Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 85

• 28 529
  • 786
  •   2
Отговори
# 780
Отрицателни уринални тестове положителен кръвен 2 седмици закъснение на вас случвало ли ви се е при ехограва видя се бременост и при кръвния излезе положителен има ли такива случая или и да няма да не се учудя на този свят всичко е възможно

Щом кръвния е положителен и на ехографа се засича плоден сак в матката, няма значение уринарните тестове какви резултати дават. Аз на кръвни резултати имах вече много по-високо чхг отколкото засичат уринарните тестове, но бяха мн бледи чертите.

# 781
Аз уринарни не правя. Нищо не може да се следи по тях. 2 кръвни през 48 или 72 часа и виждаш ясно ниво на ЧХГ и добре ли расте. Иначе правиш един уринарен за n лв (не им зная цените) и чакаш да минат 1-2 седмици в неизвестност преди прегледа. Обикновено в 6 г.с. вече се вижда ембрион и пулс.

# 782
Някоя мама правила ли си е Пренатален тест в клиника Афродита, става въпрос за Варна, резултатите излизат ли по-рано от 7 раб.дни?
Благодаря!

# 783
Предполагам става въпрос за Афродита, която има и в София и за Vision теста ? Ако е така - Да, аз правих Vision в Афродита, но в София. Пуснах го в понедленик, в петък резултатът беше готов. Казват от 3 до 7 работни дни.

# 784
Предполагам става въпрос за Афродита, която има и в София и за Vision теста ? Ако е така - Да, аз правих Vision в Афродита, но в София. Пуснах го в понедленик, в петък резултатът беше готов. Казват от 3 до 7 работни дни.
Да, за тях е.
Благодаря Ви! 🤗

# 785
Да, за тях е.
Благодаря Ви! 🤗

И аз правих при тях преди 5-6 седмици в София. Взеха кръв в петък на обяд, четвъртък сутринта ми звъннаха. Резултата е бил готов в Италия още в сряда.

# 786

Общи условия

Активация на акаунт