Обсъждане на имотни обяви - 35

• 43 052
  • 796
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Цената е очаквана според мен, но това е единствената ужасна част на Лозенец - кьошето Яворов / Михайловски / Златовръх.
Задушаващо грозни нагъчкани сгради сякаш с конкурс избирани да са все ужасни с всевъзможни стърчащи елементи от тях.
Не бих живял там, ако се има това предвид и няма да се ползва като офис.

# 526
Може ли мнение за района Витоша ВЕЦ Симеоново?

# 527
Зависи какво търсите и какъв е начинът Ви на живот. Аз и на големите си врагове не бих препоръчала да живеят там, но след 10-15 години ще има метро наблизо, и за още 10 например ще се облагороди постепенно. В смисъл, надявам се. Все пак не бих чакала 20 години там това да се случи.

# 528
Но пък като се облагороди, няма да е по-евтино.
Така че е въпрос на преценка кое ти е по- или най-важно.

# 529
Това си е офис, не можаха ли един чертеж да сложат. Между някои 'стаи' имаше дограма, което за офис става, но за живеене  - не знам.  Сигурно няма статут на жилище, значи не изпълнява някои критерии - северно изложение ли е?

# 530
  • София
Не, щом гледа към Яворов, то има и юг-югоизток.

# 531
То си пише, че е със статут на офис. Вероятно наистина е.

# 532
Офис е за това се чудя на каква цена си струва да се вземе.

понеже статута на офис има много негативи както и местоположението.

# 533
  • София
То може да се преправи, да се изградят  стени и стаи.
Но прашното и шума не могат да се избегнат,  на самия булевард е.

# 534
Ако ще се ползва за офис, какъвто е цената е ок, за жилищни нужди не бих купила

# 535
  • гр.Пловдив
То може да се преправи, да се изградят  стени и стаи.
Но прашното и шума не могат да се избегнат,  на самия булевард е.

На самия булевард успоредните сгради от комунизма ли са?

# 536
  • София
Не са. Миксирано е 90те, началото на века и около 10-годишни. Отзад, както и между сградите на места има и останали къщи, но малко.

# 537
  • гр.Пловдив
Не са. Миксирано е 90те, началото на века и около 10-годишни. Отзад, както и между сградите на места има и останали къщи, но малко.

Благодаря.Бях останала с впечатление ,че по повечето  артерийни софийски булеварди прилежащите успоредни сгради са след 1944г както в Плводив да кажем ...

# 538
След време жилищата ще си имат сертификати (както хладилници  и перални), и тогава ще лъсне разликата между небитови помещения и жилищата. Както и  между ново  и старо.

# 539
Има -без изолация; с 5 см; с 10 см, с 15 см и така.  Вида и марката на изолационните материали също могат да  са причина за големи различия от сграда до сграда.
Казвам го защото е напълно възможно по-голямо  и по-старо жилище  да има по-ниски сметки от по-малко ново и 100% южно , на което изолацията е много по-тънка.

Общи условия

Активация на акаунт