Отговори
# 510
Добре де, къде ги виждате училищата? Аз виждам име или номер и съответните точки.

# 511
Ctrl+F във файла с резултати на областния, не ги пише.

# 512
Добре де, къде ги виждате училищата? Аз виждам име или номер и съответните точки.
И аз това щях да попитам Simple Smile

# 513
Няма ги. Просто познаваме децата. Тези от СМГ и НПМГ се знаят, тъй като се засичат много покрай десетките състезания, на които ходят заедно.

# 514
Да похваля и аз едно детенце от нашия клас има 99 по химия. Жестоко!

А другото с такъв резултат е от нашия клас. Satisfied
То, както и двете деца с максимален резултат по химия от СМГ, са преди всичко
изключително мотивирани деца и заслугата за резултатите си е на първо място тяхна. Purple Heart
Я, нашият мързел да отиде и изкара такива точки като е при същите преподаватели... може, ама друг път. Grin

Едното с 99 по химия е от ПЧМГ!:) Не  видях, че има и друго.
И вече проверила.. еха 99.25! Браво!

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 23:25 от Илейн_112

# 515
  • София
[Дъщеря ми е с 87.5 по биология и 85.5 по химия. Доволни сме. Това е само с училищни знания, не е била на курсове. Но попадна на чудесни учителки, които в допълнителни часове  училище подготвиха децата.

# 516
Поздравления за детето!
И да ви питам, нещо извън изпитите. Какви са плановете за благодарност към учителите?

# 517
При нас никакви. Нито ще имаме албуми и “бал”

# 518
Ние ще подаряваме подаръци, ще правим фотосесия на децата плюс албуми и ще има парти (може би боулинг). Като цяло мисля да мина на половин работен ден за този месец заради всички организации 😂

# 519
Браво на децата!
bibi76, страхотно представяне!

При нас мисля, че няма да има нищо организирано. Аз се чудя дали да не взема някакви малко подаръчета на някои от учителките (тези, които помогнаха на дъщеря ми, които събудиха интерес в нея и тези, при които дръпна напред).

# 520
При нас засега знам само за албум . Предполагам, че ще имат някакво събиране, още повече, че в нашето училище свидетелствата на седмокласниците се раздават на специална церемония Smile
За подаръци -сигурно ще вземат нещо и за старата си класна и за сегашния, но те си имат група, организират се , имат си активисти в класа, които се занимават с тези дейности с удоволствие .
Моят е все нечул, неразбрал Smiley Иначе за самото раздаване на свидетелствата ще взема цветя за директорката, която им ги раздава, за класната, и за няколко негови много любими госпожи. Но нищо кой знае какво не мисля да вземам- може би по една роза, или нещо такова

# 521
Ние вече направихме фотосесията. Подарък с един букет цветя за класната плюс по едно цвете на всички учители. Ние последния учебен ден няма да сме на училище. Официалната церемония незнам кога ще бъде , ако сме се прибрали от море ще присъства.

# 522
Нашата церемония е на 28 юни, вече освен набора и аз зачерквам дни 😂

# 523
  • при моите любими
Поръчаха вече албум, направиха снимки. Събрахме и пари за подарък на класната. Май някакъв ваучер от туристическа агенция ще е. Аз мисля да купя нещо за любимата учителка по МАТ. Спряла съм се на ръчно направени бонбони и цветя. Не си падам по прахосъбирачки, друга оригинална идея нямам.
Вчера учителят по МАТ от школата им казал да си вземат 2 седмици почивка от училище и да решават задачи. От къде го е измислил не знам. Категорично казах, че няма да се случи.  Само 3те дни в седмицата с изпитите му стигат. Плюс събота и неделя си се събират достатъчно дни. При положение, че решават толкова много задачи, мисля че е излишно. По БЕЛ в школата учителят ги караше през цялата учебна година да записват анализите на произведенията, които обяснява и има на запис всичко. Така че и там е улеснен, че ще слуша, а няма да чете. Не че не ги преслушал всички по няколко пъти вече.  Децата положиха много усилия тази година. С нетърпение чакам да минат тези 2 седмици и да могат да си отдъхнат вече.

# 524
  • София
Момичета, глупавите въпроси взеха да напират в мен, не е добре работата Joy
В балообразуването се вземат само оценките от ООП, нали? Без тези, по ИУЧ.

Общи условия

Активация на акаунт