Отговори
# 435
  • София
Момичета, Tisisat, Etomira, Мартеа благодаря Ви. Аз си мислех, че за външни са много малко местата и все пише, че са заети, дали ще мога да се докопам и ще трябва все да следя и дебна. Ще проверя в Школо.

# 436
До миналата седмица можеше да се записват пробни в Ния и Междучасие Stuck Out Tongue Winking Eye. Може би единствено Регалия изчерпват местата рано, но те май даваха вариант да заплатиш три изпита накуп в началото и много родители се възползват.

# 437
Мацки, днес за нпмг има ли изискване за черни химикалки или не?

# 438
Мацки, днес за нпмг има ли изискване за черни химикалки или не?
Пишеше с черен или син химикал.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 11:51 от zlatenceto

# 439
  • София
Ако детето се справя с предмета добре и е нужно само да допълва, упражнява, да прави пробни, може да работи в група, тогава школа. Ако е зле с предмета и на всяка задача е нужно два пъти да се обясни или да се повтаря няколко пъти, да схване, тогава учител с персонални уроци. Ако е съвестно, пише домашни и следи всичко, тогава школа. Ако все някой трябва да му седи на главата, подсеща, проверява, поправя всеки ред в  домашните, склонност е да "забравя" домашни - тогава учител и частни уроци. Парите и бюджета са подробност, щото тъй и тъй се плаща, що да се плаща за нещо което няма полза  накрая?

# 440
За школите - не препоръчвам ОТ за математика. Дълго търсих препоръка за преподавател там и така и не получих.
От всички прехвалени даскалици, най - много работа свърши таткото, а по Бел - аз.
Като цяло, нищо не помага, ако ползвателят на услугата не желае. Последователното учене е напълно достатъчно - тествано с предходни набори и 100 точки без нито един урок. Ако родителите не могат да помогнат и детето не иска, тогава е сложно, да.

# 441
# 442
  • София
Честит празник на детето! Да са ни живи и здрави, другото ще се подреди Kissing Heart
Успех на всички, борещи днес изпитите в НПМГ Flowers Four Leaf Clover

Да ви попитам нещо- знае ли се кога можем да си вземем последните ПИ от Регалия? Става въпрос за външните деца, които ги правиха присъствено.

Другата седмица по БЕЛ в офиса им, а по математика е още рано.

# 443
Дъщеря ми прави онлайн тест в школо по БЕЛ. В две от задачите имаше 3 от 4 верни отговора, но системата й даде 0 точки.

# 444
  • Бургас
Много сте писали и ще връщам се връщам да чета.
Който ми беше писал за теста съм го изпратила,  ако нещо не е ок, ще снимам пак.

# 445
Който ми беше писал за теста съм го изпратила,  ако нещо не е ок, ще снимам пак.
Сесил, дали може и на мен? Благодаря!

# 446

Може ли да изпратите теста и на мен?
Благодаря Ви!

# 447
  • София

Да ви попитам нещо- знае ли се кога можем да си вземем последните ПИ от Регалия? Става въпрос за външните деца, които ги правиха присъствено.

Другата седмица по БЕЛ в офиса им, а по математика е още рано.
Благодаря Flowers Hibiscus

# 448
  • Пловдив
Имахме честта Кремена Симеонова да е класен ръководител на голямата ми дъщеря.Тя на кой клас преподава сега, класен ли ви е?

Тани, Вяра, голямата ми дъщеря е в МГ- КГ и това, което мога да споделя от първо лице е, че имат изключителен учител по математика   - Кремена Симеонова, както и по английски - Неделева /+ нейтив по Фулбрайт/. Но средата в това училище, според мен, е най-големия плюс. Не мога да си позная детето - ентусиазирано и вдъхновено, моето интровертче тръгна на състезания по дебати и английска реч, разрешаване на кризи по Модел Обединени нации, започна да пише поезия и т.н. А допреди година-две я ужасяваше само мисълта да говори пред хора. Постоянно е заета с нещо, крои планове, мечтае, щастлива е.
Не знам какво споделят вашите познати. Със сигурност има недоволни навсякъде, но за моето дете МГ се оказа наистина добър избор.
Ако на наборката  и вървеше математиката, и нея бих побутнала към МГ, но тя е хуманитарно насочена и ще целим ЕГ или Хуманитарната.

# 449
  • София
Здравейте, някой има ли от вас последната пробна матура по математика на Междучасие и дали може да ми я изпрати?            
 Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт