Четвъртокласници 2024/2025

• 25 232
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Моят син си остава в същото училище,затова и го записах там.На едносменен режим са,дано остане така положението .При нас има опция за занималня в 5 клас,но госпожата беше споменала,че е за деца,които имат доста трудности с материала.Те и сега сливат 2 класа в 1 и не учат качествено на занималнята,но класната не е съгласна да учат сами у дома на този етап.От сега зная,че ще му трябва доста време и ще му е трудно да свикне да учи сам догодина,но няма как да не минем през този период.
За завършването още нищо не се говори,освен че събираме по 30лв. за албуми.Вниманието сега е насочено към подготовка за матурите.

# 541
  • София
Избрахме да направим албум под формата на списание. И вътре да има информация за всички. Раздадени са им въпросите на децата. Подобен тип албум.
 Май избрахме и ресторанта, остана да се уточнят менютата.
Ще избираме училище. Определено ще се спра на такова само с първа смяна.
Много ми хареса албум, може ли малко повече инфо, къде е поръчван и евентуално, каква е цената? Може и на лични.

# 542
Страхотна е идеята за албума списание! И аз се интересувам за подробности. 😄

# 543
# 544
Ние направихме нещо като лексикон за всяка госпожа. Всяко дете от класа има 2 странички, на които отговаря на въпроси от рода "Кой е любимият ми спомен с Вас", "На какво ме научихте извън училищните уроци" и пр., както и място за снимка и рисунка. Смятам, че ще им остане много мил спомен.

# 545
Ние след трети клас направихме нещо подобно - скрап бук, със снимки, любими спомени, рисунка, послание. Госпожата каза, че е най-хубавия подарък, получавала някога.

# 546
Не съм сигурна къде ще се прави албума. В Пловдив, но точно кое студио не знам. Мога да попитам за координати. Този път нямам никакво време за организация и са следя предложенията. Като цяло сме добра група и няма големи дразнения в тези неща.

# 547
Не се бях замисляла, че в занималня в 5ти клас има голяма вероятност да не учат качествено по всичко. Така погледнато, май и аз бих се въздържала въпреки притесненията с прибирането и шматкането. Ние още нищо за завършването, даже за първа година нищо не подарихме на госпожите за 8 март, май в класа липсва интерес по темата.

# 548
И ние за 8ми март бяхме пас, но то беше и събота и съвсем изключих аз.

Да ви питам имате стол в училище и хранят се вашите деца на него? При наспе кетъринг и моята започна много да се оплаква от храната. Само тя и още една нейна съученичка се хранят от целия клас. От другите класове има повече хранещи се. Печивата били сурови, гадно готвели. Основно децата, което ходят на занималня го ползват, но вече взе да се дърпа. А аз няма да успявам всеки ден да измислям меню и за училище...

# 549
  • Пловдив
Има. Хранеше се, но се отказа, не знам по каква причина. Не се е оплаквала от храната, но може би сандвич и е по-приятно да си купи (не иска вече и домашен). Продават ги на място май пак в стола, докато готвеното ядене е с предварително купени купони. А и така може да спестява разликата от парите, които и даваме за сандвич и нещо сладко към него.
Разликата е стотинки на ден, но се събират. Sunglasses
За стола имаше в предишни години оплаквания от други родители, че времето за ядене е малко. Случвало се е и тя да каже, че нямала в даден ден време да си изяде всичко.

# 550
Синът ми яде почти всичко в стола, докато дъщеря ми отказва (или яде 1-2 неща). Правя сандвичи, но често ги отказва. Яде солети, я някоя закуска, банан, десертно барче. Сложно е.

# 551
Защо си мисля, че всички, или поне повечето училища се снабдяват от една и съща фирма с дебели връзки, която няма махане от училищните столове. Още от 2 клас започна да отказва половината неща в стола, началото на трети ядеше само две неща, след което премина изцяло на домашно приготвена храна в кутия за топъл обяд. Голямата ми дъщеря нямаше много избор и ядеше до 4 клас там, но когато мина в 5-ти каза, че повече няма да стъпи там, понеже е гнусно и храната е гадна. Да не говорим, че сега имат три менюта, но едното, което се води ученическото, не става за ядене, а другите две са скъпи.

# 552
И при нас храната е на Кетъринг.Според детето е гадна.От първи клас си носи от вкъщи.

# 553
При нас също са на кетъринг. От 1 до 3 клас фирмата беше друга и храната беше меко казано ужасна. После се смени фирмата, и сега детето е доволно. По- скъпа е от преди, но пък се харесва.

# 554
Моите ядат на стол, избират си сами менюто от предната седмица, всеки вече знае кое от предложените неща му харесва и кое не, обикновено си взимат готвено + филия хляб, десерт съм разрешила 2 пъти седмично.

Общи условия

Активация на акаунт