❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 953
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Pauly,звучи много готино ,може ли и аз да дойда? 🤣
Ама разбира се! 😊 Вие с малката ще ни орисвате, с таткото и баткото ще събират тен 😎

# 526
Ara Flow нашият Огнянчо е абсолютно същият, около 4 кила вече и качил 1200-300. Да са ни живи и здрави, пу пу

Ние го караме на 1ка на дм, дават ги до 5 кила уж, но ми се струва, че по-рано ще минем на 2ка.

Имам един неудобен въпрос аз - вече става месец и половина след раждането, а аз още боря хемороидите. Ужасно боли и ми се плаче всеки път. Ползвам цикатридина, обаче не виждам особено подобрение. Отворена съм за съвети

# 527
Ние вече минахме на Памперс 2-ка размер. Стана на 4кг и ги сменихме. Станаха малки и се омазваше по гърба, сега с тези е друго нещо.

За погачата - нищо няма да правя. Тук с църквата ми е много сложно и не е на близо. Имам 2-3 приятелки, но по-скоро го чувствам излишно. Ще пропусна.

Вие как сте с лохиите? В началото си беше кръв, станаха кафяви и от доста време (вече 20-на дни) е жълтеникаво/белезникаво, даже все се мисля, че спира. От 1 седмица почти няма. Някакво леко зацапване и не на всяка превръзка. И сега ново 20- след толкова време зацапа кръв. Няколко капки и пак стана кафяво. На хартията има малко кръв. Оф..

# 528
На мен още ми зацапва по няколко капки,малко е.Но си трябва превръзка.
Памперсите и ние сме на 1-ка,но и ползваме 0 един два пакета в началото Grinning Бебо се роди малък.
За хемороиди,крем Витасин.Аз също имам и беше цяло чудо,че не ми се възпалиха при раждането.

# 529
  • София
И ние сме все още на 1-ка на Пуфис. Пише, че са от 2 до 5 кг.
Лохиите почти бяха спряли, и от неделя хайде пак с по-голяма превръзка. Даже не знам дали не е цикъл, имах менструални болки. Мина месец от раждането, та си е време. Във вторник съм на контролен преглед, та ще видим.

# 530
Вече и аз нз какво ми тече тези дни от 5-ти започна пак и уж спря и вчера пак имах малко 🥴🤔🤔
Та каквото и да е ще си чакам другия месец да видим
Та заредих и аз пак с превръзки
Два пъти й правя 120 еми не ги изпива,мм какво ми говори

# 531
  • София
И на Гого май му идват много 120. Остават му едни 10-20 мл. на дъното. Понякога си изпива всичко до капка. Няма как да го насилвам. Колкото - толкова.

# 532
Моя син от вчера му завам по 100 мл и си ги изяжда,на по-малки глътки му давам,защото се задавя

# 533
И ние сме все още на 1-ка на Пуфис. Пише, че са от 2 до 5 кг.
Лохиите почти бяха спряли, и от неделя хайде пак с по-голяма превръзка. Даже не знам дали не е цикъл, имах менструални болки. Мина месец от раждането, та си е време. Във вторник съм на контролен преглед, та ще видим.
И при мен така.Първитпе пет дена след раждането имах,спряха и на 20 ден  пак се появиха.Обаче преди повторното появяване имах обилно изпотяване.

# 534
Момичета, някоя да има същото или предположения какво се случва. Пъпчето вече падна, уж се беше затворило, но отвътре се появява това. Беше бяло, сега розовее.

# 535
Аз не съм писала от раждането, за което съжалявам. Трудно се адаптирахме. Ние сме на 22дни и сме с жесток рефлукс. Имам кърма, цедя се, давам и след 5мин всичко на фонтан излиза. Сега сме на антирефлуксно мляко на аптамил, пак повръща макар да не е на фонтан. Пие по 90мл. Някой има ли подобен проблем. Моля за съвет. Май ще спирам кърмата, той така или иначе не я усвоява. Sad Роди се 2450гр. изписаха ни 2350гр., педиатърката го измери вчера 2800гр. и ми каза че не наддавал добре.

# 536
Момичета на кой ден започнах те да слагате късо ръкавче като излизате на вън?

# 537
Аз го обличам от няколко дни по къс ръкав.Навън пак така,по боди и тънка пелена отгоре.

# 538
Момичета на кой ден започнах те да слагате късо ръкавче като излизате на вън?
От първия ден.Живея в София и е ужасна жега.В количката имам и една памучна пелена от най-тънките и я завивам и с нея.

# 539
Откакто е жега.. не знам кой ден е било, 2-3 пъти е излизал с дълго боди. В момента го извеждам по късо боди и боси крачета. Мятам на крачетата една бархетна пеленка заради слънцето. Ако е ветровито го завивам с чаршафче, иначе не.

Общи условия

Активация на акаунт