Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 829
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Днес взех лосиона. Попива бързо на което се и надявах 👍.

# 616
  • Deutschland
Преди години в темите бяхме луднали по един лосион, който ухаеше на шоколадови вафли. Имаха и дриги варианти. Не мога и не мога да си спомня името, беше нещо супер евтино.

# 617
Ето я нашата награда:

# 618
Подарявам си талоните, ако някой иска.
За Вазелин изтича днес, за Микса, Миволис и корейските марки - утре, другите са до края на месеца.

# 619

Някой фронт енд пак е спал: текста от стария лайф с новата картинка Joy
15% на продукти за устна хигиена Sunglasses

# 620
Събудил се е вече.

# 621
Позната сподели за дублирано плащане с карта от друга банка, явно не е само с ДСК проблема.

# 622
  • София
Отново имат някакъв голям проблем ДСК с картовите плащания. Мъжът ми вчера сподели, че на негов колега са дублирали плащане - четирицифрена сума (доста е), които чака да възстановят. Супер неприятно. Търговецът нищо не може да направи.

# 623
Аз се засилих да ползвам талона за корейска, че имах подаръчен ваучер и спешна нужда от крем за лице. Гледах, струвах, избрах този, олзвала съм само еднократна маска, той пък бил японски (то си пише де, но от четене на описания съм се замаила)😁 хубави отзиви има из нета, ще дам и аз моитв по-нататък.

Взех си все пак от нощните маски на Миша да не изгори талона 😁

# 624
Момичета, препоръчайте ми серум с Ниацинамид и вит С, ако е комбинация от 2те съставки още по-добре (без този на Гарниер с 3.5% ,че в момента съм с него а искам да пробвам друг).

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 15:32 от CoCoMilk

# 625
Имам на Балеа серума с Ниацинамид но съм толкова несериозна с употребата му че не смея да коментирам дали върши нещо... А миналото лято бях супер доволна от техен крем с ниацинамид от същата серия. Не съм вярвала че ще го кажа, но наистина ми беше направил порите по-малко видими, моите са си големички. И после този крем го спряха... и оревах света и тук че няма намиране Grinning

# 626
Аз съм хвърлила око на този с ниацинамид, гледам коментарите са добри

А за вит С ,този с 10%

Ако някой има наблюдения ще се радвам на отзиви.

# 627
На Гарние съм ползвала серум с витамин С, ако не се лъжа 3,5%. По-гадно нещо не бях слагала на лицето си и ефект не видях никакъв. Изхвърлих го след много кратка употреба.

# 628
  • Бургас
На Гарние съм ползвала серум с витамин С, ако не се лъжа 3,5%. По-гадно нещо не бях слагала на лицето си и ефект не видях никакъв. Изхвърлих го след много кратка употреба.

Аз също не съм доволна от него. Не попива изцяло, остава един такъв лепкав мазен слой. Два пъти си сложих и го хвърлих.

# 629
  • София
Аз съм хвърлила око на този с ниацинамид, гледам коментарите са добри

А за вит С ,този с 10%

Ако някой има наблюдения ще се радвам на отзиви.
Аз ползвам този ниацинамид и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт