Отговори
# 420
Наборката е от литературите

# 421
  • Пловдив
Тани, Вяра, голямата ми дъщеря е в МГ- КГ и това, което мога да споделя от първо лице е, че имат изключителен учител по математика   - Кремена Симеонова, както и по английски - Неделева /+ нейтив по Фулбрайт/. Но средата в това училище, според мен, е най-големия плюс. Не мога да си позная детето - ентусиазирано и вдъхновено, моето интровертче тръгна на състезания по дебати и английска реч, разрешаване на кризи по Модел Обединени нации, започна да пише поезия и т.н. А допреди година-две я ужасяваше само мисълта да говори пред хора. Постоянно е заета с нещо, крои планове, мечтае, щастлива е.
Не знам какво споделят вашите познати. Със сигурност има недоволни навсякъде, но за моето дете МГ се оказа наистина добър избор.
Ако на наборката  и вървеше математиката, и нея бих побутнала към МГ, но тя е хуманитарно насочена и ще целим ЕГ или Хуманитарната.

# 422
Честит 1 юни 🌷
Успех и късмет на всички деца днес🍀
Нека лесно преминат по пътя си напред❤

# 423
Късмет на всички деца днес
Честит 1 юни

# 424
  • София
Честит 1 юни на всички деца и успех на явяващите се днес на изпит. Още малко остана да се мъчат и после ще се насладят на прекрасно лято и заслужена почивка. Хубав ден и вас, момичета!

# 425
  • София
Лелее, колко бързо изписвате темата, за 2 седмици е пълна! Момичета в голяма чуденка съм за избор на школа, ние сме 6 клас сега,  между образоватрлни тенологии и регалия коя препоръчвате или зависи от преподавателя? Регалия ни е много далече, ни ме блазни това, че тестовете им са най-близки уж до реалния, а ако не сме в школата, май няма място за реален пробен при тях, само онлайн или да пътуваме до Пловдив. Най-вече математиката ме притеснява, защото моята щерка нищо, че има 6-ци, трудно ги схваща изначално. Трябва и някой, който достъпно обяснява и има възможност да отговаря на въпросите й. Иначе само ще си даваме парите и ще си губим времето. Който може да ми препоръча математик от тези 2 школи, ще съм благодарна.

# 426
Ако трудно “схваща изначално”, помислете за персонален учител, а не школа. Пробни все ще намерите, но в школите няма персонален подход

Честит празник и успех на децата днес, и на моето 😅

# 427
И с двете деца избрах Регалия. Голямата е съвестна, изпълнителна и концентрирана, при нея подготовката в школа се оказа правилният подход, надгради наистина много и изкара страхотни резултати. Наборката е разсеяна, трудно се концентрира в група и не й се учи. Генерално при нея подходът ми беше грешен, трябваше да се насоча към индивидуални уроци, школата се оказа чиста загуба на време и пари. По математика знам, че има сериозни пропуски от преподаването в училище и там беше с учител. Продължава да е скарана с математиката, но със сигурност зная, че уроците са дали ефект, иначе съвсем щеше да е затънала. За БЕЛ смятам, че има потенциал, който не разви, въпреки че се опитвам да помагам и аз. Съветът ми също е да помислите дали подготовката изобщо да е в школа, заради едните пробни изпити, за които така или иначе имате съвсем реален шанс да успеете да запишете детето като външен ученик, стига да го направите навреме. Финансово си дадох сметка също, че разликата не е голяма. Таксите в школата скочиха много в последната година и разбити на занимания вече се доближават до тези на индивидуалните уроци.

# 428
...Финансово си дадох сметка също, че разликата не е голяма. Таксите в школата скочиха много в последната година и разбити на занимания вече се доближават до тези на индивидуалните уроци.
Точно тази седмица го обсъждахме с позната. Реално учителят ми излиза със 100 лв повече от школата.

Честит 1 юни, да си нацелувате децата, ако имате шанс Laughing и успех днес на всички в НПМГ.
Поръчала си е комплект книги, които ще ходя да взема от куриера и ще я изненадам, че много ги чака Simple Smile
На терен ще бъда Simple Smile за географията към 4 и ако някой е в района, да ми пише на лични.

