Отговори
# 165
  • София
Качиха файла с резултатите и статистиката по БЕЛ на сайта на Регалия. Младежът е с 80т. Бива Simple Smile
Най-високият резултат за младежи е 94, а за девойки 98. Среден резултат: младежи - 69,6; девойки 75,38.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 16:28 от esma

# 166
При нас няма обявена родителска среща все още.

# 167
  • Варна
Ама как теза на "Хайдути", нали казахте, че само от 7 клас от произведенията се пада?
Моята си повтаря мантрата, че техният випуск е специален и на тях ще им дадат много лесно НВО.
Убедена е в това.

# 168
Хахах, харесва ми мисленето на твоята девойка, че са специален випуск !
Доволна съм и аз ,74 точки има .Е, ако беше чел по- внимателно щеше повече да има сигурно  Grinning

# 169
Девойката е с 85 т. на Регалия. Предвид, че пак е успяла да обърка времето на преразказа, съм много доволна на 29-те точки там. Дано на реалните изпити се съберат и надминат себе си Blush

# 170
  • Варна
И аз написах, нещичко. През моята призма, знам, че не са много като мен, които сами подготвят децата си, но аз го правя, защото основно наблягаме на рисуването и НВО-то ни е на втори план.
Не плачи майко, не тъжи, че не съм станала рано,
задачи да си решавам, преразкази и тези да правим.
Но кълни майко, проклинай, таз МОН-ска черна прокуда,
дето ни млади зароби-задачи да решаваме, за рисуване да жадуваме.
А седни майко, сипи си, туй руйно вино, студено,
тревогата ти да изчезне, на усмивката ти да се зарадвам.
Аз зная майко, не ще те забравя.
Ох, утре като замина НВО-та да правя.
Де си ми тези редила и на главата пилила,
де си задачи решавала и даже си ме разревавала.
А ти га чуеш, майнольо резултат да излиза,
пиши им майко, питай ги, де ти е детето класирано,
 на първо или на второ класиране.
Ако ли майко няма ме, на нито едното от двете,
не плачи майко, ще намерим училище и за туй дете.
Ако пък майко, класират ме на първо желание,
О, тогаз майко-юнашка, гръмвай шампанско, купувай билети,
да ходим да си почиваме, тревогите да си изтриваме.

# 171
  • София
И завеса!
Сборник! Искам сборник от таз изстрадана поезия!

# 172
  • София
Ehinaceq, внуците ни ще пишат тези по твоите стихотворения. Yum Flowers Hibiscus

# 173
Много талантливи поетеси имаме, евала!
НПМГ обявиха разпределенията: https://npmg.org/2024/05/29/%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd … b4%d0%bd%d0%b8-5/.

# 174
  • Варна
Страхотни рими редите, момичета!
Аз да помрънкам и тук, че надух главата на дъщеря ми. Наборът ще завърши с тройка по музика, защото не може да пее. Не че му е важна тази оценка, но може ли момче в пубертета да го караш да пее! Естествено, че не му се получава. 🤨 И другото, днес на училищния мейл се получава известие за задание в класруум да снимат или да направят клипче на домашен любимец по биология. Направо подивях. Ние нямаме. Вероятно и други деца нямат. Казвам на дъщеря ми, освен теб да беше снимал, друго не виждам какво да направи. А или някоя мравка ако изскочи от цветята. 🤬 Думи нямам просто от подобни глупости.

# 175
Ударихме дъното по география втория срок. Обаче днес е върхът - отсъствие и двойка от тест в един час. И понеже реагирах на минутата, в която видях нанесено отсъствие в школо и пратих въпрос на щерката защо не е в час, получих отговор - "закъснях, правихме тест". А днес имат и класно по български, и изходно ниво по ФВС. Ами чудно просто - за кое да учи по-напред, не че се е презорила да учи, де, ама все пак, фокусът беше върху българския. А сега ще се чудя как да отърве поправка по география. Бясна съм.

# 176
Ударихме дъното по география втория срок. Обаче днес е върхът - отсъствие и двойка от тест в един час. И понеже реагирах на минутата, в която видях нанесено отсъствие в школо и пратих въпрос на щерката защо не е в час, получих отговор - "закъснях, правихме тест". А днес имат и класно по български, и изходно ниво по ФВС. Ами чудно просто - за кое да учи по-напред, не че се е презорила да учи, де, ама все пак, фокусът беше върху българския. А сега ще се чудя как да отърве поправка по география. Бясна съм.

Мама Ру, може да си беснеем заедно... Моята се прибра с тройка по КМИТ от последния тест. Тестът е бил изцяло на програмиране, а тя нищо не вдява. Така, помахахме с кърпичка на 6-цата по този предмет. Честно казано, вместо да си подобри успеха втория срок, моята го влоши.

# 177
  • при моите любими
То аз се ядосах, не знам за теб. Все едно издевателстват над децата на финала. И при нас днес 2 контролни, утре 3. Защото миналия месец половината учители се изреждаха да ходят на зелено училище с различни класове и имахме тържество на училището, което също беше важно за всички учители и го даваха лежерно. Дано поне наистина с тези изпитвания да приключат с оценяването и да намали малко натискът.

# 178
Не ми пука дали ще е тройка, въпросът е да не е двойка, а тя нареди 2, 4, 2, 2 и сега се чудя какво да я правя. Географията й е изключително трудна още от пети клас, едвам вържи тройките, а сега заби на двойки. Няма шанс да си вземе изпита, то на мен са ми трудни тестовете, а на времето бях 5-ица бетон при моята учителка и 6 при заместници.
КМИТ, биология и те висят на косъм.
Дано не ме четете в новините.

# 179
Mama Ru, защо не говориш с учителката ? Ако е разбрана все ще се съгласи да направи някоя презентация, да я изпита на няколко урока ?

Общи условия

Активация на акаунт