Отговори
# 450
  • София
Здравейте, някой има ли от вас последната пробна матура по математика на Междучасие и дали може да ми я изпрати?            
 Благодаря предварително!

Аз също се присъединявам към горната молба

# 451
  • София
Момичета, как мина изпитът? Доволни ли са децата? Стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 452
  • София
Да, бе, никой нищо не казва за състезанието на НПМГ. Да не би още да пиете? 🤣

# 453
Затишие преди резултатите:-)
Взехме по една грамота поне 😂😂😂 моя беше в почти амок преди влизане, така и излезе. Несигурен е какво е направил, не е проверявал обаче.

# 454
  • Sofia
Някой може ли да каже двете теми по география,  че ми е любопитно.

# 455
Франция и води на България

# 456
Пихме и вчера (полят изпит, взет изпит), и днес -  по случай 1 юни. Снощи погледнах хладилника - 2 бутилки вино се мъдрят една до друга, викам и от двете по 1 чаша за всеки изпит Simple Smile За химията повторих - все пак е сефтето на кандидат-гимназистката камнания Simple Smile

Наборката решила химията за един час, половин час съзерцавала и си хапнала остатъка от шоколада, щото сутринта беше на пробен по БЕЛ в нейното училище (труден бил и излезе леко сдухана). След сладката подкрепа отново проверила какво направила, стоя до последно. Май е объркала въпроса с варовика, защото не знаела какво е варовик. Вчера обяснявах какво е гасена вар Simple Smile Масовата част я затруднила, но си харесала получените числа.  Последната 22 задача уж е намерила веществата. Като цяло е доволна, било по-лесно от втория кръг на олимпиадата.

# 457
Събудих се и няма заспиване.
При нас вчера изпита по физика започна със забравена елка, спринт на мама до Черни връх, нова елка предадена в 10:08.
Нормализиране на дишането 10 мин.
Мечо Пух е потапял желязо; водолаз е гледал дупето на патка;
Каза, че имало и лесни имало и трудни задачи.
Днес иска когато разбера точките да не му ги казвам, а щял да се опита да ги познае.

# 458
Вторият модул по химия е бил труден за моята, но тя не е ходила на олимпиадата.

# 459
На мен нищо не ми разказаха за географията, бяха сърдити 😂 Разбрах само, че е имало въпроси с трудно четими карти.

# 460
  • София
Добро утро.
Според моята девойка физиката е била трудна. Не й е стигнало времето и не е могла да помисли по последната задача. Предпоследната я е решила наполовина. Чакаме да видим резултатите.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 10:36 от etomira

# 461
  • София
Добро утро. Моята вече е страшно изморена. Всеки ден заспива следобяд и спи по 5 часа. После пише домашни до 23 часа. Вчера щяхме да празнуваме вечерта деня на детето, а тя едвам гледаше и си легна в 20. По-късно в просъница ми приплакваше, че не може да учи за теста по история, да не се сърдя, че ще има двойка. Сега отива на пробен по БЕЛ. Мъчно ми е за децата.

# 462
Чета и чета и започвам да си задавам въпроса , СТРУВА ЛИ СИ ??? Децата вече са на ръба на изтощението. Дъщеря ми вече толкова й писна всичко ,че имам чувството ,че се  е пуснала  и се носи по теченитето. Супер притеснена е . Вчера ми зададе въпроса "Ами ако не се справя".  Разбира се  аз я успокоявам , но как да повлияя на психиката й. Има и такива, на които не им пука.  Как го правят?

# 463
Не знам много за теста по биология. Май не бил много труден. Децата в стаята масово излезнали след 1ч. Беше радостен, че е минал изпита и после цял ден беше навън.

Да видим резултатите днес или когато излезнат. Как ще успеят  да ги проверят до днес не знам. По биология и химия има над 1000 теста за проверка. Те са писали след 13ч, по телефона не казаха на 2ри, а след 2-3 дни.

Аз като видях колко много са кандидатите, просто се радвам, че мина и ще видим. 

Втората матура ДЗИ в 12ти клас от профилите ли трябва да е или не е задължително?
Май тези профили имат значение предимно за кандидатване в чужбина само и за успех от диплома.

# 464
Тик так, тик так...
Времето минава,
мама полудява.
Нервите съвсем разклати,
чака резултати!

Общи условия

Активация на акаунт