# 429
Има някои школи с по-малки групи и директна връзка с учител по вайбър. Проучете, ако това може да е вариант за вас.

# 430
  • София
Честит празник на детето! Да са ни живи и здрави, другото ще се подреди Kissing Heart
Успех на всички, борещи днес изпитите в НПМГ Flowers Four Leaf Clover

Да ви попитам нещо- знае ли се кога можем да си вземем последните ПИ от Регалия? Става въпрос за външните деца, които ги правиха присъствено.

# 431
  • София
Viki_kk, азни за двете избрах Бултест стандарт и не съжалявам. Малки групи, страхотни преподавателки. Отделно от това, мога да ти препоръчам уникална учителка по математика. С тази жена за две години, аз наваксах материал за 5 и дори започнах да харесвам математиката. Тя подготвяше голямата ми дъщеря и децата на мои приятелки.  Ако имаш интерес, пиши ми.

# 432
  • Пловдив
Avia, Симеонова преподаваше на набора в школата за подготовка за МГ в 4 клас. Познавам я лично, страхотна е. Тя ми препоръча и за големия с профил МАТ учител от ПУ. Симеонов пък води 7 клас в същата школа, но тъй като набора ходи там само по БЕЛ сега, той  му проверяваше само пробните изпите. НО! Едно семейство учители пролет не прави, ако мога да перифразирам така. Радвай се, че Симеонова е на дъщеря ти. Симеонов пък пое профила в 11-ти и се родиха децата, скед като смениха 4,5 учителя по МАТ за 3 години! Мисълта ми е, че е обществена тайна, че нямат преподаватели по МАТ, имат невероятно текучество.Някой по-нагоре писа, че МГ във Варна и Бургас са доста добре. Ми така си е, ние 1 състезател нямаме в национален отбор. Един Радостин ни славеше, но той завърши. Сега от 5 набора 1 класиран 8мокласник на национален кръг по МАТ. Ми каквото и да си говорим няма амбиция това ръководство и си личи!

# 433
И с двете деца избрах Регалия. Голямата е съвестна, изпълнителна и концентрирана, при нея подготовката в школа се оказа правилният подход, надгради наистина много и изкара страхотни резултати. Наборката е разсеяна, трудно се концентрира в група и не й се учи. Генерално при нея подходът ми беше грешен, трябваше да се насоча към индивидуални уроци, школата се оказа чиста загуба на време и пари. По математика знам, че има сериозни пропуски от преподаването в училище и там беше с учител. Продължава да е скарана с математиката, но със сигурност зная, че уроците са дали ефект, иначе съвсем щеше да е затънала. За БЕЛ смятам, че има потенциал, който не разви, въпреки че се опитвам да помагам и аз. Съветът ми също е да помислите дали подготовката изобщо да е в школа, заради едните пробни изпити, за които така или иначе имате съвсем реален шанс да успеете да запишете детето като външен ученик, стига да го направите навреме. Финансово си дадох сметка също, че разликата не е голяма. Таксите в школата скочиха много в последната година и разбити на занимания вече се доближават до тези на индивидуалните уроци.

viki_kk, мартеа все едно е описала моето дете Simple Smile Разсеяно, не му се учи, че и мързеливичко си пада. Поиска в школа, защото не й допада да е сама, записах я в школа. Още от началото си имах едно наум, че може и да греша. Според мен значително по-добре щеше да е на самостоятелни уроци.
Голяма част от школите, както е писала и мартея, предлагат както онлайн ПИ, така и присъствени за "външни" ученици. Даже си мсиля, че известна част от наборите в темата ходиха така. Т.е. не ви трябва задължително да сте в дадена школа, за да ходите на ПИ от нея.
В самата платформа Школо си има и раздел за частни учители - има си публикувани цени на час, дали преподават онлай или не, има и мнения. Можете да погледнете и там.
Успех.

# 434
Възможности за пробни за външни ученици има много, така че и аз не мисля, че това трябва да е определящо за избора на школа. Даже може и да е по-добре да се сменят местата. Моят е на частни уроци и по двата предмета, ходи на пробни в 3 школи.
Успех на всички деца днес и да се почерпят после за празника!

Общи условия

Активация на акаунт