Отговори
# 210
  • София
Coco Cafe - cococafe.bg
От 9 ч. са. За най-ранобудните - първи модул могат да пробват в другата посока на Бигла до офиса на Еконт има кафе работещо от 8 ч. lavene.bg
За медицинското - трябва за всички професионални паралелки, вкл НФСГ, НТБГ...

# 211
Много е приятно второто предложено заведение, но е много малко. Само за най-ранобудните
Успех на децата, които искат НПМГ

# 212
Здравейте, някой в предните теми беше препоръчал някакви пастили при стрес и нервно напрежение преди изпитите. Може ли малко помощ? Не откривам публикацията.
Аз ги купих тогава пастили на Бах Rescue https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010012229
Дали имат ефект?

# 213
  • София
Здравейте, някой в предните теми беше препоръчал някакви пастили при стрес и нервно напрежение преди изпитите. Може ли малко помощ? Не откривам публикацията.
Аз ги купих тогава пастили на Бах Rescue https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010012229
Дали имат ефект?
Точно тези не сме имали повод да ги ползва, но капките на Бах със същото име подействаха мигновено при една буйна истерия на тинейджъра. Все едно му натиснах копчето и се успокои рязко.

# 214
Дали имат ефект?
Точно тези не сме имали повод да ги ползва, но капките на Бах със същото име подействаха мигновено при една буйна истерия на тинейджъра. Все едно му натиснах копчето и се успокои рязко.
Много благодаря

# 215
  • София
Вярно, че малко остана, ама и тази седмица уикендът ще е зает и всъщност няма да й се падне дори 1 цял почивен ден... Sad
Нашето чаве цял почивен ден само по Коледа и Великден имаше, ама това щото много държеше да си остави спорта + школите. Всъщност съботата и неделята бяха най-натоварени. Затова сега си е вкъщи. Кой учил, учил.
Успех на природните гении в събота!

# 216
Вярно, че малко остана, ама и тази седмица уикендът ще е зает и всъщност няма да й се падне дори 1 цял почивен ден... Sad
Нашето чаве цял почивен ден само по Коледа и Великден имаше, ама това щото много държеше да си остави спорта + школите. Всъщност съботата и неделята бяха най-натоварени. Затова сега си е вкъщи. Кой учил, учил.
Спря му заниманията или го спря от училище?
Аз обмислям сериозно няколко дни преди матурата да я оставя у нас. Освен коклюша, в училище имат и варицела, а миналата седмица си карахме ковид според мен.

# 217
  • София
Всичко й спряхме за 3-4 дни, е разбира се, 1-2 тренировки останаха Satisfied

# 218
  • Варна
И аз мисля да я спра, но ме притеснява, че точно тогава ще искат да ги оформят.
Дали може да отиде за един час в ден, в който е освободена?
Още ми е мътно как да го направя с бележката, защото искам и деня между изпитите да я спра,
а нали не може повече от 5 последователни дни.

# 219
Ehinaceq, това с последователните дни не го знаех. Благодаря за уточнението.

# 220
Вече и аз обмислям спиране от училище. Правили преговор по география, госпожата питала, не като изпитване, децата по материала. Моята не знаела столицата на Нидерландия, нищо не е казала госпожата, (и други деца по други обаче въпроси не знаели, столиците ги знаят, моето там е много зле) и една група момчета започнали да и се присмиват, защото казала Мадрид. Същата група много се дразнят, че тя е една от трите в класа без забележка за дисциплина, пък видиш ли не знае много неща. И по биология същата работа. Та  май към къщи се ориентираме.

# 221
И аз търся от някъде добре обяснени сложните изречения и как се определя вида им, оказа се голяма ахилесова пета това чудо.

И при моя тинейджър е така. Проблема е, че на теория се оправя, но когато срещне задачите в теста се обърква.
Няма никакъв напредък на пробните на Регалия по БЕЛ , така и не можа да стигне 70т. Направо съм в потрес!!! Чудя се как да закърпим положението през останалите дни така че да има шанс малко да вдигне резултата.

# 222
laurentin, не знам дали е от възрастта, но и моето дете се оплаква от цялостното отношение и изобщо от общуването между децата.

# 223
Koriandar25, а като гледаш разбивката и теста , къде губи най- много точки ?
Моето на предното пробно на Регалия имаше 68 точки, преразказа ми е ясен, че има много какво да се желае, тъй че там го карам устно да преразказва, защото много го мързи да пише. Той преразказва, аз поправям и давам съвети Smiley
Иначе от тестовата част видях къде е сбъркал и му дадох тестове точно от този материал. Този път има 74 точки .

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 12:41 от Plami80

# 224
  • София
На 17,06 и 18,06 ще си ходи на училище, защото като се отпусне става зле положението. На 20,06 тя пожела да не ходи да се натоварва с разбор на матурата по БЕЛ и затова ще дойде с мен на работа да решаваме задачи. С алгебрата е много добре, с геометрията горе долу, с текстовите е жив зян. Затова в този ден ще решаваме задачи от алгебра. Първо да запомни начина на решава на уравнения от типа ax2 + bx + c = 0, защото ще ни е много яд от там да загуби точки, като е толкова лесно. Второ да си повиши малко самочувствието и да отиде на матурата с високо вдигната глава.
За текстовите задачи като видях, че положението не е никак добре, започнахме да решаваме заедно и в резулат положението стана плачевно. Не знам какво направих, но злото е сторено вече. Тя блокира напълно, дори не разбира условието. Мисля да помоля учителя й от школата да я вземе два пъти за по час да решават заедно. Не съм доволна от школата, но тя него много го обича и така не би трябвало да се притесни и натовари. Ще го говоря довечера с нея, за да е нейно решението в крайна сметка. Иначе не мисля да я натискам за друго извън школа и домашни. Тази неделя има пробна по БЕЛ, а следващата по МАТ и край.
Хора, останаха само 2 пълни седмици. Направо полудявам.

Общи условия

Активация на акаунт