Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 350
  • 796
  •   1
Отговори
# 615
Това апартаментче или студио е май в чупка на сградата и ще има голяма сянка, да не говорим, че ще си гледа към някакви прозорци, дали изобщо се вижда Витоша се съмнявам. Банята - много евтино оборудвана - тоалетна с казанче и мивка с бяла пластмасова тръба надолу.
Чертежът сигурно е за друг апартамент - кухнята трябва да е в по-дълбока чупка, че да може домакинята да стъпи да готви (под ъгъл е печката), а а снимката домакинята ще трябва да  стъпи в хола. В банята няма душ кабина. Мивка, тоалетна и душ-кабина трябва да са на една стена.
Цената дали е за тоз апартамент?

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 21:05 от Pepina_n3

# 616
Exter, сега като се загледах на новата снимка от Мапс - сградата изглежда леко наклонена. Това ли имаш предвид? Дали не е от ъгъла на снимане... но пак е странно.

Pepina_n3, Да, има си кусури определено. Едностайните са си компромисни апартаменти, но за отдаване под наем или сам човек смятам, че стават. Изглежда ми като чертежът да е за този апартамент, но знам ли, с тая сграда Laughing
Цените в обявите на подобни апартаменти се движат в този диапазон. Какво конкретно мислиш за цената?

# 617
  • София
Exter, сега като се загледах на новата снимка от Мапс - сградата изглежда леко наклонена. Това ли имаш предвид? Дали не е от ъгъла на снимане... но пак е странно.
Не, имах предвид слягане, снимката е дръпната малко за по-добра пространствена ориентация.
Горния също се продава Blush
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a12240595136742390&i … 2=0&f3=&f4=&f11=2

# 618
  • Бургас
Някой ползвал ли е фирма за извозване на стари мебели, тоест за пълно освобождаване на апартамент със стари мебели и вещи? Харесахме жилище и най-вероятно утре ще преведа депозит. Единствено се притесняваме, че е на трети жилищен етаж, няма асансьор и е в стара сграда. Дали ще е трудна мисия да намерим фирма, която да свърши тази работа?
Допълвам: за гр. София, Долен Лозенец.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 06:57 от LaDiDa

# 619
  • гр.Пловдив
Някой ползвал ли е фирма за извозване на стари мебели, тоест за пълно освобождаване на апартамент със стари мебели и вещи? Харесахме жилище и най-вероятно утре ще преведа депозит. Единствено се притесняваме, че е на трети жилищен етаж, няма асансьор и е в стара сграда. Дали ще е трудна мисия да намерим фирма, която да свърши тази работа?

Мисията не е трудна,за стабилна бригада с контейнер за извозване си пригответе 200лв минимум за контейнер и за изнасяне към 500-600лв

# 620
  • София
Защо да е трудна мисията? Като имаш пари и си плащаш няма проблеми. Идват на оглед, разбирате се за цената и действате.
Ако не се разберете - търсиш други.
Правила съм го с 12 год. дете и неподвижни старци.
Пренесохме 1 апарт, ремонт на следващ, после нанасяне на мебели.
Ако искаш мога да ти дам координати на фирма на близки на ЛС.

# 621
  • гр.Пловдив
Защо да е трудна мисията? Като имаш пари и си плащаш няма проблеми. Идват на оглед, разбирате се за цената и действате.
Ако не се разберете - търсиш други.
Правила съм го с 12 год. дете и неподвижни старци.
Пренесохме 1 апарт, ремонт на следващ, после нанасяне на мебели.
Ако искаш мога да ти дам координати на фирма на близки на ЛС.

Ами именно де,нали трябва да имаш да им платиш ..
Иначе за без пари на скоро една комшийка над нас баща й идва цял месец да реже и разглабя соц. секции и мебелки на части ,твареше ги в ремарке и казваше,че ще ги гори за ракия,ами хубаво ,ама 40 дни слушахме машини,къртене и неимоверен шум,което не е ОК за съседите ,ама важното,е че им е излязло без пари No Mouth

# 622
  • София
След като са решили да купуват апарт. в София значи ще намерят пари и за извозване на натуриите. То после за ремонта доста повече пари ще са необходими.И сами да си го ремонтират - материалите всеки ден си вдигат цените.

# 623
  • София
Имаше фирма за стари мебели, която ги взима и ги извозва безплатно, а после си продават мебелите ако има такива, които стават де. Май се казваше Рето

# 624
Дай обява, че даряваш старите мебели. ще дойдат различни хора, всеки ще вземе по нещо и няма даже да имаш нужда от фирма.

# 625
  • Бургас
моля за координати на фирма или бригада за град София, който е ползвал. Разбира се, че ще платим. Просто искам да са сериозни и да свалят и извозят всичко, а ми се струва, че ще е трудоемка тази работа и няма да има много кандидати.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 06:55 от LaDiDa

# 626
Уточни, моля, в кой град е жилището - фирмите за извозване са местни, обикновено. Виждам, че си от Бургас, жилището в Бургас ли е?

# 627
  • Бургас
за София става дума, долен Лозенец. Ще редактирам поста.
За Бургас нямаше да имаме такива терзания. Тук нещата са ни ясни.
Но от разстояние определено да се организира подобна история е тегава работа.
Както и да е, аз станах и мисля да се впуснем в това приключение. Много ми хареса локацията- точно срещу входа на УАСГ и мисля, че си заслужава усилията.
Чакам мъжът ми да стане и той да си каже последната дума и да действаме.

# 628
Успех с начинанието, мястото е много добро.

# 629
  • София
моля за координати на фирма или бригада за град София, който е ползвал. Разбира се, че ще платим. Просто искам да са сериозни и да свалят и извозят всичко, а ми се струва, че ще е трудоемка тази работа и няма да има много кандидати.
скоро се занимавахме с преместване на цял офис, шкафове, големи бюра, техника, метални ракове, подобни. Много е скъпо, хамали плюс превоз. Сега ми става ясно защо във всеки квартал, час по час, кофите са затрупани със стари дивани и мебели.

Общи условия

Активация на акаунт