Отговори
# 495
Може ли и на мен помощ с една задачка, че домашните математици дадоха фира.

Стигнахме до -15% инженери, 35% техн. р-ли и 50% работници. 😌
7х = 3х + 12
7х- 3х= 12
4х = 12
х= 12:4= 3
инженерите са 3*3=9
техниците 7*3= 21
В) Инженери + техници = строителни работници= 30
А) 21 - х%
     60 - 100%
х= 21*100/60= 2100:60= 35%
Б) (30*900 + 21*1300 + 9*2300):60

# 496
  • София
Моята добре по биология, по зле по химия на НПМГ. Висока летва беше поставила с два изпита, но нищо. Сана го реши, сама си постави целите. Все пак е нещо. Едва ли ще й стигне за влизане, но тя не е ходила на уроци по биология и не се напъна много по принцип за тези изпити, та така. Нищо, интереса към природните си остава и дано поне профил природни хване в свестно училище +желан език. Браво на децата с много високи точки.

# 497
Нещо не ми е ясно,защо при резултатите по химия в НПМГ  накрая има един и същ номер с два различни резултата, а по биология пък има следното разминаване  по разпределение по зали са до номер 073, а се изнасят резултати до 074 ?!?
А и това с ЕГН- то на детето, също не е ОК.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 17:30 от Magari

# 498
Момичета, за първи път ще пускам извинителна бележка по лични причини. Трябва ли да е дадена лично от детето( защото се притеснявам, че вероятно госпожата няма да е в училището) или мога аз в школо да я прикача. Значи ли това, че автоматично му е разрешено да отсъства или трябва да изчакам одобрение( както с нашите отпуски)?

Да похваля и аз едно детенце от нашия клас има 99 по химия. Жестоко!
А и видях,че на друго дете, не помня в кой предмет му беше написано и ЕГНто. Дано да са го редактирали

# 499
Момичета, за първи път ще пускам извинителна бележка по лични причини. Трябва ли да е дадена лично от детето( защото се притеснявам, че вероятно госпожата няма да е в училището) или мога аз в школо да я прикача. Значи ли това, че автоматично му е разрешено да отсъства или трябва да изчакам одобрение( както с нашите отпуски)?

А и видях,че на друго дете, не помня в кой предмет му беше написано и ЕГНто. Дано да са го редактирали
Аз винаги в школото я пращам извинителната бележка.

# 500
Има и такива, на които не им пука.  Как го правят?
Като си гонят целите по алтернативен начин, извън мончо, защото това имат, като личен положителен пример. 😉
По отношение на бележките по домашни причини - винаги в Школо.

# 501
Момичета, ако на някоя от вас  наборчето работи по тази тетрадка, моля да ми пише на лични. Имам обосновани предположения, че нещата нещо не са наред Grinning

Книжката има решения. С кода на кърба на тетрадката ще ги видите. Ние сме с другата тетрадка на Клет. Може да ми изпратите задачата, за която се чудите.

# 502
Има и такива, на които не им пука.  Как го правят?

Ами трябва баланс и спокойствие, това е. И за родителите, а оттам и за детето. Не познавам дете, което да се е притеснило само. Притеснението и стресът идват от родителите. Това е.
Какво толкова ще стане, ако детето блокира и "не се справи"? Ами няма да свърши светът. Ще се класира по по-ниски желания, предполагам всеки родител е помислил за план Б, В и т.н. спрямо интересите. Ако на детето му се насажда обреченост, то така и ще се чувства.

Поздравления за всички деца, явили се вчера! Шапка им свалям за допълнителната подготовка по предметите с толкова тежка материя.

# 503
Разглеждам резултатите по физика, в първата десятка има основно деца от НПМГ най - вече и от СМГ също. Първо място и максимален брой точки пак са СМГ и НПМГ. Страхотни преподаватели имат явно. Браво на децата!

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 18:50 от Garden_g

# 504
  • В Страната на чудесата

А другото с такъв резултат е от нашия клас. Satisfied
То, както и двете деца с максимален резултат по химия от СМГ, са преди всичко
изключително мотивирани деца и заслугата за резултатите си е на първо място тяхна. Purple Heart
Я, нашият мързел да отиде и изкара такива точки като е при същите преподаватели... може, ама друг път. Grin

# 505
А в топ 10 по Биология е разнородно:
100т от СМГ
125
109
25
20
112
20
7
ЧО ОТ

Някъде има ли резултатите от миналата година? тази година има много високи резултати по биология.

# 506
  • Бургас
Момичета, ако на някоя от вас  наборчето работи по тази тетрадка, моля да ми пише на лични. Имам обосновани предположения, че нещата нещо не са наред Grinning

Книжката има решения. С кода на кърба на тетрадката ще ги видите. Ние сме с другата тетрадка на Клет. Може да ми изпратите задачата, за която се чудите.

Аз търся наготово няколко страници, че моя има пропуски 😁

# 507
  • София
sisill, браво! Страхотен резултат! Пожелавам му да е същия и на НВОто. Особено по БЕЛ.

Мартеа, за съжаление аз познавам едно,  което се стяга и пренавива само. И съм в ступор какво да й кажа и как да повлияя, защото тя се стяга и блокира във важните моменти.

# 508
Може ли някой да ми каже по Биология, коя от коя колона се взема резултата на областния (ако е по-голям от този в НПМГ)?

Моето разбиране е за реалния брой точки, колона H? Или бъркам.

# 509
Според мен също е колона H. 
90.90 т. са 100% и по тях ще приравняват резултатите на останалите, както е направено в колона I.

Общи условия

Активация на акаунт