Отговори
# 255
И моето коте е математик 

# 256
  • София
meksito, ама то гледа с такова разбиране. Сладурче.

# 257
meksito, ама то гледа с такова разбиране. Сладурче.
Да гледа все едно ги разбира , освен и него да пратя на НВО по математика!

# 258
И нашето куче усилено учи с нас цяла година, дори и на пръв поглед да изглеждаше , че спи:grinning: Сигурна съм, че е станало много образовано животно

# 259
Моят котарак твърдо отказа да даде прогноза. Даже изглеждаше леко възмутен, че въобще го пробвам. Е, подуши "Немили-недраги" и "Неразделни", но мисля, че беше просто от чудене какви са тия хартийки, които му бутам...

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 17:34 от Tisisat

# 260
  • София
Котанката е готова за НВО Blush
И аз не мислех да освобождавам от училище преди матурите, ама те от училище си ги освободиха официално. Сигурно в предишните години никой не е ходил в тези дни. Добре е, че ще се наспят и упражняват на спокойствие, ама пък само ще се стресират за изпитите така, в училище беше по-добре според мен, иху-аху , закачат се и се разсейват.
Душа не ми остана да ги чакам тия дати вече, аман. Студентът и той с разни драматични изпити през юни, след това ще трябва на минерални бани да се лекуваме Joy

# 261
Бърди, на Сапарева баня се лекувахме пролетната. Първо ми се цупеха, че имат много домашно и кой има време за тия минерални басейни, после се наканиха да пробват и "О, колко е яко, защо си тръгваме". Е, казвам, ти се сети предпоследния ден Laughing

# 262
Звъняли са от НПМГ на мъжът ми за декларацията. Помолили са го да я прати на мейл, защото била непълна. Явно не са се пратили 2те страници.
Да, много се мъчих, не успяха да се пратят и двата. Явно си е бъг на сайта Simple Smile

# 263
Странно ми е, че като им балообразуващ изпит, досега не са измислили вариант да дигитализират процеса по регистрация...

# 264
Момичета, помагайте ! Имаме проект по химия- да се представи менделеевата таблица по креативен начин .Някой правил ли е , да почерпя идеи, защото то е ясно, че аз ще го правя Laughing

# 265
Каква е тая щуротия - Менделевата таблица по креативен начин?! А Питагоровата теорема по креативен тачин как ли ще изглежда или някой от признаците за еднаквост на триъгълници?!

# 266
Момичета, помагайте ! Имаме проект по химия- да се представи менделеевата таблица по креативен начин .Някой правил ли е , да почерпя идеи, защото то е ясно, че аз ще го правя Laughing
Намерено в интернет

# 267
Е, нямаме, ако искаш по физика, лит, география. Госпожата по химия им беше в 5 и 6 клас по ЧП и даваше проекти. Тази години не. Много ми харесва този факт. Сигурно сто пъти им обясни основните неща по химия. Не се умори да им ги повтаря. Казала им, тази година няма проекти, искам да научите, та като отидете в ново училище, да останат доволни, че знаете.

# 268
Нашият котак явно е българик:
Тезата на пробния е “Балканът … (…) спомня тоз ден бурен…”

Легна върху пробен,
морен, морен.
Ъгълчето тесно е за неговото тело,
но в името на благородно дело
с наборката учи по сънната метода,
мърка, мърка на Вазовата ода.
Да минава туй НВО,
да го гушка на широкото легло.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 09:57 от merilen

# 269
Имате прекрасни домашни любимци. Давате ми идеи... макар че нали вървеше един лаф, че тийнейджърът е като котка - идва, когато е гладен, ръмжи, когато искаш да го погалиш.

Общи условия

Активация на акаунт