Отговори
# 525
А може ли линк за ръчно правените бонбони ?

# 526
  • Варна
Момичета, глупавите въпроси взеха да напират в мен, не е добре работата Joy
В балообразуването се вземат само оценките от ООП, нали? Без тези, по ИУЧ.
Да, балообразуващи са само оценките от ООП.
И аз с такъв въпрос, как подписвате бележките, които пращате по школо?

# 527
  • при моите любими
А може ли линк за ръчно правените бонбони ?
Това ми е единият вариант. Има и магазин в Парадайз мол и там ще погледна какво предлагат.
https://gebov.bg/product-category/podaraci/

Сега потърсих в Гугъл и има доста варианти май за подобни бонбони. Тези просто ги знам и затова към тях се насочих първоначално. Има и в 100 грама сладки https://100gramasladki.com/shokolad/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw … KQYAaAkeVEALw_wcB

# 528
Рядко отсъстват, но ако пиша по домашни причини, първо звъня на класните и после разпечтвам на принтер, разписвам и пращам по детето. Simple Smile Не съм го правила в Школо.

# 529

Принтираме
Попълваме
Подписваме
Снимаме с телефона
Пращаме

# 530
  • София
Благодаря Flowers Hibiscus
Аз разпечатам бележките, подписвам и сканирам с телефона - така ги изпращам в Школо. Или на мейла на училището

# 531
Има вариант и да се подписват в Акробат рийдър. Пише се примерно в Уорд, експортира се като пдф и в Рийдъра се подписва дигитално - или с изписване на имена, или с подпис чрез мишка или тъчпад.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 11:48 от Lúthien

# 532
Навремето след 7 клас моите родители не ми позволиха да кандидатствам това, което много исках - Приложни изкуства. Извадиха от 100 кладенеца вода - не и не. Трябвало в Английската гимназия! Поради което съм си обещала, че няма да се меся на децата си. Още ми е криво след толкова години, че така се случи.

В момента наистина намирам доста минуси на това, което детето иска и съм си заключила устата да не стане като при мен навремето Simple Smile Поздравявам се, че успявам! В същото време, ако не го приемат, не че ще почерпя, но никак няма и да се разстроя. Та затова сигурно съм от възможно най-спокойните майки на седмокласници

# 533
  • София
Моето дете ме манипулира така брилянтно, че бързо започвам да искам и аз това, което тя иска. Сама се самонавивам, че то е най-доброто. Да си призная честно моето сърце трепва от третото й желание, но първото е това, за което тя мечтае най-много и ще се радвам да се случи. (второто е нещо като продължение на първото)

# 534
Някой пуска ли ги вече тези бележки по домашни причини, които не можели да са повече от 5 последователни дни, да обясни как се случва - приети, отказани, правила на яве и т. н.
Мерси!
Който ще освобождава, кои точно дни сте предвидили?

# 535
Аз мисля да го освободя от 11.06-14.06; след това 17.06-21.06, след това 24-28.06, като през всичкото време ще ходи на мат и Бел и всички допълнителни часове, които им правят пак по двата предмета. Искам да се съсредоточи за изпитите, не да се разпилява по изходни по разказвателни, езици и т.н. Два важни изпита- матури има,  другото- каквото е изкарал до сега- това е.
Но мисля да говоря с класната, преди да ги напускам.

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 12:28 от i_nenova

# 536
i_nenova, имаш предивд 06 (юни). И аз нещо подобно съм намислила. Моята е втора смяна и с тези уроци сутрин и домашни, вече издиша. Само след 21, последната седмица вероятно няма да я спирам, ако има нещо да се доизпитват.

# 537
Aз не се бях замисляла да го освободя от трите дни в седмицата с матурите… много се демобилизира моят при почивки… Ама така като казвате - замислих се.

# 538
Аз съм пускала, но за до 2 дни. Нямам отказани. За дните преди самите НВО все още се чудя.

# 539
zlatenceto, благодаря, 06/юни, да, ще коригирам!

Общи условия

Активация на акаунт