Четвъртокласници 2024/2025

• 25 431
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Аз още се чудя какво да взема за Коледа, тя има рожден ден сега на 9ти и гледам първо него да избутам. Взела съм малки обеци на Пандора и утре ще купим новата книга за феята Ванилия, това ще е за рождения ден. За Коледа съм скрила една от книгите на Слави от Дъ клашърс и може би също ще вземем слушалки. Мислех и за проектор, че тя няма телевизор в стаята, но нищо не им разбирам пък и се колебая доста. От училище вместо на коледно парти ще ги водят на някаква работилница за коледни играчки. Магдена, откъде взехте маратонки с колелца?

# 241
  • Пловдив
От Алиекспрес. Не са пристигнали още. Приятелките и си ги поръчали от Тему.

Тоя Слави Клашъра, който за начални познания ми се вижда много добър вариант, кеф ти книга, кеф ти клипове, не можах да я убедя, че не е скучен.

# 242
Магдена, благодаря, моля ако не те затруднявам когато пристигнат маратонките да споделиш впечатления. Така или иначе, ако поръчам сега, надали ще пристигнат за Коледа, така че ще изчакам за по-нататък, желае ги от поне 2 години. Ще има ли деца на олимпиадата по математика в събота? Моята се записа, но още не знаем нито от колко часа е, нито къде се провежда 😏

# 243
Магдена, благодаря, моля ако не те затруднявам когато пристигнат маратонките да споделиш впечатления. Така или иначе, ако поръчам сега, надали ще пристигнат за Коледа, така че ще изчакам за по-нататък, желае ги от поне 2 години. Ще има ли деца на олимпиадата по математика в събота? Моята се записа, но още не знаем нито от колко часа е, нито къде се провежда 😏
О да! В нашето училище оценката е част от критериите за влизане в математическата паралелка. И аз знам само, че ще е в събота Simple Smile Надявам се детето да знае повече от мен Wink

# 244
И моето ще ходи в събота - 9.00 в училището, в което учи. Иначе при нас не е от значение самият резултат за прием в 5 клас или профил на паралелка. Малко ми дава отпор - сложни били задачите, но то е нормално.😁

# 245
Синът ми ще се яви на общинския кръг, въпреки че се отказахме да кандидатства за МГ, но като тренировка. Подготвя се с решаване на теми от минали години, вече без грешка, да видим какво ще покаже в събота.

# 246
И моята ще се яви само "за спорта", тази година въобще не си отварям устата за турнири, но тя си я пожела олимпиадата. Питах я не иска ли да прегледаме някои задачи, отряза ме, че има по-важна работа да майстори за благотворителния базар. Е, можело в петък вечерта, като приключи с манифактурата да погледне нещо 😄 Няма ли някакво предварително разпределение, на деня ли ще разберат в коя стая да отидат да седнат 🤔 Стискам палци на всички да са концентрирани и спокойни, а тези които се борят за МГ да покажат максимума си ☘️☘️☘️

# 247
Грам желание за олимпиада не е проявено. Никакви допълнителни дейности, свързани с учене не се възприемат с охота.

# 248
  • Пловдив
Аз от вас разбирам за олимпиадата. Естествено, не е проявила никакво желание да ходи. Дали мамите във вайбър-групата не са споменали, или аз не съм запомнила, не знам.

Пропуснах да кажа - дойдоха маратонките с колелца, изпробва ги, доволна е. Гладко вървят, караше ги из къщи, навън още не е.
Стана малка драма със сина, на 6. Бях хвърлила око на фитнес-часовник, като настоящия ми, сравнително прост, но кокетничък (поне в моите очи), същата марка, но по-нов модел. Човек като свикне да живее в консумерското ни днешно общество, и си намира причини да сменя придобивките. На стария ми часовник започна да му държи по-малко време батерията, но иначе си работи, та си търсех причина да си купя нов без угризения. Малкият ми помогна - "и аз искам електронен часовник". Готов си - давам ти стария за коледен подарък и си купувам нов, искаш ли? Искам. Дори отидохме заедно да го купим днес, че го върнаха от градината сутринта с възпалено око. Следобяда пристига пратката с обувките с колелца - "искам и аз обувки с колелца". Е, нали имаш часовник - "не, не го искам тоя часовник", нацупи се и взе да го хвърля и да го рита. Явно после разбра, че рискува да остане без нито едното, и си прибра обратно часовника. Ще видим колко време ще го носи, може и ден до пладне. Надявам се поне, ако запази интерес, да го стимулира да се научи да познава часовете и евентуално да чете (менюто), че ни едното може, ни другото. И кънки не може да кара, за обувки не знам. И телефон искал, нищо, че има таблет - с него не можело да се говори.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 21:34 от Магдена

# 249
При нас класната писа в школо. Отделно има предстоящо състезание по английски език- spelling bee. Имат списък с 250 думи, които да научат до към февруари. Буквално са го бутнали списъка в ръцете на две деца от класа, няма не искам 🤣

# 250
  • София
На Олимпиада ще ходи, на Спелиг Бий също , по собствено желание. Докато иска да ходи, да ходи, че после като дойде тийн времето, не щат нищо, доброволно Joy та сега каквото пробвам, школи и състезания това ще бъде...

# 251
Дъщеря ми също се е записала за олимпиада. Сподели вчера, че се притеснява, че предстои и държи да се представи добре. Решава задачи по собствена инициатива, което ме радва. В училище още нищо нямат организирано като размяна на подаръци и не зная ще имат ли. Иска за Коледа гримове и книга. Второто ще го получи. Гримове едва ли, но ще и купя някой балсам или гланц за устни, че всички момичета в класа имали.

# 252
Тара, голям хит е комплектът с 5 коледни глоса на essence, направо ме подлуди за тях, че 6 момичета имали. Давам го като идея, според мен има голяма вероятност да става дума за същите, има ги в ДМ и Лили (от 4тия опит успях да взема). Много ме ядоса сега, уж седнахме да гледаме стари олимпиади, докато аз чертая квадрат, нашата използва времето да изтича да дорисува коледна картичка. Два пъти я викам до дойде да караме нататък, еми на третия й казах, че приключвам. Ясно е кое й е приоритет, за нея щом са картичките, на мен рязко ми става Бейлисът, отивам да сипя един пръст, а тя да си гледа работата.

# 253
  • София
Рано е за пиене, 4ти клас са още ...

# 254
Cabo... 🤣🤣🤣, благодаря ти, с глас се смея и май ми мина 🤣🤣🤣 Късно е вече, но ще внимавам поне градусът да не се расте с класовете 🙄

Общи условия

Активация на акаунт