Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 931
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 960
Тази тиара на Камила не съм я виждала до сега. Носена ли е и преди?
Да, просто сега я е комбинирала с огърлицата, с която Катрин бе на коронацията.

Историята на тиарата THE BURMESE RUBY TIARA е много интересна. Кралицата ангажира бижутерийната къща Garrard, за да направи нова тиара. Както повечето кралски бижута, използват се камъните от други кралски бижута. в случая рубините са сватбен подарък от народа на Бурма, а диамантите са от развалената Nizam of Hyderabad Tiara. Тази тиара е сватбен подарък от индийският принц, който е бил казал на Кралица Елизабет да си избере, който и да е артикул от бижутерийния производител Картие. Лично аз много харесвам и развалената вече тиара Nizam of Hyderabad

# 961
Благодаря на всички ви за инфото и снимките!
Прекрасни са тиарите и всичките бижута на дамите! Heart Eyes

# 962
  • Добрич
И аз благодаря на FreesiaR за подробната информация.
На снощната вечеря, на фона на белите дрехи много се открои червеното  в тиарата. И така я забелязах. На червената рокля не се набива така на очи

# 963
  • София
Крал Чарлз почита гостите си вчера вечерта, като носи лентата, звездата и значката на японския Върховен орден на хризантемата 🇯🇵 🇬🇧

Не малко години разлика:

Херцогинята на Глостър:

Бъдещият крал е великолепен:

Обстановката беше чудна, също като от приказките:

Скрит текст:

# 964
При тази липса на истинските приказки, да се зарадваш на разкоша. Въпреки това , не го искам, не съм за него. Дори на сън и в мечти.

# 965
Кралицата посещава началното училище Christ Church C of E в Челси

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 13:57 от Tinо

# 966
Аз нещо не разбрах, това едни и същи тиари и огърлици ли са?
Виждат ми се различни.
Единствено май тиарата на Софи е тази, която често е носила Кейт.

Нормална куртоазия в тези среди (и не само тези) е при среща да се слагат ордените и наградите (подаръците), получени от съответната страна.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 13:53 от птица

# 967
Кейт носи най-често тази:

Тази на Софи е носила два пъти:

С тази не си я спомням, но намерих снимки с нея:

# 968
Интересно кой и как им разпределя бижутата за различни поводи. Според тоалета, според ранга? Някой запознат ли е?

# 969
Интересно кой и как им разпределя бижутата за различни поводи. Според тоалета, според ранга? Някой запознат ли е?
Интересен въпрос. Сега прочетох, че вече Кралица Камила разпределя бижутата, това е първият прием, където тя "заема" бижута. Не само тиарата на Софи е великолепна,  ( Това е Lotus тиарата, която обикновено се носи на приеми, свързани с Азия, защото лотосът е свещено цвете там), ама и огърлицата е много красива
. : https://www.thecourtjeweller.com/2024/06/two-dazzling-tiara-debu … tate-banquet.html

Само Херцогинята на Глостър е винаги с лични бижута, но тя има впечатляваща лична колекция и усет към бижута. Тиарата й е УАУ!

# 970
  • Някъде там
Максима посещава Vereniging Circulair Friesland, партньорство между различни компании и организации в областта на устойчивостта и кръговата икономика.
Супер готина и свежа Максима. Много приятен тоалет..

Матилде с Хайди Де Пау,  която напуска поста генерален директор на Child.focus.

Леонор и тинейджърските ѝ забавления 🥰.
https://www.instagram.com/reel/C8pYN_pI7Pk/?igsh=dzI2NjZsbDdxeGt5

# 971
  • София
Още една нова корица за принцесата:

# 972
# 973
Невероятна зала, красота и изящество!

# 974
При тази липса на истинските приказки, да се зарадваш на разкоша. Въпреки това , не го искам, не съм за него. Дори на сън и в мечти.
Не е така, всеки от нас носи божественото в себе си!

Общи условия

Активация на акаунт