❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 990
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, дали някоя с балиос с лукс е сменила вече коша за новородено с летния?
Много се чудя дали е ок.
Мисля, че в коша за новородено става супер жега и много ми се иска да го сменя с летния, който също има легнало положение. Чудя се дали ще е ок или нещо пропускам
Всъщност няма такова понятие като "летен кош", а е седалка 6+. В никакъв случай не е подходяща за новородено.

# 436
Момичета, какво се очаква от личния лекар на бебето? Чудя се дали да сменя личния лекар, който бях намерила, с някой друг.

# 437
Видях, че коментирахте за витамин К. Изкключително важен е, има доста информация в нета. Няма как да се предозира, но големи бели могат да станат в случай на недостиг.

Нешо ужасно вяжно за капките на пазара в момента Omega Vita Витамин К1 е с различна дозировка. Дозата е 20 КАПКИ, НЕ 2. Повече може да прочетете тук:
https://www.facebook.com/share/p/47SmrrMghJbfoKVL/

# 438
И моята имаше много секрет от едното око. Чак като спеше по 3 часа и й се слепваше окото. С памуче и с физиологичен разтвор и много упоритост всеки ден, изчисти се.

Сега обаче е много силно подсечена. Ужасна гледка, много се притеснявам. Нищо не ни помага, то не че съм пробвала много различни неща.
Започнаха 2-3 пъпчици и леко зачервено и стигнахме до много пъпчици. Които изчезнаха и се превърнаха като във възпалена, разранена силно зачервена кожа, с едни бели кожички/като обелване на кожата.
Пробвах обичайните - судокрем, бепантен, здраве. От няколко дни мия на всяка смяна на памперс, сменям непрекъснато, гледам да я оставям поне малко без памперс. Слагам смрадлика. Мажа с крем Бочко, който пак е със смрадлика.
Ами никакво подобрение.
В Англия съм, тук не ми казват нищо различно от крем подобен на Судокрема.

Моля ви, какво се прави в такъв случай. Ако нищо не помогне… въобще не мога да я гледам повече така.
За подсичането много препоръчвам павловича мас на дупето обилно намазана има я в DM за другите магазини не съм сигурна

# 439
Ходим до Лидл, да, но и нямам избор, аз си имам някакви неща за вършене, а мъжът ми, макар от вкъщи, работи. Не мога за всичко да го чакам да свърши работа, предпочитам като е свободен да идем на разходка.
Същото, само че моят дори не е от вкъщи. Не мога да го чакам да се прибере, за да пазарува или тепърва аз да излизам, предпочитам да сме готови и да ходим на разходка. Но пък вечер когато си е вкъщи поема доста голяма част от грижите. Нощем, доста често той се справя с човечето, когато е в някакъв епизод, а аз не успявам. Така че гледам максимално бързо да се върна към предишния си ритъм на живот доколкото ситуацията позволява

# 440
Голямо БРАВО на всички, които се оправят сами без баби!🤍🤍🤍
Не сте сами и ние сме така!💯
Нашите са далеч, на село,работят и не може постоянно да са тук.

Нищо против на тези които им помагат де.

Разбрах за приятелка на майка ми скоро стадала баба.Та едната баба скачала всяка вече да дундурка бебето,другата баба им готвела.А майката само чистела😉
Майка се чуди как се оправям всеки ден с две деца....ами нямам избор😁🌈
Разбира се мм се включва,пазари готви,поема нощни хранения,извежда едната или двете 😇но има дни се прибира късно и целия ден аз дежурна.
Хубав следобед!

# 441
Има ли някоя родила преди месец и да и е дошъл цикъл? Беше спряло кървенето имаше по капка две, но днес точно все едно ми е първи ден с типичните болки за него. Абсолютно същото кървене, същите леки болки и замаяност като за първия ден както ми е било винаги. Аз не кърмя, но не съм спирала кърмата(тя вече не тече намаля си сама).

# 442
Mkyorova,това един месец  след раждането ли точно?

# 443
Mkyorova,това един месец  след раждането ли точно?
да. Принципно моя цикъл е много точен на 28 дни си е. Днес е 30 дни след раждането, като от вчера почна да прокапва и днес си ми е точно така като за първи ден. Нямам спомен с първото кога ми дойде. Май пак там някъде 30+ дни но не помня честно казано.

# 444
  • София
Днес и аз усещам леки менструални болки. Утре става точно месец от раждането. Лохии почти нямам, само зацапване. Моят цикъл също е редовен. Доколкото знам няма точно определено време кога трябва да ти дойде.
Ние сме навън. Намерихме си сенчеста пейка под липата. Мирише страхотно! Simple Smile

# 445
Аз също се съмнявах за ц на 5.06...на 7стана на месец. (Почти не кърмя много рядко...вече дори не усещам да се пълнят и да ме болят.)
(С каката имах пауза два месеца и тогава ми дойде ама кърмих.)
Последно имах някакво жълто течение,лохии нз какво е вече и пак текна кръв,нямах болки никакви освен някакво усещане вътрешно...но сега ще си засека и ще видим другия месец....🤔🤔🤔

*А сещам се че имах главоболие само.

# 446
Момичета, моля за съвет и помощ!
Борис сутринта го намерих “избягал” от мястото на което съм го сложила на една страна, вкарал си цялата ръка между решетките на дървената кошара и забил чело в ламелите. Много се върти, а хем е още малък. Дайте предложение - обиколник ще сложа (ама той не е за решетките), ама пак ще се върти. Чудя се спален чувал ли да купя, стопер някакъв ли..

# 447
  • София
Днес моето момче става на 1 месец. Heart Eyes

# 448
Muffin... честита месечинка на твоето момче Heart Eyes
Em22 и моя син го заварих веднъж смъкнал се на половината на креватчето.На 20 дни е,малък е още,но много мърда.Имаме ние обиколници,шубе ме е и мен,че ги прави тези неща

# 449
А тези обиколници не са ли от 3те страни на леглото?
Момичета като се ходи на контролен преглед какво ще гледат на него? Ехограф или?

Общи условия

Активация на акаунт