Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 872
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
дм предлагат вит. Ц с удължено действие, често купувам от него
Благодаря, не знаех. Сега ме е яд че не съм погледнала миналия ден като пазарувах с талона. Той пак няма да е скъп, предполагам, ама все пак. Ще го видя как излиза щом имат, на 5 минутки пеша ми е.

# 556
natka
Аз имам талон, ако ти трябва, пиши ми.

# 557
Благодаря, аз имам в момента и сигурно ще ми изкара до голямото намаление на iHerb наесен, но беше полезно да знам че имат и в ДМ. Даже като гледам имат повече от един вид. Голяма доза комбинирана с малко Д и селен, малка от 300мг депо с цинк и пак 300 самостоятелно витамин Ц депо.

# 558
  • Пловдив
natka, това е: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-vitamin-s-1000-tabletki- … 058172921919.html.
Аз направих поръчка във вторник с Миволис и един крем Микса с талоните, вчера я взех. БД над 25 лв. ми дойде добре.
Пуснах лайфа, заради талона и не успях да го гледам, но ще наваксам днес.

# 559
  • Бургас
За първи път пуснах лайфа (отскоро съм в темата и не знаех за това), но като видях за какви продукти е го спрях още на 3тата минута. Въпреки това пак имам талон за намаление. Само да знаете, че явно не е нужно да го гледате целия.

# 560
  • пустинята Гоби
Знаем, талона се появява веднага след пускането. Аз не гледам никога, нямам нерви и желание.

# 561
този е чист с удължено действие: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mivolis-kapsuli-vitamin-s-depo-p … 058172694271.html

аз взех и от двата вида
Скрит текст:
използвах талон за отстъпка, много съм доволна от покупките си

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 09:44 от bubanka

# 562
Видях ги на сайта им снощи, явно досега не съм се заглеждала достатъчно. В ДМ обикновено профучавам, грабвам каквото съм наумила и съм вън, та рядко се спирам точно пред този щанд.
Нисичка доза е този последният показан, ще му се почудя още някое време, той не ми е спешен.

# 563
  • София
Някой ползвал ли е оцветения балсам за устни сега от последния талон?

По повод на Омега 3 от растителен произход, вчера бях в dm и има, това е:
Скрит текст:

# 564
Знаем, талона се появява веднага след пускането. Аз не гледам никога, нямам нерви и желание.

И аз не гледам. По случайност от последния гледах малко , оттук - оттам.

# 565
  • София
Омега не се приема лятото.

Подвела съм ви, за което се извинявам. Витамин Д не се приема лятото.
И аз заредих доволно от Омега 1000.

От лайфа на 10.7 не разбрах кои продукти ще представят на 24.7.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 16:47 от Amiamo

# 566
Да ти кажа, него също не го спирам. Виж ако е външно, точно лятото не бих слагала продукти с него. Нито пък с други киселини.

# 567
  • София
Да ти кажа, него също не го спирам. Виж ако е външно, точно лятото не бих слагала продукти с него. Нито пък с други киселини.

Редактирах. За вит. Д имах предвид, не С. На работа съм и в бързината съм допуснал грешка.

# 568
Grinning
Него пък хептен не го спирам, да не се чува Grinning

# 569
  • София
Grinning
Него пък хептен не го спирам, да не се чува Grinning

Да, вит. Д лятото трябва да се спре.

Общи условия

Активация на акаунт