Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 898
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Темата каква е?

# 541
# 542
Благодаря за напомнянето, но аз по традиция забравих за лайфа и го хванах преди четири минути.
Получих талон, но се колебая дали да го ползвам. Бих пробвала лосионите за тяло, но са формулирани с парабени.
Ще го умувам още.

# 543
Интересен беше лайфа, смятам да взема само Cocoa Radiant, че отдавна го гледах в магазина Simple Smile .

# 544
Аз този път се сетих. Simple Smile
Ще видя продуктите, че нямах време да гледам.

# 545
  • Варна
Вазелинът в синята кутийка дали би бил ефикасен за сухи лакти? 😄

# 546
Вазелинът в синята кутийка дали би бил ефикасен за сухи лакти? 😄
Абсолютно, зимата го ползвам вместо балсам за устни.

# 547
За лакти не знам , но за устни зимата е чудесен. Слагам преди лягане и на сутринта имам най-пухкавите и сочни устни.

# 548
Аз сега се замислям дали да поръчам от iherb или да взема дм-ски добавки… витамин Ц, омига, б витамини и магнезий. Много съм объркана, защото чета някакви неща и после ми става мешаница. 😂

# 549
А няма ли някакъв витамин всичко в едно, не ми се пие всеки ден по шепа хапчета 😀. И аз се замислям за прием на някакви витамини. Преди време пиех PrimLife, къде ли ги забутах 😑

# 550
Комбинираните витамини по принцип са слаби.
По-добре пий нужните за теб, по отделно.
Аз пия Магнезий, вит.Д, Омега. Не всички.

# 551
Обърнах внимание на коментираните витамини, но това което установих е,че Б12 е под формата на цианокобаламин ,което не е ок особено за хора като мен,които не усвояват тази форма а тя трябва да бъде метилкобаламин. Това информативно го пиша ,ако някой с дефицит на б12 тръгне да взима от тях.

# 552
А няма ли някакъв витамин всичко в едно, не ми се пие всеки ден по шепа хапчета 😀. И аз се замислям за прием на някакви витамини. Преди време пиех PrimLife, къде ли ги забутах 😑
Прекалено хубаво звучи... и вероятно е единствената причина да се купуват толкова много от комбинираните Grinning
В мултивитамини обикновено дозировките са такива, че човек и да няма дефицит, пак да не е възможно да предобри с нещо. Както искаш го чети това, те са си вързали гащите по този начин че стават за всички. Но ако действително имаш липса на нещо, не чакай да я попълниш от такива. Да не говорим че има и добавки които си пречат ако се вземат по едно и също време, така че "всичко в едно" е добро предимно за производителя, а не толкова за който го изпие после.

Аз сега се замислям дали да поръчам от iherb или да взема дм-ски добавки… витамин Ц, омига, б витамини и магнезий. Много съм объркана, защото чета някакви неща и после ми става мешаница. 😂
Витамин Ц зависи какъв искаш. Ако искаш с удължено действие, което е по-добър вариант, не съм сигурна че имат в ДМ такъв. Ако не държиш - техният чист на прах е най-евтиният на пазара. Омега 3 имат на прилична цена, стандартно рибено масло си е и ти си решаваш дали те устройва или искаш по-концентрирано да вземаш по по-малко капсули. Магнезий и Б витамини хубаво гледай в какви форми са, не помня да съм си харесала точно там но и рядко съм заглеждала точно тях. Знам че имат цитрат разтворим, но аз избягвам такива, подсладени са. Иначе около мен има и от него доволни, те са едни малки прахчета, отделни дозички.

# 553
Някой изпробвал ли е вазелинът за устни от лайфа? Дали си заслужава?

Скрит текст:

# 554
дм предлагат вит. Ц с удължено действие, често купувам от него

Общи условия

Активация на акаунт