Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Според мен не те задължават да я купиш. Само ако си я взела, ще я таксуват на различна цена според сметката.

# 91
Дано, защото останах с друго впечатление от текста. Ще видим.

# 92
  • София

И на мен. Не гледах целия лайф. Казаха, че бил интересен.

# 93
  • Плевен
Дано, защото останах с друго впечатление от текста. Ще видим.

Прочетете пак спокойно, пише "добавете". Няма да добавяте и това е. Имаше и една бутилка за 1 стотинка, пак можеше да се добави/махне.

# 94
Естествено, че не се таксува автоматично. Всяка година има такава лятна активност, миналата година беше с бутилка. При над 100 лв. сметка можеш да закупиш кърпата с талон за 1 ст., при под 100 лв. сметка ако искаш да я купиш, имаш възможност да го направиш за 10 лв.

# 95
Тази плажна кърпа не излиза налична, как се очаква да я добавим?

# 96
  • На плажа
Здравейте,някой има ли талон за ДМбио и Абофарма?

# 97
Има талони за Каротен и Sundance, извън лайфа.

# 98
Отново изпуснах лайфа, от вас разбирам за талоните какви са.
Виждам, че има за Mivolis, конкретно за таблетките с гинко билоба ме интересува има ли пили ги и доволни?

# 99
Извинявам се за въпроса, сигурно е коментиран многократно, но да попитам дали правилно съм разбрала - ако гледам лайфа, само тогава дава допълнителни отстъпки, така ли?

# 100
Аз идвам с питанка за този продукт

С мазна и проблемна кожа съм. Дали е и подходящ за моята кожа? Ако не ще се радвам на предложения.
Също така съм в търсене на лак за коса, който да ми държи къдриците от пресата, но и да мога да я разреша и да стои колкото се може по-жива.

# 101
  • пустинята Гоби
Извинявам се за въпроса, сигурно е коментиран многократно, но да попитам дали правилно съм разбрала - ако гледам лайфа, само тогава дава допълнителни отстъпки, така ли?
За повечето талони е така, за други - не. Вчера пуснаха талони, които не са свързани с лайфа, би следвало да ги имате в приложението.

# 102
Да, на живо. Тогава получаваш талони свързани с темата.

# 103
За повечето талони е така, за други - не. Вчера пуснаха талони, които не са свързани с лайфа, би следвало да ги имате в приложението.
Да, видях, че имам за oral b и cocollis.

# 104
Има талони за Каротен и Sundance, извън лайфа.
Тъкмо ги видях и умрях от яд, защото снощи купих слънцезащитен лосион, че утре ще сефтосвам морето.

Извън темата, в Кауфланд в момента има намаление на някои слънцезащитни. Взех спрей лосион 200 мл на Виктория Бюти за 14 лева, което си е супер оферта. Сутринта го пробвах, хареса ми как стои върху кожата, но е парфюмиран.
Марката на Кауфланд също ми се стори добра, имаше продукти без октокрилен и алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт