=asd24g&f1=1
...Но май блъскането е на изхода Grinning

# 121
Явно има блъскане, щом коментираната преди месец бърлога на Самуил и Стамболийски я вдигнаха с 20 хил.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c171576702748337&slink=asd24g&f1=1
...Но май блъскането е на изхода Grinning
къде е тази гледка към хубавия двор? От хубава гледка, не са смяли да покажат какво наистина се вижда и колко близо до чужди прозорци...

# 122
  • София
Пропуснали са, че и двора е античен Grinning

# 123
На вашето внимание предлагаме топ имот…….
Изразявам се по брокерски. 🤪 Видях бъдещият блок днес от колата и направих снимка докато стояхме на червен сфетофар. Прозорецът на първи етаж ще има излаз на козирката на спирката? 🤨

# 124
Важното е, че мястото е комуникативно. Общуваш лесно с всички чакащи като оставаш в комфорта на дома си :Р

# 125
На вашето внимание предлагаме топ имот…….
Изразявам се по брокерски. 🤪 Видях бъдещият блок днес от колата и направих снимка докато стояхме на червен сфетофар. Прозорецът на първи етаж ще има излаз на козирката на спирката? 🤨

Ох, това не е ли на Сточна гара? Всеки път се чудя като мина оттам как е допуснат този строеж да е по този начин. Самият парцел ми се струва страшно малък.

# 126
Същото е в Дружба

# 127
Да,на Ст.гара е.Предполагам,че и там,и в в Дружба са продадени още на зелено.Каквото,където и да се строи все се продава.Това ми е много странно.Иначе също е на много комуникативно място,в близост до спиркина  всякакъв градски транспорт,у-ща,магазини,заведения и на пешеходно разстояние от Ал.Невски и т.н. Wink Също така минават строшените автобуси до Военна рампа,където е единият бежански лагер.Отсреща б-ца с държавна метадонова програма.Тази безплатна програма била за  зависимите цигани.Както е модерно сега на запад ,има си многообразие в района.

# 128
Сигурно става дума за спирката на "Константин Стоилов" посока центъра. Там разбрицаните ман-ове на 79 НЕ спират, спират чак от другата страна на кръговото зад Лидъл. Спира тролей 9, автобус 309. Този парцел дълго стоеше с порутена, горяла и запусната къща, май остана само съседният ъглов парцел с ул. Панагюрище, за да завършат карето.
И на ъгъла на Константин Стоилов и Сливница на светофара на кръговото има гумаджийница, която е доста активна и не мисля, че ще кандисат да се махнат от това доходно място. Откъм Сливница - ковачница Крали Марко, която пък явно ще си стои заедно с ковача "Крали Марко" колкото Господ му е отредил и тогава цялото каре ще е обновено.
Но на самото кръгово на 2 булеварда/улици с натоварен транзитен трафик хич не е приятно, със спиране и набиване на спирачки/тръгване на мръсна газ, газове при изчакване на зеленото.
Иначе самата спирка, която е модел 70-те-80-те години на 20 в. и оттогава само е боядисвана, вероятно ще я махнат.

Болницата от време оно е тубдиспансерът, за метадоновата програма съм чувала, но съм виждала само 1 индивид, вероятно от тази програма, не приличаше да е от малцинството, но това няма особено значение.

# 129
Добре, ей в такива случаи се чудя - издайте разрешение за строеж, но на по-малко блокче. Така хем собственикът няма да е дискриминиран, че не му дават да строи, хем безумията няма да са чак такива. Наистина ли законът е такъв, че се позволява такова уплътняване и защо това не се промени.

# 130
Ми, на теб може да не ти харесва локацията, ама на други може да им харесва много. Както споменахте, има дългогодишни бизнеси в региона, които могат да се увеличат (на партера на този сграда). А собствениците им може да искат да си живеят близо до работата си и да се мушнат точно в този блок, заедно с децата си Simple Smile

# 131
Ако направят топла връзка, цена няма да има това чудо.

# 132
Моля ви се, ЕДИНСТВЕНИЯТ проектоблок с топла връзка е в Младост, срещу паркинга на Кауфланд и н калкана на безумната сграда на Крит. Мисля, че още има ексклузивна възможност да си закупите апартамент на зелено и да се радвате на трафика по Малинов отвисоко(може и от ниско).

# 133
Само срещу 3000 евро - топла връзка с метростанция Александър Малинов. Мисля, че толкова чух, че върви кв.

# 134
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c170264211671007
5000 евро за маломерен за тотален ремонт, в доста запусната сграда. Европата ряпа да яде.

Общи условия

Активация на акаунт