Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 319
  • 796
  •   1
Отговори
# 705
А за този какво мислите - https://m.imot.bg/details/1c172626628985515

# 706
  • София

Единственото хубаво е 12 етаж.
Не ми харесва местоположението, обзавеждането, разпределението на помещенията и цената.
Но вкусове различни, ще си намери купувача.

# 707
Микролокацията е ОК, до Националната кардиологична болница/бившата Трета градска болница. До Люлин-10 е само през тунела. Респективно до Западен парк е близо. В конкретната локация няма малцинства. Наблизо има магазини, метрото е голям +.

Жилището е ОК, без екстри, но можеш да влезеш без ремонт. Банята и тоалетната са ремонтирани сравнително отдавна, но нямат очевидна нужда от ремонт (ако се абстрахираш и приемеш вече старомодните цветове и дизайн). На 12 етаж (живяла съм точно на 12 етаж в ЕПК), дори и на север/северозапад/североизток е светло, защото няма засенчващи дървета и сгради. Вярно, че е малко по-студено през зимата, просто е светло, но слънцето не грее, за да стопли. Кухнята е ОК, доста прилична, може да се използва. В подобно ЕПК съм живяла, стаите са достатъчно големи. Цената не мога да коментирам, не знам как вървят, но може да се пробват да преговарят заради етажа (по-малко желаещи ще има за този етаж). Да погледнат общите части как са (стълбища, коридори), дали работят асансьорите (в моето ЕПК имаше 3 асансьора)...

# 708
Пода е за смяна, което не се знае какви скрити скелети от гардероба ще извади.

# 709
Двете бани са си плюс. Стени се пребоядисват лесно и ламинат да се смени не е от трудоемките неща. Може да се заживее веднага и поетапно да се сменят мебелите и пода на стаите. Високият етаж и отделната кухня са специфичните неща, на мен ми харесват, но не всеки би живял на 12 етаж или с отделна кухня. Не знаех, че и след 2000 са строили ЕПК, за първи път виждам от този век, че точно в този период беше във вихъра си мутробарокът.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 09:50 от Хипопотам

# 710
  • София
Моя близка живее в цветния блок, който се вижда на петата снимка отсреща, доволна е от избора си.
Метрото е бингото в случая.
Предполагам ще е шумно въпреки етажа, въпреки че не е залепен за булевардите, то е близо и до двата.
Обзавеждането не съвпада с вкуса ми, но това е субективно.
Дано се включи някой със спомени дали е стоял на скелет този блок предвид годината на завършване.

# 711
Някой има ли мнение за проект infinity view.
https://www.infinityview.bg/infinity_%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BF-5- … 0%B6%D0%B1%D0%B0/

Спрял съм се на апартамент 561, 3ст, юго-изток/северо-изток изложение. Вървят около 1250е/кв. Гледам, че е разпродаден на 80% специално тази сграда. Акт 16 юни 25г.
Целта е под наем за 3г и после препродажба. Ако тръгнат да падат цените, вероятно ще се ипотекира и отдава под наем. Не е топ локация, но в интерес на истината там се заформя хубаво каре до западния парк и е близо до доста магазини, транспорт и бърз излаз към център, магистрала и северна тангента. Какво ви е мнението?

# 712
Запанелния апартамент в надежда за мен цената е висока предвид: вида на строителството, квартала и класа на мебели/електроуреди.
 За епкто над м.Вардар плюсът е метротото и вида строителство. За мен лично апартаментът е за ремонт, но вече зависи дали човек има средствата, за да го реализира и до колко държи на това. 12ти етаж не е чак толкова високо.

# 713
  • София
Това не са Инфинити, други някакви са. Само да уточня
За горната обява, това е 12 сти етаж, все пак е голям минус този етаж, пък всеки си знае.
Смятам че с жегата,  която вече е всяко лято в Бг , това е Ад, ако е Запад е Пълен Ад.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 12:15 от Cabo San Lucas 40

# 714
Северозапад, юг, запад се води по обявата. Не знам защо толкова много хора се плашат от високите етажи. Живяла съм в годините на 18, 9 и към момента 15ти етаж. Последните 2 жилища са все последен етаж и общо взето си е жега и на 9ти последен и на 15ти последен.

