Facebook / Фейсбук – 8

• 35 191
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Защо ми излиза тази версия на фб ,при положение че нищо не съм пипала по настройки?

Да не си отворила Фейсбук през лайт версията, защото така изглежда Facebook Lite?

# 241
  • Deutschland
Мен ме наказаха за рисунка на жена, полегнала на диван с чаша кафе. Поствала съм сексуално съдържание.

# 242
  • София
Мен ме наказаха за рисунка на жена, полегнала на диван с чаша кафе. Поствала съм сексуално съдържание.

Аз бях качила и една котка и тя била насилие, а аз обожавам животните и беше супер сладка снимчица.. обжалвам, хич не им се давам...

Искрено се надявам във времето да се намери по-добра платформа, която да е ориентирана към потребителите, а не само да ги шпионира и да споделя информация с трети лица.. Може би желанията ми са нереалистични...

# 243
Преди години и мен бяха наказали за споделената снимка, която беше качена от някаква страница на малко дете с вълнено елече и вълнени гащи - начин по който много от нас са ни обличали, 🤷🏻‍♀️ но иначе няма проблем да е пълно със снимки и рийлове на п0рно актриси и подобни.

# 244
Преди години и мен бяха наказали за споделената снимка, която беше качена от някаква страница на малко дете с вълнено елече и вълнени гащи - начин по който много от нас са ни обличали, 🤷🏻‍♀️ но иначе няма проблем да е пълно със снимки и рийлове на п0рно актриси и подобни.

Че то тогава форк певиците една песен трябва да не могат да качат.

# 245
  • София
Защо ми излиза тази версия на фб ,при положение че нищо не съм пипала по настройки?

Да не си отворила Фейсбук през лайт версията, защото така изглежда Facebook Lite?
Дааа,но как да го махна ?

# 246
Деинсталирай го като задържиш на иконата на приложението или излез от профила си от дясно и надолу Изход. Използвай масовото приложение на Фейсбук.

# 247
Мен на хуауей само лайт ми дава да тегля. Какви други са разликите? Ползвам си фб чрез браузър иначе,но сега искам дейтинг приложение и му се чудя на лайт.

# 248
Мен на хуауей само лайт ми дава да тегля. Какви други са разликите? Ползвам си фб чрез браузър иначе,но сега искам дейтинг приложение и му се чудя на лайт.

От галерията на Хуауей можете да си свалите приложението. В гугъл плей вече го няма май.

# 249
  • София

Сигурно ....как да я махна ,и да си върна старата версия ?

# 250
Деинсталираш и инсталираш стандартно приложение на ФБ, но и отделен Месинджър трябва.
Аз затова съм с Лайт, без отделен Месинджър.

# 251
Знаете ли как да си направя ,че да виждам споделянията от приятелите ми ?
Преди беше в новини а сега в стандартното иконката на "къщичка" и всичко си излизаше ,а сега в новините излизат неща но не от всички приятели .Не съм ограничила никого .

# 252
Ако искаш да виждаш всички публикации на всеки от приятелите си или поне на най-важните за теб, трябва да отидеш в профила на всеки и да го добавиш в любими. Така ще ти излиза всяка публикация на "любимия" човек.

# 253
  • София
Не видях настройка за скриване на общите приятели?
От няколко месеца, опцията за известяване на нови отговори на теми в групи...("запис") не работи изобщо, налага се ги Save-ам...

# 254
Не видях настройка за скриване на общите приятели?
От няколко месеца, опцията за известяване на нови отговори на теми в групи...("запис") не работи изобщо, налага се ги Save-ам...

Няма такава опция за скриване. Приятелите ти винаги виждат общите ви приятели. Човек, който не ти е приятел, вижда общи, ако човекът от списъка ти с приятели не е направил настройка за скриване на собствения си списък.

Уведомленията за нови отговори са бъгави от много време. Според мен не могат да ги оправят съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт