Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И в момента има намаления. Даже във форума има тема за поръчки от iHerb, там се обявява всичко.

# 496
От години пия Омегата на Миволис, редувам с тази на Фортекс. Не виждам разлика, освен в цената, която в ДМ е трайно ниска.

# 497
  • София
Лирично отклонение, но кога се очаква да е голямото намаление на iHerb?
Септември месец, когато е годишнината им.

Покрай всички добавки, които си поръчвам от iherb, се понаучих да ги разчитам. Та, т.к. имаше въпрос дали рибеното масло е добро на dm - ами за цената си е добро, не е от най-концентрираните. Лесно се смята, гледате на съдържанието колко аминокиселини има общо на 1000мг (EPA + DHA). Тук в случая са 300мг на 1000мг, слабо се води. Не вреди, но е ниска концентрация и си пием основно рибено масло, с малко Омега 3. Аз също си купувам въпросното, когато нямам от iherb.

За сравнение, имам това на Now от iherb и е с доста по-висока концентрация (общо 750мг аминокиселини на 1000мг). Май най-изгодното като цена качество е това, май е ново, със 900мг. Като цяло хубавите омега 3 добавки са скъпи, но и аз от време на време си взимам от dm. Пазарувам си основно от iherb добавките, но когато ми трябва нещо от БГ да си взема, предпочитам тези от dm, отколкото на някои български марки.

И в момента има намаления. Даже във форума има тема за поръчки от iHerb, там се обявява всичко.
Скрит текст:
Конкретно в тази промоция, Омега 3 не влизат в отстъпката, намалението е само на витамините.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 12:13 от Аня♥♥♥

# 498

Оставям това тук, гениално кремче. Омекоти моментално кожата на ходилата ми Scream

# 499
Е, това на Миволис си е просто рибено масло, концентрацията си е нормална в него, както и в други аналогични добавки.
Тези с по-високо съдържание са концентрат, а не че нормалното е "слабо".

iHerb действително имат постоянно промоции на едно или друго, просто покрай годишнината си имат някой и друг ден в който е тотално на всичко и то с немалък процент. Ако правят както досега спрямо колко години навършват, тази година ци трябвало да е 28 процента. Най-лесно ми е да напълня кошницата тогава и да не го мисля. Иначе и аз посягам и от ДМ ако ми свърши нещо и не ми се поръчва.

# 500
  • Пловдив

Оставям това тук, гениално кремче. Омекоти моментално кожата на ходилата ми Scream
Пробвай и това:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-mehlem-za-napukani-peti-p4058172444401.html

# 501

Пробвай и това:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-mehlem-za-napukani-peti-p4058172444401.html
Ще си заредя, благодаря Heart

# 502
Сега погледнах каква е концентрацията в Омегата на Фортекс. Същата, 30%.

Значи е нормална тази на ДМ.

# 503
  • Бургас
Покрай всички добавки, които си поръчвам от iherb, се понаучих да ги разчитам. Та, т.к. имаше въпрос дали рибеното масло е добро на dm - ами за цената си е добро, не е от най-концентрираните. Лесно се смята, гледате на съдържанието колко аминокиселини има общо на 1000мг (EPA + DHA). Тук в случая са 300мг на 1000мг, слабо се води. Не вреди, но е ниска концентрация и си пием основно рибено масло, с малко Омега 3. Аз също си купувам въпросното, когато нямам от iherb.

В момента има това в iHerb на -50%. Добре ли е като цена и качество? Доколкото разбирам и то е 300мг. А на същия бранд 800мг е на -30%.

# 504
  • При децата ми
Моля, препоръчайте слънцезащита за тийнейджър? По възможност да става за лице и тяло.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 14:29 от Hrispa76

# 505
Аз бих добавила, че освен концентрацията, важно е да се гледа под каква форма е добавката, защото не всички се усвояват от организма. Например магнезият в масовите добавки най-често не върши никаква работа, всичко се изхвърля. Усвояват се форми като глицинат, цитрат, малат, оротат и пр.
Та е хубаво да се провери кой от какво има нужда и след това човек да си прочете какво има смисъл да се пие.

# 506
Другото важно нещо за рибеното масло е да има сертификат за чистота. Най-висoкият, мисля, беше IFOS сертификат, но там вече със сигурност отиваме в друг ценови диапазон.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 17:27 от ranimi

# 507
Наистина стават съвсем други цените и не са за всеки джоб, като за нещо дето се приема постоянно. При това положение предпочитам да си купя от ДМ отколкото да не вземам хич.
Всеки си преценява за себе си.

# 508
Омегата влиза в талона за намаление.

# 509
Така е, преди малко се заредих, още по-добра излиза цената с талона.

Общи условия

Активация на акаунт