Кралски работи и клюки - юни 2024

• 101 964
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Отлично се е представил на матурата.
Прекрасно изглеждат всички.
Хубаво семейство и горди родители.

Много са хубави всички!
Чантата на Мери изглежда много хубава, любим цвят за лятото!

SunglassesJoy

# 901
Много приятно семейство са датчаните Heart Eyes Всички изглеждат много добре.
Тази пола на Максима сме я виждали и преси...нали?

# 902
  • София
Йорданците са в Париж:

# 903
ЧУДОТО се случи! ☺️

Милата принцеса Анн, да се оправя бързо!
Най-малко 8 ангажимента ще и отменят в Англия, Шотландия и визита в Канада,ще пропусне и японското посещение.

# 904
  • Някъде там
Много приятно семейство са датчаните Heart Eyes Всички изглеждат много добре.
Тази пола на Максима сме я виждали и преси...нали?
Много хубаво клипче
https://www.instagram.com/reel/C8mfT2pI7sC/?igsh=MWhud3h3Nm9sZHN6eA==
И снимките от профила им 🤣

Да още два пъти.

# 905
Много ми е приятно да ги гледам датчаните. Полата на Мери е разкошна.

И Максито ми харесва, даже и нещото в косата, поне не прилича на набързо вързано шалче да държи косата Simple Smile ам' тъй малко по-изискано го докарва Simple Smile

# 906
  • София
Репетиция за японското държавно посещение утре. Участват над 1250 войници от битовата дивизия, включително 250 армейски музиканти, 9 полка и повече от 240 коне.

Не ми е правило друг път впечатление при официално посещение да дойдат по-рано гостите.
Това са направили японския император и останалите от делегацията.
Много е вероятно да са искали да се аклиматизират часово преди официалните дейности, обяснявайки с частна визита преди официалната.
Познавайки японското самосъзнание вероятно до най-малките детайли е помислено.
Ето снимка от вчера:

# 907
Нямам търпение за утрешното държавно посещение. Има ли информация дали Катрин ще присъства на някоя част - посрещането или официалната вечеря ?

# 908
И аз по-скоро искам да видя снимки с японците. Страшно са ми симпатични и интересни Simple Smile

# 909
Пуснали са инфо, никъде не пише нищо за Принцесата на Уелс:
https://www.royal.uk/news-and-activity/2024-06-04/more-details-o … or-and-empress-of
Ето информация за утрешния ден:

Утре сутрин принц Уилям ще посрещне Императорът и Императрицата в хотела им. След това ще ги придружи до парада, където ще е официалното посрещане. Пише, че в каретите ще са Краля, Кралицата и Принцът на Уелс.
Ще има официален обяд в Бъкингам, а след това Императорът заедно с Чарлз ще положи венец на паметникът на незнайния войн.
След това вечерта ще има официална вечеря в Бъкингам, където ще присъстват и други членове на Кралското семейство.

# 910
  • в сърцето на един мъж...
Британските монети, които наредени представляват щит - Royal Coat of Arms.

Еха, че интересно. Има ли някъде тълкувание?

# 911
  • Някъде там
Шарлийн вчера на концерт в Сорбоната организиран от асоциацията на семейство Пиер дьо Кубертен.
Страхотен гащеризон за пореден път. Отиват ѝ, по често да облича.

Скрит текст:

В неделя, 23 юни, Н.С.В. принцеса Шарлийн присъства на изключителен концерт в Сорбоната в чест на 130-годишнината от основаването на съвременната олимпийски
игри и олимпийското движение.
Този филхармоничен концерт, организиран от
Асоциацията на семейство Пиер дьо Кубертен и от нейния президент г-жа Александра дьо
Навасел дьо Кубертен, се състоя в
Големия амфитеатър на Сорбоната, в присъствието на многобройни личности като президента на Международната олимпийска асоциация
г-н Томас Бах, президента на Френския национален олимпийски и спортен комитет
г-н Давид Лапартиен и председателят на
президента на Организационния комитет за Летните олимпийски игри в Париж през 2024 г.
параолимпийските игри, г-н Тони Естанже.

Децата и Алберт през това време са гледали честванията на празника на Свети Йоан.

Рания е качила снимка от Париж.
Хубава рокля като изключим тази грозна връзка на врата, все едно ще се души и белите обувки.

# 912
Британските монети, които наредени представляват щит - Royal Coat of Arms.

Еха, че интересно. Има ли някъде тълкувание?

Gaia, тук, ако ти се чете на английски.

# 913
  • в сърцето на един мъж...
Gеia, тук, ако ти се чете на английски.
Много благодаря! Интересна идея и странно, че авторът е решил да не слага Уелс на монетите

# 914
Не ми харесва как е облечено голямото момче на датчаните, прилича на някакъв чичак с тая риза, малкото обаче е много чаровно. Защо тия хора си обличат така грозно децата, визирам испанските момичета, холандката, на Софи момичето, не й знам името, ето в случая и датското момче. Млади, хубави деца, могат да имат най-хубавите дрехи и да изглеждат наистина страхотно обличат ги като хора на средна възраст. Засега ми харесва как обличат децата на Уилям и Катрин, ама те са малки, може и тях да ги застигне скучната мода. Инак пък родителите им са модни икони,  буквално се надпреварват коя ще е по-елегантна, не мога да повярвам, че не виждат, че децата им са странно/смешно облечени.

Общи условия

Активация на акаунт