Отговори
# 150
Е, много бързи тези от НПМГ! Как ще проверят толкова работи за един ден, и то през уикенда? Не всички задачи са с отговор затворен тип. Странна работа!
А дали ще са видими резултатите на останалите или само на твоето си дете?

# 151
Предполагам ще са някакви списъци с имена/номера, няма как да се вижда само на конкретно дете от конкретен потребител, освен ако не пратят по мейла, в което се съмнявам Simple Smile

# 152
Може да се явяваш само с ученическа карта, сега питах по телефона.
Резултатите след 1-2 дни в сайта, не конкретизираха на 2ри.

# 153
  • София
Пише, детето да има документ със снимка. Декларацията ще я носим на хартия..

# 154
Даже не само имена, а ще има и училище, клас и населено място на детето Grinning , за който е дал съгласие (1-вата точка), а може и снимка (2-рата точка) Grinning
Скрит текст:

# 155
Мале наистина ли резултати ще има на 02.06 от изпита на НПМГ?
Къде ще се събираме дайте линк към заведението?

Да. проверяват ги докато не проверят всичко. На едни приятели, чието дете се класира на едно от първите три места, им звъннаха рано - рано сутринта , за да им кажат , че трябва да се явят за награждаването. Нали е съзтезание, има си и награждаване Simple Smile.

# 156
  • София
Разгледах сайта на НПМГ от миналата година и видях тогавашното разпределение по сгради - участниците за физика и география са 2 пъти по-малко от тези за химия и биология и затова са само в сградата на НПМГ.
Състезанието на НПМГ се води национално и мисля, че за проверка на работите се включват преподаватели и от други училища и успяват да се справят с оценяването за часове.
Ето програмата от миналата година:

# 157
това са инструкциите
https://ruo-sofia-grad.com/%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd% … 0%b4%d0%bd%d0%b8/
 и пише "Допускане на учениците до участие в състезанието ще се осъществява само чрез представяне на документ за самоличност."

казаха, че може с ученическа карта.

# 158
Ех, поезията ме върна в онази година на трепети.... Бях се заканила да я издадем в книжка, трябва да намеря файла с всички творби. Този път ми е спокойно, езикови гимназии бол, но тогава зорът беше за Химия /Биология в НПМГ.  Определено състезанието им беше доста трудно за моята и не успя да изкара повече от точките от олимпиадата. Стискам палци на децата! Училището си заслужава, подготовката им е железна!

За жалост римите не ми се отдават, а отново ще се наслаждавам на поетесите тук. Само моля без  думата "провал" в тях:disappointed_relieved:

Туй сладко котенце, дали може да каже нещо повече по въпроса с Хайдути, а с движението, дано не се сбъдне/ мразя ги тези задачи/! Не съм споделила още с девойката да видя реакция, но нито знам къде да й слабите страни,нито силните, грам не ми дава да й гледам работите и пробните.

И давайте да пишем, че 13 не ми е любимо число!

# 159
От всичко прочетено стигнах до извода, че пия малко Cry Не ме избива на поезия хич, но се смях до сълзи с вас Simple Smile На нас последният пробен ни е на 5ти, така че може би няма да имаме резултати. Иначе и аз прикачих след подпис снимана декларацията. Двата листа събрах с някакъв онлайн тул в един pdf. Чакаме да публикуват разпределение, а мястото за среща може да уточним преди това.

# 160
Кажете къде ще пиете да се присъединя и аз! Че и без това ми забраниха да стоя пред гимназията по време на изпита. "Защо ще си губиш времето, мамо, иди на мол!"

# 161
Защо да им нося хартиена декларация на НПМГ, след като вече съм прикачила сканирана? То си беше като задължителна част от записването.
Дано физиката наистина да е в сградата на НПМГ, за да нямаме лутане из факултетите.
Поетисите сте страхотни! Плаче за стихосбирка. Simple Smile

# 162
Хартиената декларация е само за тези с фиктивни номера.

# 163
  • Бургас
Мами поетеси - страхотни сте!
Извинявам се, на тези, които ми писаха теста по БЕЛ на ОТ. Синът има само резултата, забравил е да си вземе нещата. В събота ще го вземе и ще изпратя.

# 164
Sesil,  ако може и на мен да го пратиш, като го вземеш !

Общи условия

Активация на акаунт