Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 85

• 28 600
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
Не ми разрешава басейн.
С предната бременност ходих на плаж, сега и не ми се ходи в тия жеги.

# 706
Другата седмица отиваме в Гърция. Не ми е забранявал нищо. Ще се топя във водата, ще си пия безалкохолните коктейли и ще си стоя под чадъра. Имаме и по-голямо дете, което няма да лиша от море без причина. Басейните са друго нещо, аз в тях не обичам да влизам и когато не съм бременна.😅

# 707
Моят АГ забрани всякакви басейни, парни бани и сауни, но каза, че морето - стига да не е българското - е ок 😁

# 708
Моя по същия начин 😄
Моят АГ забрани всякакви басейни, парни бани и сауни, но каза, че морето - стига да не е българското - е ок 😁

# 709
Разрешава ми да ходя на море и да плувам във водата, а на плажа само под чадъра и без да изгарям. Тази бременност ми разреши и да се къпя в басейна на спа почивка пролетта.

# 710
Живея край морето. Закупила съм мазило с минерален състав, което е подходящо при бременност и новородени. С фактор 50. Отделно чадърът също е с някакъв филтър. До момента не съм влизала във водата. Препоръчително е след излизане от водата банският да бъде подменен със сух. Едва ли разполагате само с 1 чифт и това няма да е проблем.
Басейните ги избягвам по принцип, само в СПА комплекси с минерална вода правя изключение, а от както съм бременна и в тях не влизам. На последния хотел дори бански не взех. Нямаше смисъл.

# 711
anichka.bs, може ли да споделиш с кой минерален слънцезащитен си?

# 712

Има и на други марки - Юриаж, Мустела. При минералния състав не попива в епидермиса. Всеки, подходящ за новородени (0 месеца +) става при бременност. Повечето са 6 месеца + при медицинската детска козметика.

# 713
  • София
Бях на море през изминалата седмица. Ходих на плаж, но се мажех със слънцезащитен и седях под чадъра. Във водата влизах до колене и  те така. Sunglasses

Аз да ви попитам какво правите, за да предотвратите отичане на краката,  имам тънък глезен, эа сега съм като със слонски крака Disappointed Relieved

# 714
Само ходене и спорт при мен дават ефект за отекли крака. Иначе за басейните - на мен АГ даже ми препоръча плуване,  като подходящ спорт за бременни. Аз мисля от 4ти месец да започна.

# 715
Изследвайте общ белтък в кръвта. Отичането на краката е признак на нисък белтък.

Бях на море през изминалата седмица. Ходих на плаж, но се мажех със слънцезащитен и седях под чадъра. Във водата влизах до колене и  те така. Sunglasses

Аз да ви попитам какво правите, за да предотвратите отичане на краката,  имам тънък глезен, эа сега съм като със слонски крака Disappointed Relieved

# 716
Здравейте! Тези,които ги осигуряват на мин.раб.заплата колко лева им е болничния? В интернет видях, че име опции да си ги изчислиш сам и се пада около 933лв?

# 717
Здравейте,в 6г.с. съм, тежко дишане симптом ли е на бременност или е възможно да е от инжекции и аспирин протект?

# 718
Здравейте,в 6г.с. съм, тежко дишане симптом ли е на бременност или е възможно да е от инжекции и аспирин протект?
Тежко дишане имам чак сега след като изкача повечко стълби - 15та седмица. През 6та освен поява на гадене, повръщане и ужасно силно обоняние друго нямах, но то и това стига да се чуди човек какво да яде и как да пие вода. При по-чести повръщане или силно гадене може да падне кръвното и съм имала тежко дишане, но е в следствие на друго.

# 719
Аз от началото имам тежко дишане заради високия пулс. Вижте си кръвното и пулса.
И се пазете от жегите.

Общи условия

Активация на акаунт