# 715
Някой има ли мнение за проект infinity view.
https://www.infinityview.bg/infinity_%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BF-5- … 0%B6%D0%B1%D0%B0/

Спрял съм се на апартамент 561, 3ст, юго-изток/северо-изток изложение. Вървят около 1250е/кв. Гледам, че е разпродаден на 80% специално тази сграда. Акт 16 юни 25г.
Целта е под наем за 3г и после препродажба. Ако тръгнат да падат цените, вероятно ще се ипотекира и отдава под наем. Не е топ локация, но в интерес на истината там се заформя хубаво каре до западния парк и е близо до доста магазини, транспорт и бърз излаз към център, магистрала и северна тангента. Какво ви е мнението?

Не знам защо, но оставам с впечатлението, че купувачите са много по-малко претенциозни, отколкото наемателите Simple Smile)) Иначе дневната не е лоша, кухнята е обособена и закътана. Главната спалня не ми харесва, не може да се сложи нормален голям гардероб, има площ, но не е добре разпределена. Дали вече акт 16 ще е наистина юни 25 г...

# 716
Цитат
**Аз иначе съм писала  наскоро относно инвестиция в Банско, но не получих отговор.Оказаха се полуразпаднати сгради без Акт 16 .Също и за проекта Infinityview в Люлин 5 дали си заслужава от  същия строител(Банско) Емил Енев-  Интербилд Инженеринг (всъщност са доста дъщерни фирми и не схващам много ).Така и не получих отговор.

Попаднах на този коментар в бгмама. Явно строителя има други проекти с ниско качество и незавършени, което е притеснително. Но в случая качеството поне на хартия е добро.
Цитат

външните стени и стените между отделните апартаменти са тухлени, с дебелина 25 см на марката WIENERBERGER Porotherm, модел 25 N+F Light. Вътрешните преградни зидове са тухлени, с дебелина 12 см. Топлоизолацията на сградата се изпълнява с 10 см EPS за всички ограждащи надземни стени. Всички лепила, мазилки и замазки са на марката RÖFIX и BAUMIT. За фасадните са използвани: висококачествени полимерни и  силиконови външни мазилки на марката MAPEI и алуминиеви композитни панел. Парапетите на балконите и покривните тераси са стъклени.
Дограмите са с френските прозорци ,петкамерни с PVC-профил и двоен стъклопакет и КА стъкло.

Хипопотам, не може всичко да е перфектно на тази цена. Не е за лично ползване, а целта е отдаване под наем докато минат 3 години и после препродажба. След като обзаведено НС се намира трудно, би следвало да се препродаде сравнително лесно ако цената е прилична. Поне така мисля.

# 717
  • София
Ако имитират Инфинити или целят по някакъв начин клиентите да влязат в заблуда, за мен това е червена точка.
Люлин никога. Отраснал съм там, всъщност на около 700 метра от това място в Л6.
Западният парк въобще не е близо. Първият удобен и цивилизован достъп до парка е при Мега мол. Частта която идва близо до Л6 е лесопарк и съвсем не парк.
Непосредствено зад този комплекс ще има в някакъв момент транзитен булевард - от кръговото при АМ Струма по новоизграденото трасе към Люлин 5. Там където сега е странната чупка за Л5 продължава направо, успоредно на Дертлиев и се влива в широката му част при Мега Мол - Орион, разширен Адам Мицкевич, втори мост при Бакърена фабрика и ново трасе до кръговото на МС Ломско шосе.

# 718
Здравейте, според вас нормално ли е да се продава апартамент на такава цена в т.нар. разцепен блок в Надежда 2, бл. 208? На една от снимките даже ясно е сниман номерът на блока - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b172209346835532&fb … D-YlSIgqLNOHpl8pQ  Rolling Eyes

# 719
  • София
Здравейте, според вас нормално ли е да се продава апартамент на такава цена в т.нар. разцепен блок в Надежда 2, бл. 208? На една от снимките даже ясно е сниман номерът на блока - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b172209346835532&fb … D-YlSIgqLNOHpl8pQ  Rolling Eyes
Е, що да не е 🙂 Всеки има право да продава както реши. Пък покупката не е задължителна. Подминаваш и нататък 🙂

Общи условия

Активация на акаунт