❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 982
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Минавам само да кажа за майките, които им е трудно с пазаруването. Ebag носят до вратата в избран от вас часови интервал. Не мисля, че е по-скъп от др магазини, а улеснението, което дава е просто върха. Ние в ковид започнахме така да носим на баба ми продукти и не сме спирали да го ползваме. Мисля че и има и др фирми с подобна услуга.

А “летния” кош не е летен. За деца 6+м е или когато започнат да могат да седят💕

# 451
Не съм ги ползвала до сега Еbag, но ги имам предвид при някаква невъзможност да напазарувам. Не ми харесва, че не мога да си избера сама плодовете и зеленчуците, както и срока на годност на някои неща. Ако е нещо, което ще ползвам тези дни, няма проблем, но понякога си пазаруваме и за по-дълъг период и тогава оглеждам сроковете.

Иначе то и “зимния” не е зимен, а е за новородено.

# 452
Не съм ги ползвала до сега Еbag, но ги имам предвид при някаква невъзможност да напазарувам. Не ми харесва, че не мога да си избера сама плодовете и зеленчуците, както и срока на годност на някои неща. Ако е нещо, което ще ползвам тези дни, няма проблем, но понякога си пазаруваме и за по-дълъг период и тогава оглеждам сроковете.

Иначе то и “зимния” не е зимен, а е за новородено.

Какво имаш предвид за сроковете? В ебаг на всеки артикул пише срока на годност

# 453
Мога ли да си избирам по-дълъг? Знам, че ги пише, но предполагам е посочен най-късия за този продукт, но като съм в магазина взимам по-назад. Не съм видна готвачка и дори да реша, че уж ще правя нещо, после може да се откажа и гледам сроковете да са възможно най-дълги, а при онлайн май нямам такъв избор.

# 454
И при нас ебаг е решението. Пазарувам за седмица или две в зависимост от това какво ще се готви. За качеството на ебаг мога да гарантирам, защото моята фирма също работим с тях и което не е ок се връща от тях веднага към производителите. Още един плюс е че купуваш само това което ти трябва, а не още 100 неща които не са предвидени в списъка 😂

# 455
Ние също се изхранваме от Ебаг от ковид време насам. Цените са като Фантастико. Не можеш да избираш срок на годност. Зеленчуци не са ми носили гадни никога, веднъж едни картофи отвътре не бяха ок, пратих им снимка и ми върнаха парите. Но и да си ги бях подбрала в магазина, все нямаше да знам, че са такива. Има още kolichka, Зелен, Гастроном, Глово носят от Кауфланд и Фантастико... В Ебаг обаче нямат проблем и с ваучерите, всичко можеш да купиш с тях.

# 456
Аз Фантастико ги харесвам. От супермаркетските плодове и зеленчуци, тяхните са най-добре. Ходим събота или неделя на фермерския пазар на ИКЕА. Обаче там не винаги има всичко, което искам. Чакам розовите им домати. Разкошни са.
С картофите почти навсякъде съм греда. Спомням си само, че един път спряхме край Самоков и там беше най-хубавия картоф, който си взехме. Та като не сме по магистрала и пътуваме за някъде, гледам навръщане да спираме по такива крайпътни сергии.

# 457
А за тези другите като нас които нямаме Фантастико и т.н.😁
Честита месечинка 🌈
Днес е ужас момата от 8 като взехме да се оправяме за навън..мрънка уж затвори очи и пак почва....мрънкане,рев...главата ми гръмна .....едва преди малко заспа уж дълбоко ...
Мисля и следобед да я изкарам,ще лудна ако пак е така....

# 458
Мими, за Бургас доставка имат Паркмарт.
И при нас положението е същото. От няколко дни страшен рев...

# 459
И аз пазарувам от Паркмарт когато нямам възможност за физически пазар 😊
Glovo също предлагат опция за доставка от Кауфланд в рамките на Бургас. Ние сме в Сарафово и нямаме тази чест 😁

# 460
Em22, обиколниците са опасни и вече отречени. По добре да се удари малко, отколкото да забие носле в тях, нямат все още инстинкта да се мръднат.

Има ли някоя от вас с много спящо бебче. В началото се радвах, но вече не на шега се притеснявам, не е съвсем новородено вече.За днес примерно е бодувала 1ч20мин. - това е, яде много вяло, в полузаспало състояние и после пак дълбок сън. Предполагам, че следобед ще се събуди за още около 2 часа, но това е супер малко. Не наддава добре, защото спи докато яде и се налага постоянно да размърдвам ци*а за да цокне 2 пъти и така и храненето е мъка. В четвъртък сме при педиатъра и ще говоря, но ако имате и вие опит, ще се радвам да споделите

# 461
Вики беше така до края на първия месец. Напълно те разбирам, чувствах се ужасно, ревях на всяко хранене от притеснение, че не яде, че нещо й има, че не наддава.
Премина от само себе си, вече си се буди сама за ядене, все още яде много малко, но наддава и просто съм се примирила, че никога няма да си изяде порцията. Сега пък на всяко ядене са превивания, рев, мисля, че са колики и яденето продължава по час…

Ноо за спящия период мисля, че се дължи на жълтеницата. Но напълно те разбирам и знам какво е да не можеш да я събудиш каквото и да правиш.

Em22, обиколниците са опасни и вече отречени. По добре да се удари малко, отколкото да забие носле в тях, нямат все още инстинкта да се мръднат.

Има ли някоя от вас с много спящо бебче. В началото се радвах, но вече не на шега се притеснявам, не е съвсем новородено вече.За днес примерно е бодувала 1ч20мин. - това е, яде много вяло, в полузаспало състояние и после пак дълбок сън. Предполагам, че следобед ще се събуди за още около 2 часа, но това е супер малко. Не наддава добре, защото спи докато яде и се налага постоянно да размърдвам ци*а за да цокне 2 пъти и така и храненето е мъка. В четвъртък сме при педиатъра и ще говоря, но ако имате и вие опит, ще се радвам да споделите

# 462
Аз имам доста глупав въпрос може би, но нямам идея дали нещата са добре или не и затова ще питам.
Как трябва да изглежда пъпчето когато падне. Нашето падна още на 5-ти ден. Госпожицата след 2 дни ще стане на месец. Все още не смея да потапям във вода и тук-там мажа със спирт. Прибрано е навътре. Но точно там, където е прибрано е леко червено и понякога има някакъв жълт “секрет”, не съм сигурна дали е секрет дори.
Как изглеждат пънчетата на вашите бебета? Какво се прави, кога може да се мокри, до кога се маже със спирт?

# 463
Мерси наистина ще пробвам,никога не съм поръчваха храна до врата смисъл покупки

Нз до кога аз също все още къпя на мивката,чистя само със спирт.
Падна на 18.05
Няма секрети,но ще го следим,че е изпъкнало и може да стане херния като на каката.Каза,че като я слагам по корем може да се прибере, следим

От 12 спи супер само хапна преди малко и пак заспа🎉

# 464
И нашето пъпче е още леко изпъкнало. Падна преди 2 седмици, но допреди 2 дни още почиствах със спирт и пудричка Сулфатиазол, тъй като си имаше секрет - нормално, раничка е. От 2 дни вече не мажа и започнахме да си го къпем във ваничката 😊 Вече няма секрет

Общи условия

Активация на акаунт