Отговори
# 120
Бих искала да помоля и аз за ключа с отговорите на пробно НВО Регалия, от неделя. Благодаря на всички които споделят тук пробни НВО!

# 121
  • Пловдив
Питах котката какво ще се падне. Беше категорична - Хайдути. Разгледа всички листчета и отиде до това, души го, бута го и накрая легна върху него да не й го взема. Почвайте с тезите. Само да го остави и ще я питам за задачите по МАТ.

Леле, леле... Как така "Хайдути". Къде ни изпрати сега. Ще й кажа да си го припомни задължително.  Simple Smile

# 122
Бих искала да помоля и аз за ключа с отговорите на пробно НВО Регалия, от неделя. Благодаря на всички които споделят тук пробни НВО!
И  аз бих помолила за ключа с отговорите на Регалия . Благодаря

# 123
Благодаря за новата тема🌷, и аз едва успях да изчета днес всичко.
И при нас правят изходни по разказвателните, класните по мат и Бел минаха.
Сега по математика г-жата им дава по два теста на ден да решават в час/ по два часа имат всеки ден без понеделник/. По Бел решаваме само допълнително и пише / казва ми тези, които си измислям от произведенията😀. Най- много тренираме този текст с въпроси към него, че там много греши. Пунктуационните грешки ги открива.
Мисля, че е спокоен. Дано е такъв и на изпитите😀
Благодаря за споделените пробни матури, мисли, вълнения, предложения за срещи и всичко, което откривам в темата 🙏❤

# 124
Здравейте. Може ли и на мен ключа с отговорите от Регалия.

# 125
Още не съм чела за РС, правиха някаква зимата, ама не ходих. Ние може и да сме запознати, ама не всички родители са ориентирани. Моята даже ме молеше да не ходя 😁
Няма дете, което да остане без училище. Тя поне това повтаря цяла година, права е. Въпросът е докъде ще им стигнат силите и доколко ще имат избор.
Днес е класното по БЕЛ. Понеже го раздаваше много спокойно я уведомих, че няма да отидем на море при платен вече и очакван с нетърпение уикенд (29-30 юни), ако донесе по-малко от Добър (4) на класното, съответно остане с по-ниска от Добър оценка за срока и годината. Не й хареса и седна снощи да преговаря.

# 126
Добро утро,
страхотна поезия прочетох, уловила точно всички емоции и преживявания Simple Smile

Не успях да зачистя този изпит, но поне да допринеса с линк към ключа на ПИ по математика на Регалия от 26 май
Скрит текст:

# 127
Добро утро,
страхотна поезия прочетох, уловила точно всички емоции и преживявания Simple Smile

Не успях да зачистя този изпит, но поне да допринеса с линк към ключа на ПИ по математика на Регалия от 26 май
Скрит текст:
Благодаря

# 128
Може ли някой да ми прати пробния по математика на Регалия от 26.05? Не го откривам, а уж гледах и последните страници на предната тема и в пощата го няма

# 129
И аз искам някой да ми го прати

# 130
Момичета, може ли да ми препоръчате някакво лекарство при тревожност преди изпит?
argentum nitricum 30ch 3 пъти по 3 зрънца - почва се 3 дена преди изпита.
Това изписа на моя като разбра, че има изпити нашата хомеопатичка.

# 131
Може ли някой да ми прати пробния по математика на Регалия от 26.05? Не го откривам, а уж гледах и последните страници на предната тема и в пощата го няма

Здравейте, взех този линк от предходната тема, надявам се да сработи

https://dox.abv.bg/download?id=77e2e62ba8

# 132
Получих номер от НПМГ, с който да видя къде е разпределена и после за резултатите. Проблемът е, че не знам къде да го търся това разпределение. На сайта на самото училище?

# 133
За долното ни е още рано, но пък и сега развеселява.
https://fakti.bg/life/884415--biseri-ot-maturite-sled-pokrastvan … riel-titlata-kmet

# 134
  • София
Но не мога да не отида. Детето твърди, че отговорните родители не пропускат родителски срещи.

Искрено ме разсмя с глас! Ми... право е детето - не може те да са отговорни към учебния процес и цяла година да се гърчат, а родителите да не са.  Grinning  Няма измъкване така казано. Детето добре се аргументира - БРАВО!

tsvety_gd и ние сме така. Даже се изнервям още повече като го гледам как се мотае и нищоправи!  Angry

Страхотни творби прочетох! Браво на авторките! Който може... може.

Общи условия

Активация на акаунт