Отговори
# 105
Мода,  и на мен от време на време ми се говори на "брат".  Чудя се как и момичетата го употребяват. Любимо ми е :
"Стига бе брат" Sad
 Момичета , развеселихте ме с вашето творчество.

# 106
Хора да намалим малко темпото, да не стане 13та тема на 01.06
Браво за стиховете!
Класното по мат ще е утре - трябваше да е миналата седмица, но им се наводни училището.
Много го мързи моя човек тия дни...
Прави тестовете по физика от книжката на НПМГ. Добре се справя, но и на предните областни кръгове на олимпиадата се справяше добре, а на самата олимпиада не изкара достатъчно точки.
Нещо ме хващат нервите, а ракията и бирата не съм ги спирала...кое е следващото?

# 107
  • София
Споко, ако сме на 13та тема по изпитите, ще ни е на късмет. Не винаги е на лошо числото 13 Wink

# 108
На мен на 13 число ми върви :grinning
Ох, добре, че сте вие , в моето обкръжение други притеснени от НВО няма. Другите майки са много спокойни, та чак им завиждам Joy
Ама аз не мога така .

# 109
Момичета, може ли да ми препоръчате някакво лекарство при тревожност преди изпит?

# 110
  • Варна
Акутил капсули

# 111
  • София
Страхотни сте, момичета. Ето и от мен едно почти безглаголно.

Курсове, уроци без разтуха,
две торби пари за този дето духа,
уравнения, ъгли и медиана,
Заточеници, хъшове, бай Ганя.
Сплави, скорост, капитал,
авторът какво казАл,
разказ, елегия, стихотворение,
няма край това мъчение.
Точки, балове и сметка тънка,
а на пробните издънка.

# 112
А, баш! Ей това последното най-много ми легна на сърце!

# 113
  • Варна
Какви таланти има сред нас! Браво, момичета! Може да се съберат всички произведения в една " Епопея на седмокласника".

# 114
Здравейте, Мога ли да помоля да ми изпратите ключа с отговорите на Регалия.

Благодаря предварително!

Страхотни творения чета из последните страници Flowers HibiscusPurple Heart
Страхотно е, че разведрявате обстановката и ни усмихвате в тези напреганти дни.

Днес имаме родителска да ни разкажат подробности за НВО и за кандидатстването.
Започвам да се напрягам и се чудя дали да си пусна отпуск за 19,20, 21.
Аз отсега се шашкам, а в тези дни не знам как ще успея да работя.

# 115
  • European Union
Голямо писане сте писали, трябва да си взема отпуск да го изчета.
На края на годината, когато ме пита детето какво да пише на картичката на госпожата, ще ѝ кажа да си избере някое от стихотворенията в темата.

И на мен не ми се ходи на родителска среща. Освен че няма да ми кажат нищо ново, яко ще натискат да си остане в сегашното училище. Отсега предвиждам как ще се изнервя. Но не мога да не отида. Детето твърди, че отговорните родители не пропускат родителски срещи.

# 116
  • София
Здравейте  Simple Smile при моя син класните минаха и до края на седмицата приключват и последните изходни. От понеделник само тестове за НВО ще тренират.
Момчето е chill 😎 , a аз място не мога да си намеря.

# 117
Ето бизнес идея "поръчкови стихотворения" за училищни цели. ChatGPT няма как да ви мине с тези произведения изстрадани лично.

И алтернатива за НВО по БЕЛ, вместо теза, анализи на free-style стихотворение на майки на седмокласици: какво е искала да каже лиричната героиня за нейните вълнения около кандидатването, изразни средства и тн. Дали има и бащи така притеснени като майките се чудя.

Едно време се учеха теми по литература, сега тези на мемори карти.

Малко офф-топик: На НВО в четвърти клас по Мат има невероятни дискусии за последната задача. Условието е за тридневна екскурзия с три нощувки, а има деца решавали с две нощувки, но има епични дискусии на родители, ако някой иска ще споделя линк във FB.

# 118
  • София
Как, по ягодите, успяхте да изпишете 8 страници за един ден???? Имайте милост към празнуващите..

Вчера е било класното по МАТ. Госпожата, както обикновено, не е млъкнала. Но ние вече свикнахме.
НПМГ не правят добре. Не ни дават никакво време да се организираме. Но ние ще се справим!
Ние сме на бална вълна, което ми дава глътка въздух от притеснението за изпитите. От утре пак ще се шашкам.
Моята девойка в неделя направи една криза "не знам нищо, няма да се справя, ще остана без училище". И тъкмо я успокоихме и свекървата се намеси да й обяснява колко важни изпити я чакат. И за първи път от 20 години си позволих да й кажа нещо. Днес, на бала, ще е много интересно. Абе май е време за вино...

PS: Страхотни поеми! Русалке, върна ме 5 години назад.

# 119
Момичета, може ли да ми препоръчате някакво лекарство при тревожност преди изпит?

Gelsemium Sempervirens 30 CH
Веднъж вечерта преди събитието и сутринта още един път по 5 гранули под езика.

Общи условия

Активация на акаунт